A Lutvo ulazi na press,pa to je nedopustiv propustsvrakino1921 je napisao/la:Opet nama najvise
Pa dokle vise

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A Lutvo ulazi na press,pa to je nedopustiv propustsvrakino1921 je napisao/la:Opet nama najvise
Pa dokle vise
svrakino1921 je napisao/la:Opet nama najvise
Pa dokle vise
Suti Alexrishovski je napisao/la:A Lutvo ulazi na press,pa to je nedopustiv propustsvrakino1921 je napisao/la:Opet nama najvise
Pa dokle vise
Lutvo do Fuada Kasumovica sjedi,pa onda Amawsvrakino1921 je napisao/la:Suti Alexrishovski je napisao/la:A Lutvo ulazi na press,pa to je nedopustiv propustsvrakino1921 je napisao/la:Opet nama najvise
Pa dokle vise
Sef ce ga povest sa sobom i bit ce u VIP-u vasem
![]()
Ekipa koja iz godine u godinu ponavlja ista sranja vs ekipa koja je tek ušla i obe dobiju istu kaznu...serem se posred tebe SavezeMortemHz je napisao/la:Disciplinska komisija N/FS BiH izrekla je kazne premijerligaškim klubovima za propuste u organizaciji utakmica tokom prva dva kola nove sezone.
FK Sarajevo - 1.000 KM
FK Velež - 3.000 KM
FK Željezničar - 5.500 KM
FK Borac - 5.000 KM
HŠK Zrinjski - 3.000 KM
NK Čelik - 4.000 KM
Treba mu Bogicevica na vrata poslatiOsim13 je napisao/la:Zna se gdje ima love, nije ni Begić budala
Ne treba Bogicevicu niko, sam ce on donijet novac na vrataDamirT je napisao/la:Zovite Lutvu da rijesi stvar
LjoZee je napisao/la:Ne treba Bogicevicu niko, sam ce on donijet novac na vrataDamirT je napisao/la:Zovite Lutvu da rijesi stvar![]()
Na Republiku Srpsku.irfo je napisao/la:oj dzehenema u Bijeljini, 35 stepenina sta ce ovo liciti
DamirT je napisao/la:LjoZee je napisao/la:Ne treba Bogicevicu niko, sam ce on donijet novac na vrataDamirT je napisao/la:Zovite Lutvu da rijesi stvar![]()
![]()
![]()
Nije ti to baš mjerilo.RASanticeva je napisao/la:Ekipa koja iz godine u godinu ponavlja ista sranja vs ekipa koja je tek ušla i obe dobiju istu kaznu...serem se posred tebe SavezeMortemHz je napisao/la:Disciplinska komisija N/FS BiH izrekla je kazne premijerligaškim klubovima za propuste u organizaciji utakmica tokom prva dva kola nove sezone.
FK Sarajevo - 1.000 KM
FK Velež - 3.000 KM
FK Željezničar - 5.500 KM
FK Borac - 5.000 KM
HŠK Zrinjski - 3.000 KM
NK Čelik - 4.000 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.