U Manchester United umjesto mu ''imenjaka'' SAF-eCartman je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Susicu odlazi !!!
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 nov 2010, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tako je,da docekamo taj dan kad ce ovaj dati ostavku !!Cartman je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Susicu odlazi !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Cartman je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Susicu odlazi !!!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
351 stranica o Papetu.A garantovano nije procitao ni jednu. 
Je-be se Papetu sta masa pise.
Bitno je da mu ''milioni'iz saveza slijecu u dzep
Je-be se Papetu sta masa pise.
Bitno je da mu ''milioni'iz saveza slijecu u dzep
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ee za njega je United of Manchester preveliki izazov a Manchester United nebi mogao ni na FM-u voditiharishp je napisao/la:U Manchester United umjesto mu ''imenjaka'' SAF-eCartman je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Susicu odlazi !!!
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
@Brazzo nikad ne reci nikad.
To ce biti odgovor na pismo @Curtmana golden kontejnera u Hayat i emisiji ''Ispuni mi zelju''
To ce biti odgovor na pismo @Curtmana golden kontejnera u Hayat i emisiji ''Ispuni mi zelju''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa vjerujem da ne zna upalit kompjuter, tako da...brazzo je napisao/la: ee za njega je United of Manchester preveliki izazov a Manchester United nebi mogao ni na FM-u voditi
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kad si ti takav uspio upaliti,onda nije problem nikom.Cartman je napisao/la:Pa vjerujem da ne zna upalit kompjuter, tako da...brazzo je napisao/la: ee za njega je United of Manchester preveliki izazov a Manchester United nebi mogao ni na FM-u voditi
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
potpis !harishp je napisao/la:Kad si ti takav uspio upaliti,onda nije problem nikom.Cartman je napisao/la:Pa vjerujem da ne zna upalit kompjuter, tako da...brazzo je napisao/la: ee za njega je United of Manchester preveliki izazov a Manchester United nebi mogao ni na FM-u voditi
ser del barça es el millor que hi ha !
A tebi je zlatni izgleda vrijeme ugasit kompjuter, a probat upalit to malo mozga sto imas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Pušiću ODLAZI
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
U stanju si ga i popusiti samo kako bi otisao. Ti si bas radikalan po tom pitanju ?
Strauss je napisao/la:U stanju si ga i popusiti samo kako bi otisao. Ti si bas radikalan po tom pitanju ?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobar, moram priznatStrauss je napisao/la:U stanju si ga i popusiti samo kako bi otisao. Ti si bas radikalan po tom pitanju ?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
hahahaStrauss je napisao/la:U stanju si ga i popusiti samo kako bi otisao. Ti si bas radikalan po tom pitanju ?
ser del barça es el millor que hi ha !
Meni još nije jasno da neko podržava Sušića. Djeluje fin i pošten, ali treba samo pogledati jednu utakmicu reprezentacije koju je vodio i da ti sve bude jasno. Ne znam kako razmišljate, ali samo pogledajte snimak protiv Francuske. Onako ni Farska ostrva ne bi razmontirali predvođeni umrlim Benzemom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Protiv nas ozive svi, a Katar izleda ko` Brazil.Željovac je napisao/la:Meni još nije jasno da neko podržava Sušića. Djeluje fin i pošten, ali treba samo pogledati jednu utakmicu reprezentacije koju je vodio i da ti sve bude jasno. Ne znam kako razmišljate, ali samo pogledajte snimak protiv Francuske. Onako ni Farska ostrva ne bi razmontirali predvođeni umrlim Benzemom.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Bas protiv nas Francusi se probude,poslije par godina odigraju odlicno,Albanija je naravno i protiv nas potvrdila da je neugodan domacin,cudi me samo kako protiv nas i Luksemburg nije izvukao nerijeseno,ta odma bi zlatna kanta napisala "sta hocete,taj Luksemburg je pobjedio Svicu u proslim kvalifikacijama".szlaja je napisao/la:Protiv nas ozive svi, a Katar izleda ko` Brazil.Željovac je napisao/la:Meni još nije jasno da neko podržava Sušića. Djeluje fin i pošten, ali treba samo pogledati jednu utakmicu reprezentacije koju je vodio i da ti sve bude jasno. Ne znam kako razmišljate, ali samo pogledajte snimak protiv Francuske. Onako ni Farska ostrva ne bi razmontirali predvođeni umrlim Benzemom.
Susicu odlazi !!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Samo za sve istomisljenike,Frutek je napisao/la:Pušiću ODLAZI
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Šta mu je Rambo Amadeus skrivio?harishp je napisao/la:Samo za sve istomisljenike,Frutek je napisao/la:Pušiću ODLAZI
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.