Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bog te vidio pa neko sendvic baca u teren, koji debili ovo je nevjerovatno 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- invincible1921
- Kontakt:
E svasta sam vidio al da neko hamburgerom gadja trenrra nisam.jos..
=\_1921_/=
- Osttribine
- Kontakt:
Ma nisu, to su nasi idioti, a i imaju i oni svojeLjoZee je napisao/la:Da nisu oni neki dan ubacivali jbtOsttribine je napisao/la:E kakve budale da ne povjerujes, Celik pritisnuo da valja i njihovi ih navijaci omeli ovom bakljadom i bacanjem predmeta u teren, samo video nadzor i kaznjavati takve idiote koji nanose stetu svom klubu.

Seljakluk level 99
- tuzlak1987
- Kontakt:
De ba druze ovih situacija uvijek bilo, ne pravite od muhe slona. Ovako i treba da bude vatre.Rauber33 je napisao/la:Dok se ovakve situacije ne budu registovale kao 0:3 džaba sve
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dok je takvog mentaliteta,necemo mi u europu.Ostro po bagri!tuzlak1987 je napisao/la:De ba druze ovih situacija uvijek bilo, ne pravite od muhe slona. Ovako i treba da bude vatre.Rauber33 je napisao/la:Dok se ovakve situacije ne budu registovale kao 0:3 džaba sve
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jest bravo. Zato rece Spaho u cetvrtak, pa sta je to topovski udar, baklja. TO je normala kod nas.. Da da, evo ti si to sve potvrdio o cemu pricamo. Sto je ne normalno u svijetu, to je kod nas normala.tuzlak1987 je napisao/la:De ba druze ovih situacija uvijek bilo, ne pravite od muhe slona. Ovako i treba da bude vatre.Rauber33 je napisao/la:Dok se ovakve situacije ne budu registovale kao 0:3 džaba sve

@igrajlopte 🐦
- Osttribine
- Kontakt:
Upravo tako i skandiranje cijelog Zapada prije pocetka tekmeOsim13 je napisao/la:Identično ko protiv vas, i Husref je koji upaljač dobio tadOsttribine je napisao/la:E kakve budale da ne povjerujes, Celik pritisnuo da valja i njihovi ih navijaci omeli ovom bakljadom i bacanjem predmeta u teren, samo video nadzor i kaznjavati takve idiote koji nanose stetu svom klubu.

Zenićani će dobiti 500 KM kazne ako Bog da
Turčine nauči ih šta je puštena prednost
Turčine nauči ih šta je puštena prednost

Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 10 avg 2019, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hamburger i cokalji rakije na tribinama.A mi u cetvrtak jedva kospe mogli kupit,nije fer 
Jos se razbacuju sa tim

Jos se razbacuju sa tim

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 avg 2019, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma ovo nema veze sa fudbalom ba, nebitno ko je. Gadjati staklenom flasom, pa samo da je jedna pogodila u glavu, tom brzinom na pravo mjesto moze ozbiljne povrede nanijeti. Pa kad na putu na nekog bacis staklenu flasu to je pokusaj napada, nevjerovatno sta se sve oprasta.
Ali tako je to kad zivis u ovoj drzavi gdje se i ratni zlocinci velicaju bez neke vece kazne
kuknjava kuknjava 
Ali tako je to kad zivis u ovoj drzavi gdje se i ratni zlocinci velicaju bez neke vece kazne

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa u Zenici je jeftin hambaš
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koji smo mi seljaci od ljudi, da ne povjerujes...
Da barem neko ima ista od toga sto ce Celik zavrsiti u top 10, ili Zeljo ispasti u prvom pretkolu u Evropi, pa neka pale svaku utakmicu.
Ovako svake godine 'uzivaj' u najdosadnijoj i najnekvalitetnijoj ligi, uz navijace na kojim bi nam pozavidjeli i najveci engleski klubovi!
Da barem neko ima ista od toga sto ce Celik zavrsiti u top 10, ili Zeljo ispasti u prvom pretkolu u Evropi, pa neka pale svaku utakmicu.
Ovako svake godine 'uzivaj' u najdosadnijoj i najnekvalitetnijoj ligi, uz navijace na kojim bi nam pozavidjeli i najveci engleski klubovi!
E ako ovo nije prekid, i 0-3, onda ne znam šta je.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidjet ćete kakav penal je sudio Šehović za City.
Da je Mladost loša jeste, ali ovo je lakrdija brate.
Da je Mladost loša jeste, ali ovo je lakrdija brate.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ima ovog i u jacim ligama od ove. E sada sto se ekipe i navijaci ne vole to je sasvim normalno, ne mogu ljudi postati Englezi.ReX je napisao/la:Jest bravo. Zato rece Spaho u cetvrtak, pa sta je to topovski udar, baklja. TO je normala kod nas.. Da da, evo ti si to sve potvrdio o cemu pricamo. Sto je ne normalno u svijetu, to je kod nas normala.tuzlak1987 je napisao/la:De ba druze ovih situacija uvijek bilo, ne pravite od muhe slona. Ovako i treba da bude vatre.Rauber33 je napisao/la:Dok se ovakve situacije ne budu registovale kao 0:3 džaba sve![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ima ali mnogo manje neg kod nas,ovdje svaki satro derbi prekid.Na tekmi Zelje i Zrinje se pobili na sjeveru,Sarajevo-Bate isto bakljade
#Punoljetstvo
- Trebinjac94
- Kontakt:
Ima li išta gore nego kad ti ispadne sendvič ili hamburger i padne na stranu sa prilozima. 

Blue Train
ko tebe hljebom ti njega sa 0-1...sramota
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nevjerovatno da neki pokusavaju da opravdaju i pokusaj ubistva,to samo na balkanu ima..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.