Koji cringe, brate..BosniaBoston je napisao/la:Zeljo is a level under Sarajevo and Zrinjski they said
They will lose to Celik they said
Amar will not make a difference they said
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Skandirali hajmo cijeli stadion 5 sekundi,skontali da nikog nema i usutili se 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
BosniaBoston je napisao/la:Skandirali hajmo cijeli stadion 5 sekundi,skontali da nikog nema i usutili se
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A bili su se digli u nebesa! Kako ih primarius Osim spusti. Halal ti vjera!

@igrajlopte 🐦
Šta kaže, jak Ćelik. Kebabdžija je to naštimo. Jamak i 10 panjeva, udarat se nogom u zicagu ako ostanete u društvu najboljih. Kako su ove ublehe 7 bodova uzele, mislim da ni ovoj Turskoj prevari nije jasno

Čekamo javljanje Dokoljenka
Navika je čudoReX je napisao/la:A bili su se digli u nebesa! Kako ih primarius Osim spusti. Halal ti vjera!![]()
Čekamo javljanje Dokoljenka
A jarane svaka njihova nafuravanja popišamo, al brutalno
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sad kad se avatari zenicki u plavo oboje...ljepota
#Punoljetstvo
- kontrasviju
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:evo vam ga evo
BOJKOT
Ključni momenat, trenutak kada je 12-ti igrač Želje uzeo stvari u svoje ruke

Zenicki papkari se osramotili
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo da se Amar i igraci izvuku od tamo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Dobices avatar sutra. Dok se dogovorimo.S-Y-L-A-R je napisao/la: Zovem ti drugara @redbull da ti pripremi novo ruho.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Popusili su ga kad god su se digli. 
I nikad više da niste spomenuli da ste vi neki navijači, nikad!
Naši momci su vas pojeli, kako ne znam, ali nijedan razlog nije dovoljan da dopustite da vas navijači drugog kluba ovako ponize.
A, o mečevima i poređenju sa nama i konama je smiješno i pričati, dvije ste klase ispod.
Do sljedećeg viđenja.
Naši momci su vas pojeli, kako ne znam, ali nijedan razlog nije dovoljan da dopustite da vas navijači drugog kluba ovako ponize.
A, o mečevima i poređenju sa nama i konama je smiješno i pričati, dvije ste klase ispod.
Do sljedećeg viđenja.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Nije ti brate fer poređenje, Manijaka onoliko a 0 Robijaša na tribinama jbgRokoko87 je napisao/la:I nikad više da niste spomenuli da ste vi neki navijači, nikad!
Do sljedećeg viđenja.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Nije ti brate fer poređenje, Manijaka onoliko a 0 Robijaša na tribinama jbgRokoko87 je napisao/la:I nikad više da niste spomenuli da ste vi neki navijači, nikad!
Do sljedećeg viđenja.
Hajde vas dva kreativna vezna, izaberite @sylaru avatar.
Pet minuta posla. Hvala.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.