Krivo im je nabili smo im kompleks aBd njih ćemo brutalno karinđatiReX je napisao/la:irfo je napisao/la:Admin banuje nase navijace tamo na celikovoj temi, a ovdje orgijaju pitari i zenicani citav dan, napisali postova vise od nas
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
YEBA TE VAKAV FUTBOL
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Emoj zeljo sta nam rade.AV AV AV Avlami i ostala pascad i student iz tuzle.Usta vas yebem.Morao sam.
Hajd ba uzivajte u pobjedi, nemojte podjebavati. Dosta toga! #ZAJEDNO!
@igrajlopte 🐦
Zamisli kad se Stila jos pridruzikolezeljovac je napisao/la:Asistencija Ermina Zeca..... Presavrseno, lopte Sadikovica isto..... Opa opa opa daj pustaj Rock'n'Roll
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma Stilu pustiti na derbiju s lanca... Ocm da ih yebemo sa Zecevima i Veselim.....Shogun je napisao/la:Zamisli kad se Stila jos pridruzikolezeljovac je napisao/la:Asistencija Ermina Zeca..... Presavrseno, lopte Sadikovica isto..... Opa opa opa daj pustaj Rock'n'Roll
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Protiv Slobode oboriti rekord na Grbavici ove sezone! Hajcanje ko pred Zrinjski! Idemo svi jako, zajedno za naseg Zelju!!
@igrajlopte 🐦
Jao zvrcke u drugom poluvremenu, stavio oba Zeca na lijevo krilo, celikovi jadnici nisu znali sta raditDokoljenko je napisao/la:Kako je Amar navuko papke da se otvore, pustio im laganu organizaciju i bokove a onda lopte u dubinu iza leđa. Plus rotacija u drugom, nisu znali koga treba cuvat.![]()
Amar Amar Osim Osim!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

- Dokoljenko
- Kontakt:
A kad su prvi go primili, zatvorio im prilaze. Uzmu loptu i zalete se kao u prvom, pa se vrate.irfo je napisao/la:Jao zvrcke u drugom poluvremenu, stavio oba Zeca na lijevo krilo, celikovi jadnici nisu znali sta raditDokoljenko je napisao/la:Kako je Amar navuko papke da se otvore, pustio im laganu organizaciju i bokove a onda lopte u dubinu iza leđa. Plus rotacija u drugom, nisu znali koga treba cuvat.![]()
Amar Amar Osim Osim!odmah dvije sanse sto postotne iz njihove pogubljenosti
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Momci, volim vas sve, idemo dalje, Sloboda 
AMAR AMAR OSIM OSIM
AMAR AMAR OSIM OSIM
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
VRATI SE DA ERIĆU SJEDIŠ NA KLUPIirfo je napisao/la:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nema se sta veceras ni jednom igracu prigovorit, zive i umiru kao kolektiv
Kad uklizase ondje i Sipa i Stana u 80 i nekoj, tacno vidis kolko im je stalo
Kad uklizase ondje i Sipa i Stana u 80 i nekoj, tacno vidis kolko im je stalo
Jedino mi zao Mujica, suspendovat ce ga 10 utakmica 
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
A naložila se seljadija
kažu bar bara smo mi sa Željom 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trebo si vidjet danas moje rasprave sa njima, napade me deset njih sa uvredama kad sam napiso da nemaju kvalitet da se bore za evropu i da cemo ih otrest ko slinuVirtu4l je napisao/la:A naložila se seljadijakažu bar bara smo mi sa Željom
- Radovan2006
- Kontakt:
Popisali smo im se u zivot.irfo je napisao/la:Trebo si vidjet danas moje rasprave sa njima, napade me deset njih sa uvredama kad sam napiso da nemaju kvalitet da se bore za evropu i da cemo ih otrest ko slinuVirtu4l je napisao/la:A naložila se seljadijakažu bar bara smo mi sa Željom
- Dokoljenko
- Kontakt:
Citav dan nas ubjeđivali da su bolja ekipa. 
Mi smo Željini, Željo je naš!
Da vas pitam ponovo kao protiv Zrinjskog, ko je ovaj igrac sto je obuko dres Osmankovica, jer nemoguce da je ono Kemo
Kakva igra, smirenost, snaga sta je ono ljudi moji, kakav napredak za 2 mjeseca ne mogu da vjerujem, pa on u onim prijateljskim utakmicama u pripremnim nije igro dobro protiv amatera, a sad izgleda kao svjetski stoper
Kakva igra, smirenost, snaga sta je ono ljudi moji, kakav napredak za 2 mjeseca ne mogu da vjerujem, pa on u onim prijateljskim utakmicama u pripremnim nije igro dobro protiv amatera, a sad izgleda kao svjetski stoper
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 12 gostiju.