FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
irfo je napisao/la:
Babuka nas...volim doci ovdje igrat, cesto i pobijedim, sad malo provociram, drago mi je ovdje pobjedit....Kako smo sretni sto te imamo

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ali ih Amar naruzi na pressici hoho.....
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 10 avg 2019, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kontrasviju
- Kontakt:
NIJE TO FUTBOL AMARE ŠTO IH TAKO RUŽIŠ, HAJD IH NA TERENU RUŽI
ups...
ups...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Starac odmori.
Samo je nevjerovatno kakvog trenera imamo, ali nije da nismo to znali. Hladno prebaci Zeca lijevo, Boju na desno krilo jer su nas i napadali po bokovima, gore dva spica i dvije 100% sanse na pocetku poluvremena. Tako se rijesavaju ovakve utakmice. Realno bolji smo za klasu od Celika i dobro su prosli na kraju.
Opet se nema sta prigovoriti niti jednom igracu, dali su svoj maksimum i obradovali jos jednom navijace.
Ne treba nikoga isticati, ali kao i nakon prosle utakmice moram opet reci Dado Sadikovic
Koliko je momak osporavan od nekih "navijaca" ali nas redovno ispostuje na terenu. Svaka cast i samo nastavi. Takodjer i Kemo zasluzuje posebne pohvale, uvijek sam vjerovao u njega. Eric isto tako
**** ga necu dalje nabrajati. Svaka cast svima
Ovaj Zeljo sve ce ****
Opet se nema sta prigovoriti niti jednom igracu, dali su svoj maksimum i obradovali jos jednom navijace.
Ne treba nikoga isticati, ali kao i nakon prosle utakmice moram opet reci Dado Sadikovic

Koliko je momak osporavan od nekih "navijaca" ali nas redovno ispostuje na terenu. Svaka cast i samo nastavi. Takodjer i Kemo zasluzuje posebne pohvale, uvijek sam vjerovao u njega. Eric isto tako

Ovaj Zeljo sve ce ****
Cuva Bog Zelju svog!
Sta je sa ovim pitarom i ostalim ovim zenicanima sto su upadali danas? Fkt nije u redu ovo, ja sam prijavio 10 postova danasadmin je napisao/la:Starac odmori.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Dokoljenko
- Kontakt:
J, tri tacke, Çelika.
Fudbal, fotbal, fußball, peile, pilka nožna, nogomet, calcio, jalkapallo, pel-droed, futbolas, voetbal...

Fudbal, fotbal, fußball, peile, pilka nožna, nogomet, calcio, jalkapallo, pel-droed, futbolas, voetbal...

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Sad cu nesto objektivno reci. Srdjan Stanic je najbolji igrac naseg kluba, sto jest jest...
de nam kazandžija i avlami objasnite zašto ovo večeras ne valja... ne čujemo vas još... ili ste u rupama gdje vam i jeste mjesto?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Selam za 100 gostiju...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma **** ovo.Kupio Amar sudije.Evo transparentno govorim.AV AV AV Avlami i ostala Goveda.amarovac je napisao/la:de nam kazandžija i avlami objasnite zašto ovo večeras ne valja... ne čujemo vas još... ili ste u rupama gdje vam i jeste mjesto?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta kazu,amar isprovocirao gadanje flasom 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa iskreno i jeste isprovociro, zamisli uzet deset trofeja, zgazit ih u finalu kupa, u svim vaznim tekmama ih spustit na zemlju, nabio komplekse za sljedecih sto godina, pa i ja bih ga gadjo valaBosniaBoston je napisao/la:Sta kazu,amar isprovocirao gadanje flasom
Nabio im Amar opasne komplekse i sve dok je on u klubu ne brinem se za Zelju, ali ce ostali tesko spavati u godinama pred nama. Bas zbog toga je najvise bolio odnos pojedinih prema tom covjeku. Pisali su isto sto pise ona zenicka stoka koja je staklenim flasama gadjala nasu klupu. To moze nanjeti bas ozbiljne povrede covjeku. Vjerovatno im je kriv sto ih redovno popisa kao i ostatak lige, nije pickica neka koja ce ici nekome niz dlaku, ima muda i ne plasi se istupiti za sebe i klub. Smijali su se prosle godine na svaku kradju protiv Zelje, ali to ce ici teze malo kad je tu covjek kojem nisu ni do koljena. Ovi s kobilje glave imaju manje titula u klupskoj historiji od Amara. Pametnom dosta.
Valjda su i ostali "navijaci" uvidjeli s cim se valja boriti u ovoj mocvari i samo kad smo svi zajedno mogu nam gladiti muda sto i jesu navikli.
Celik bas tanka ekipa, napisao sam prije par dana Jamak i ostalih 10. Eto moze se tu dodati i golman Pavlovic, ali on je zakucan za liniju. Kad ne igra Jamak s loptom napade organizuje levat Perisic koji sam sebe dribla ili stoperi. Krila nisu losa kad imaju autoput ispred sebe, ali predriblati nekog ide teze. Napravili su nam jednu pravu sasnu i to na samom pocetku i to je to.
Nasa ekipa pravo spremna, dobro organizovana i vidi se ogroman pomak u odnosu na proslu godinu. Mnogo se tecnije i brze igra naprijed, nazad nema gotovo nikakvih problema, napadamo i kroz sredinu. Veliki napredak.
Ermin pokazao da je klasa za ovu ligu, ali mislim da on nije ni na pola spreman. Cak i takav u dva dodira s loptom napravi razliku. Stativa, asistencija, jedan solo prodor dosta za sad od njega.
Valjda su i ostali "navijaci" uvidjeli s cim se valja boriti u ovoj mocvari i samo kad smo svi zajedno mogu nam gladiti muda sto i jesu navikli.
Celik bas tanka ekipa, napisao sam prije par dana Jamak i ostalih 10. Eto moze se tu dodati i golman Pavlovic, ali on je zakucan za liniju. Kad ne igra Jamak s loptom napade organizuje levat Perisic koji sam sebe dribla ili stoperi. Krila nisu losa kad imaju autoput ispred sebe, ali predriblati nekog ide teze. Napravili su nam jednu pravu sasnu i to na samom pocetku i to je to.
Nasa ekipa pravo spremna, dobro organizovana i vidi se ogroman pomak u odnosu na proslu godinu. Mnogo se tecnije i brze igra naprijed, nazad nema gotovo nikakvih problema, napadamo i kroz sredinu. Veliki napredak.
Ermin pokazao da je klasa za ovu ligu, ali mislim da on nije ni na pola spreman. Cak i takav u dva dodira s loptom napravi razliku. Stativa, asistencija, jedan solo prodor dosta za sad od njega.
Zadnja izmjena: HongKong, dana/u 10 avg 2019, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!
Sipovic i Alispahic danas treci zuti
Krpic cini mi se drugi
Krpic cini mi se drugi
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pored dobrog trenera, dobre igre ovih igraca nisu slucajno. Veliki pritisak koji je bio pred njima nije im dopustao da daju sve od sebe. Konstatno igrali u grcu, dok to sve Amar nije prebacio na sebe. Uz to pune tribine, manje se cuju psovaci Stani i drugima,odmah je druga prica.
Puno lakse je ovako praviti dobre rezultate i kad ne igras bas najbolje. Veliko hvala ide za Lutvu, av av av av pudlice su trenutno mirne do prve prilike. Njih ocekujte kad bude 1% materijala, izdresirani su dobro u privatnoj firmi.
Lahka noc..
Puno lakse je ovako praviti dobre rezultate i kad ne igras bas najbolje. Veliko hvala ide za Lutvu, av av av av pudlice su trenutno mirne do prve prilike. Njih ocekujte kad bude 1% materijala, izdresirani su dobro u privatnoj firmi.
Lahka noc..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.