FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Joj moglo bi se ovo dobro promuhabetisati, ali valja se kupati i lijegati... Jos sam prva sutra nakon namaza.... Laku noc, selam.... Grmi sve, sada sve je gotovo....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ispali se Zec kod drugog gola u tranziciji ko Russel Westbrook 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ali ovaj Krpa trpa.
Bravo Željo.
Tri boda uzeta i sada se odmoriti i uzeti Slobodu. Kada bi mogli nulu sačuvati do tekme sa Veležom to bi bili golemo a hoćemo ako Bogda.
Bravo Željo.
Tri boda uzeta i sada se odmoriti i uzeti Slobodu. Kada bi mogli nulu sačuvati do tekme sa Veležom to bi bili golemo a hoćemo ako Bogda.
- kontrasviju
- Kontakt:
Krpa prvi žuti, dobro je što su se Sipović i Alispahić očistili prije Širokog i kona. A ne vjerujem da ćemo imati nekih problema protiv Slobode zbog odsustva njih dvojice.LjoZee je napisao/la:Sipovic i Alispahic danas treci zuti
Krpic cini mi se drugi

1921
Sloboda je bolja ekipa od Celika, bit ce nezgodno, ne treba ih podcijeniti, Bekrija u zivotnoj formi igra, ali znam ja da ce Samke protiv nas pod rucnom igratikontrasviju je napisao/la:Krpa prvi žuti, dobro je što su Sipa i Alispahić očistili prije utakmice sa Širokim i konama. A ne vjerujem da ćemo imati nekih problema protiv Slobode zbog neigranja njih dvojice.LjoZee je napisao/la:Sipovic i Alispahic danas treci zuti
Krpic cini mi se drugi

- Dokoljenko
- Kontakt:
Mi smo Željini Željo je naš!
Zadnja izmjena: Dokoljenko, dana/u 10 avg 2019, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Bolje da neko napravi kao pred Zrinjski onu sa datumom
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ne znam, ako.ima bolji prijedlog ja.sam za ali ova je kultna. Jug, Manijaci, pun stadion. #svizajednoLjoZee je napisao/la:Bolje da neko napravi kao pred Zrinjski onu sa datumom
Mi smo Željini Željo je.naš!
Vidjet cemo s prijedlozima poslije Bajrama, pa sta bude najboljeDokoljenko je napisao/la:Ne znam, ako.ima bolji prijedlog ja.sam za ali ova je kultna. Jug, Manijaci, pun stadion. #svizajednoLjoZee je napisao/la:Bolje da neko napravi kao pred Zrinjski onu sa datumom

- Dokoljenko
- Kontakt:
Hajde moze i tako, vjerovatno najbolja opcija. Postavimo par prijedloga i glasanje.irfo je napisao/la:Vidjet cemo s prijedlozima poslije Bajrama, pa sta bude najboljeDokoljenko je napisao/la:Ne znam, ako.ima bolji prijedlog ja.sam za ali ova je kultna. Jug, Manijaci, pun stadion. #svizajednoLjoZee je napisao/la:Bolje da neko napravi kao pred Zrinjski onu sa datumom

Nego vidite li vi kako navijaci ostalih klubova postuju Stanu pa stavljaju njegovu sliku na avatar??? Da ste pametni i vi bi njihovim stopama

Kakva si ti dečko ubleha,sram da te bude,šta si sve pisao zadnjih mjeseci.LjoZee je napisao/la:Nek je nama dragi Bog na pomoci opcenito. Boga mi svi naprijed, a mi u mjestu evo 3-4 godine.
Pametnjakoviću,valjal sad,valjal išta,smradu mali?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
[quote="Dokoljenko"]Mi smo Željini, Željo je naš![/quote]

- kontrasviju
- Kontakt:
Slazem se s tobom u potpunosti.Sto jest jest.irfo je napisao/la:Sad cu nesto objektivno reci. Srdjan Stanic je najbolji igrac naseg kluba, sto jest jest...
Osiguro si sebi glas kad se bude glasalo za forumasa godineiguita je napisao/la:Slazem se s tobom u potpunosti.Sto jest jest.irfo je napisao/la:Sad cu nesto objektivno reci. Srdjan Stanic je najbolji igrac naseg kluba, sto jest jest...

Vrijedjas me zbog cega? Rekao sam sto sam mislio tad i ne vidim problem tu? To je bilo dvije sedmice cini mi se kad je Zrinjski prosao Holandjane, a mi tek poceli nesto igrati. Ako ne vidis da pohvalim sve sto mi se svidja tvoj problem. Nit sam jedini kritikovao nit jedini hvalio sve ovo vrijeme.UBIPITAR je napisao/la:Kakva si ti dečko ubleha,sram da te bude,šta si sve pisao zadnjih mjeseci.LjoZee je napisao/la:Nek je nama dragi Bog na pomoci opcenito. Boga mi svi naprijed, a mi u mjestu evo 3-4 godine.
Pametnjakoviću,valjal sad,valjal išta,smradu mali?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Radovan2006
- Kontakt:
Kako se stavi?irfo je napisao/la:Nego vidite li vi kako navijaci ostalih klubova postuju Stanu pa stavljaju njegovu sliku na avatar??? Da ste pametni i vi bi njihovim stopama![]()
Hvala.Jedino mi malo smeta kod njega sto je gradsko dijete i previse urban.Mi sto studiramo u Tuzli a nismo iz Tuzle bas i ne volimo to .Mi smo vise za pudlice iz Rajlovca.AV AV AV Avlami.irfo je napisao/la:Osiguro si sebi glas kad se bude glasalo za forumasa godineiguita je napisao/la:Slazem se s tobom u potpunosti.Sto jest jest.irfo je napisao/la:Sad cu nesto objektivno reci. Srdjan Stanic je najbolji igrac naseg kluba, sto jest jest...
Kinkes gore u desnom uglu na svoje ime, pa onda odes profil/postavke, tu udjes na profil, pa onda otvoris lijevo dole avatar gdje pise, gdje pise link na URL avatara stavis ovaj link: https://media.fkzeljeznicar.ba/2017/03/ ... 67x600.jpg i stavis dole velicina 100 100Radovan2006 je napisao/la:Kako se stavi?irfo je napisao/la:Nego vidite li vi kako navijaci ostalih klubova postuju Stanu pa stavljaju njegovu sliku na avatar??? Da ste pametni i vi bi njihovim stopama![]()
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 10 avg 2019, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.