FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Koja ludnica braaaaćo, VTŽ!

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo polako. Tekmu po tekmu. Bit ce svega., dok se lazni i pitari pokrenu.... Samo ZAJEDNO možemo sve!
Bez ikakve euforije, i Prica kao lako ćemo. Zeznute tekme pred nama. Treba se skupiti i u svim segmentima se poboljšavati.
Bez ikakve euforije, i Prica kao lako ćemo. Zeznute tekme pred nama. Treba se skupiti i u svim segmentima se poboljšavati.
- Radovan2006
- Kontakt:
Evo ga haha dobrairfo je napisao/la:Kinkes gore u desnom uglu na svoje ime, pa onda odes profil/postavke, tu udjes na profil, pa onda otvoris lijevo dole avatar gdje pise, gdje pise link na URL avatara stavis ovaj link: https://media.fkzeljeznicar.ba/2017/03/ ... 67x600.jpg i stavis dole velicina 100 100Radovan2006 je napisao/la:Kako se stavi?irfo je napisao/la:Nego vidite li vi kako navijaci ostalih klubova postuju Stanu pa stavljaju njegovu sliku na avatar??? Da ste pametni i vi bi njihovim stopama![]()
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma fantazija. Mogu misliti koliko je ljepši uživo ili na kanalu koji nema opremu staru 3-4 decenije. Kvaliteta slike kod narandžastih idiota umanjuje ljepotu bar za 30%.HongKong je napisao/la:Prije Borca vidim okolo dosta raje ovaj na pruge kupili, udjem u fan shop s jaranom ugledam bijeli dres i sjebem se. Ne znam jesi li vidio ono izbliza ali fakat prejak dres. Meni najbolji ikad. Na prvom dresu malo steka sto nema sponzora, a ostavljeno mjesto za to. Bijeli je perverzija cista.kontrasviju je napisao/la:Moram priznati da i ova druga garnitura moćno izgleda.
1921
Radovan2006 je napisao/la: Evo ga haha dobra
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Lobotomci na onom forumu na aparatima na čelu sa seljačinama administratorima.

Mozda nesto ovako za avatar. I zvanicna je ovu sliku stavila maloprije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sramoto jedna ublehaška,nema dana da ne prozivaš nekog,sad ti je Ermin na tapeti,al te popišao danas,smradu!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Bas takokerimatomic1921 je napisao/la:
Samo da dodam, Dado kada je rasturao u evropskim tekmama ovi samoprozvani veznjaci, koji su zakivani u zvijezde, su jeli **** po tropskim ligama i ovuda jeli prasinu dok su ih igraci Krupe preskakali. Toliko.
Njega je Dokoljenko branio kad niko drugi nije
I bio u pravu na kraju
- Dokoljenko
- Kontakt:
Dado otreso Geru.
Samo da se zna, zadnje dvije povrijeđen igra.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Jednom sam za Ermina rekao nesto lose i to jos prije Borca kad vise nije trenirao nego sto jeste. Ako se to moze nazvati lose kad sam rekao da mi je pun klinac povreda Sinana i njega. Ovo ostalo je sve bila zezancija. Nastavi vrijedjati jer to govori o tebi. Nit sam ti kad sta rekao ruzno nit te uvrijedio da takve rijeci upucujes meni, ali ako ti je to neki cejf neka ti.UBIPITAR je napisao/la:Sramoto jedna ublehaška,nema dana da ne prozivaš nekog,sad ti je Ermin na tapeti,al te popišao danas,smradu!
ne kazem ja dzaba da si najveci fudbalski znalac na forumimaDokoljenko je napisao/la:Dado otreso Geru.![]()
- Dokoljenko
- Kontakt:
Vidjećeš ova dva malca, samo dok se steknu uslovi da ih se gura.irfo je napisao/la:ne kazem ja dzaba da si najveci fudbalski znalac na forumimaDokoljenko je napisao/la:Dado otreso Geru.![]()
Mi smo Željini, Željo je naš!
Sloboda bez Beganovica u subotu.
Fakat koliko su osporavali Dadu to je cudo. Prvo ga ona slovenska prevara otjera iz kluba, pa onda orkestrirano pljuvanje po momku sto nicim nije zasluzio. Ne treba zaboraviti da je momak igrao kad nismo mogli nikog dovesti, i to kakve su rezultate momci pravili. Onda pljuvacina po njemu da bi se odbranila slovenska prevara. Dado jos ima traume od igranja ovdje, vidi se na njemu da se plasi da krene s loptom i nesto pokusa, ali i takav je pojam za vecinu veznjaka koje smo skupo placali. Po meni nas najbolji igrac u ove 4 utakmice.
Cuva Bog Zelju svog!
Halo ba, slovenac piso prirucnike za licenciranje treneraHongKong je napisao/la:Fakat koliko su osporavali Dadu to je cudo. Prvo ga ona slovenska prevara otjera iz kluba, pa onda orkestrirano pljuvanje po momku sto nicim nije zasluzio. Ne treba zaboraviti da je momak igrao kad nismo mogli nikog dovesti, i to kakve su rezultate momci pravili. Onda pljuvacina po njemu da bi se odbranila slovenska prevara. Dado jos ima traume od igranja ovdje, vidi se na njemu da se plasi da krene s loptom i nesto pokusa, ali i takav je pojam za vecinu veznjaka koje smo skupo placali. Po meni nas najbolji igrac u ove 4 utakmice.
Fakat koliko nas je to unazadilo tek sad vidis. Bez namjere da opet potezem te price, ali ovo je sve tako jednostavno. Stavis igraca, dodjelis mu ulogu na terenu i vjerujes u njega. Kako samo Kemo igra, momak se uvijek bacao na glavu za klub, ali sad je to dosta pametnije i smirenije. Iskoristis sto je neko brz, sto je neko jak, razmislis malo o osobinama igraca na terenu i dobijes pravi tim. Ne pljujes po svojim igracima, ne tjeras ih ko kerove iz kluba, nema nekih senzacionalistickih suspenzija, svrsavanja na neke govore i slicno. Sve se rijesi u svlacionici. Eto bas za Kemu je bila prica da se ne racuna na njega i da ce ga pusiti da ide u Sloveniju. Evo Kemo vec 4 utakmice medju najboljim na terenu. Nema ljutnje, nema nekog ega i frustracija. Sinan se kurcio, prekrizen iz ekipe, niko pouzdano ne zna da li je ili nije. Nema nekih konferencija da se pljuje po momku i da se prepucava zarad jeftinih poena. Zna se gdje se te stvari zavrsavaju, sta je za javnost a sta za svlacionicu.irfo je napisao/la:Halo ba, slovenac piso prirucnike za licenciranje treneraHongKong je napisao/la:Fakat koliko su osporavali Dadu to je cudo. Prvo ga ona slovenska prevara otjera iz kluba, pa onda orkestrirano pljuvanje po momku sto nicim nije zasluzio. Ne treba zaboraviti da je momak igrao kad nismo mogli nikog dovesti, i to kakve su rezultate momci pravili. Onda pljuvacina po njemu da bi se odbranila slovenska prevara. Dado jos ima traume od igranja ovdje, vidi se na njemu da se plasi da krene s loptom i nesto pokusa, ali i takav je pojam za vecinu veznjaka koje smo skupo placali. Po meni nas najbolji igrac u ove 4 utakmice.ko zna ako on ne zna, procijenio da Sadikovic i Stanic nemaju kvalitet ali zato Secerovic i Dino Bevab/Senad Husic imaju
Cuva Bog Zelju svog!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Znas li ti da je on doveden jer je dao intervju na klixu ili gdje vec i tu pisalo da je jedan od najzasluznijih igraca sto je Radnik kup osvojio i da su nasi u klubu to procitali i kontaktirali gakerimatomic1921 je napisao/la:@irfo Aj cuj Secerovic... gdje ga iskopa
Je li fakat?irfo je napisao/la:Znas li ti da je on doveden jer je dao intervju na klixu ili gdje vec i tu pisalo da je jedan od najzasluznijih igraca sto je Radnik kup osvojio i da su nasi u klubu to procitali i kontaktirali gakerimatomic1921 je napisao/la:@irfo Aj cuj Secerovic... gdje ga iskopa
Gdje igra onaj Husic sad? Sto dobi crveni haman na pocetku na derbiju?