Prvo poluvrijeme sasvim korektno..osim one stative Mladosti,citavo poluvrijeme je igrao samo Borac,bilo je i sansi..
I posjeta odlicna,ima ovdje 5000..Jedino me Vranjes iznervirao na kraju,ovako vulgarnim psovanjem Subicu

...Igrali su u Borcu i mnogo veci igraci od Vranjesa,ali niko se nije ovako ponasao,kao da je oslobodio i Banjaluku,i Gradski Stadion i Borac....Ne smije ovo,Stojane!
Idemo nastaviti ovako i u drugom poluvremenu,i doce i taj gol,da pobjedimo...Aj Borac!!
Edit...Drugo pol dosta slabije,bod kao poraz,ali zasluzila ga je Mladost...Jbg,bice bolje
Zasad se cini da smo sa vecinom "pojacanja" promasili,Crnov,Vujaklija,Miric...ali prerano je jos za def zakljucke,nadam se da ce me vremenom demantovati...Krunic je zaista pokusavao sve,na kraju se cak i opasno kockao sa ovako ofanzivnim Subicem i Jakupovicem na bekovima,ali cak i tad,kad je sve karte bacio na pobjedu, to nije bio neki intenzitet pritiska,koji bi bar obecavao ili nagovjestavao gol....nesto ne stima,i mos ga hebat....da znam sta,ja bih bio trener

...Pokusao je sve,osim mozda jos da je probao i sa dva napadaca,da je ostavio Kajkuta kad je uvodio Vujakliju..al pitanje bi li i to pomoglo da se probije organizovana odbrana Mladosti