PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
@prisone sta ti bi sinoć? 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Naglo ateriranje na zemljusviunapad1010 je napisao/la:@prisone sta ti bi sinoć?

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidio samredbull93 je napisao/la:Morto stali smo iza tebeMortemHz je napisao/la:To napravio temu prije meneS-Y-L-A-R je napisao/la:Sudijske pogreške premijer lige. Hahahahahahhato sam tek skontao prije dvadesetak minuta

Gledam ja ime teme "sudijske greške" i hajde reko' da vidim šta se piše kad ono: fejk tema, hoćemo od Morte, bivši si ako ovo ne obrišeš, bit ćeš raznesen od Morte i onda skontam a i dobio sam pp, kontam gdje gori ba

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prosle sezone, 5 kolo Željo prvi, zadnje kolo Sarajevo osvajac duple krune...
Neka se samo ponovi...
Neka se samo ponovi...
Ma ne mora takticki, može i po navici...
a zadnjih 10-20 godina???Vanja8 je napisao/la:Prosle sezone, 5 kolo Željo prvi, zadnje kolo Sarajevo osvajac duple krune...
Neka se samo ponovi...
ŽELJEZNIČAR 1921
Ne bih isao bas toliko daleko, da ne zavrsimo u doba Kelta...biceDUPLA je napisao/la:a zadnjih 10-20 godina???Vanja8 je napisao/la:Prosle sezone, 5 kolo Željo prvi, zadnje kolo Sarajevo osvajac duple krune...
Neka se samo ponovi...
Pa kad god zelis..hocea od 46te? Od kad ti postoji klub?Vanja8 je napisao/la:Ne bih isao bas toliko daleko, da ne zavrsimo u doba Kelta...biceDUPLA je napisao/la:a zadnjih 10-20 godina???Vanja8 je napisao/la:Prosle sezone, 5 kolo Željo prvi, zadnje kolo Sarajevo osvajac duple krune...
Neka se samo ponovi...
ŽELJEZNIČAR 1921
Ma jaa bolan, vi postojite od 1291,a mi od 1946, velika razlika jbga...biceDUPLA je napisao/la:Pa kad god zelis..hocea od 46te? Od kad ti postoji klub?Vanja8 je napisao/la:Ne bih isao bas toliko daleko, da ne zavrsimo u doba Kelta...biceDUPLA je napisao/la:
a zadnjih 10-20 godina???
Vanja8 je napisao/la:Ne bih isao bas toliko daleko, da ne zavrsimo u doba Kelta...biceDUPLA je napisao/la:a zadnjih 10-20 godina???Vanja8 je napisao/la:Prosle sezone, 5 kolo Željo prvi, zadnje kolo Sarajevo osvajac duple krune...
Neka se samo ponovi...

osim je **** kevu mu **** i onu samru
Može. Od 46 do 92 kad se igrala prava liga i pravi fudbalbiceDUPLA je napisao/la:
Pa kad god zelis..hocea od 46te? Od kad ti postoji klub?
sidras je napisao/la:osim je **** kevu mu **** i onu samru

Dobar ti je nick, jesi sidro pravo

-
- Kontakt:
Giljotina je napisao/la:Ne znam čemu tolika tuga kod Zeničana. Sjetite se da ima mnogo tužnijih priča od vaše, kao što je ima SDA Željezničar:
Ne osvoje nijedan trofej u prethodnoj sezoni, završe iza FKS koji osvoji duplu krunu i ponizi ih 0 - 3, ostanu i bez licence, gledaju druge u Evropi i još im Nosim u klupske prostorije uvodi kera da tuda piški i kenja.

-
- Kontakt:
nije to bilo kakav ker, to je lutvoGiljotina je napisao/la:Ne znam čemu tolika tuga kod Zeničana. Sjetite se da ima mnogo tužnijih priča od vaše, kao što je ima SDA Željezničar:
Ne osvoje nijedan trofej u prethodnoj sezoni, završe iza FKS koji osvoji duplu krunu i ponizi ih 0 - 3, ostanu i bez licence, gledaju druge u Evropi i još im Nosim u klupske prostorije uvodi kera da tuda piški i kenja.
nije to nista gde ti se keva kupa sveOsim13 je napisao/la:sidras je napisao/la:osim je **** kevu mu **** i onu samru
Čuo sam da se gola kupa, moraću popričati sa njom.sidras je napisao/la:nije to nista gde ti se keva kupa sveOsim13 je napisao/la:sidras je napisao/la:osim je **** kevu mu **** i onu samru
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne zna momak ni šta je napisaoStroj1946 je napisao/la:Može. Od 46 do 92 kad se igrala prava liga i pravi fudbalbiceDUPLA je napisao/la:
Pa kad god zelis..hocea od 46te? Od kad ti postoji klub?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Poglup si malo mortem. Vec se poklopite i ne pokusavajte da se poredite sa nama. To moze sad Zrinjski vi se ufatite Celika i Modrice
A ove sezone se titula vraca u Dolinu Cupova. Doso je BRKO

A ove sezone se titula vraca u Dolinu Cupova. Doso je BRKO

ŽELJEZNIČAR 1921