FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Zasto imam osjecaj da ce Conte bit tvrdoglaviji od Spallettija sa zamjenama.
Dalbert solidan. Daj Vecina umjesto Barelle.
Evo Kwadwa sa novom frizurom
Candrevu cilj uništit na prijatljskim da ne mora ni minute igrat kad krenu utakmice za velike dečke
Candrevu cilj uništit na prijatljskim da ne mora ni minute igrat kad krenu utakmice za velike dečke
Kad Vecina vidim zamanta mi se.. Vidal+Rafinha pack treba gledat, Gaglie i ovoga se rijesit.
#SuningOUT
Kad vidim Vecina obično se sjetim da igra samo zato jer je Gagliardini još gori.
Volim ove pauze za osvježenje.Treba prakticirat na svakoj utakmici.
Volim ove pauze za osvježenje.Treba prakticirat na svakoj utakmici.
Apsolutno netacno, to sto je ovaj dao dva bitna gola ne znaci da je korisniji igrac.SiamoNoi je napisao/la:Kad vidim Vecina obično se sjetim da igra samo zato jer je Gagliardini još gori.
Drugo je to sto se Spalletiju dizo na Vecina pa je igro ispred Roberta
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Loši su obojica i uopće nisu kalibar za klub poput Intera. Sad koji je za nijansu bolji nije ni bitno.
Rafinha kosta ispod €15mil što je presmiješna cifra, a Vidal se moze dovest na posudbu. Gaglia se 100% može prodat u neki tim iz SerieA za €15-20mil, dok će se Vecina bit noćna mora za riješiti (zbog plaće prije svega).
Bravo Esposito
Rafinha kosta ispod €15mil što je presmiješna cifra, a Vidal se moze dovest na posudbu. Gaglia se 100% može prodat u neki tim iz SerieA za €15-20mil, dok će se Vecina bit noćna mora za riješiti (zbog plaće prije svega).
Bravo Esposito
#SuningOUT
Ne mogu Gagliardinija gledat,trebaju mu tri sekundu da se okrene za 180.arminz je napisao/la:Apsolutno netacno, to sto je ovaj dao dva bitna gola ne znaci da je korisniji igrac.SiamoNoi je napisao/la:Kad vidim Vecina obično se sjetim da igra samo zato jer je Gagliardini još gori.
Drugo je to sto se Spalletiju dizo na Vecina pa je igro ispred Roberta
Vecino je bar malo veselja donio.
Esposito>Politano
D'Ambrosio stalno stoji visoko pa mu se iza leđa jedan ušulja, al uvijek ga tata stigne. 
#SuningOUT
Ne mozes na konja.
Volio bi da mi netko objasni zašto su se ovi toliko uživili.Od igrača do navijača.
Ova Valencija ne moze zabit da im život ovisi o tome.Ljudi 15 puta išli 1 na 1 i ništa.
Volio bi da mi netko objasni zašto su se ovi toliko uživili.Od igrača do navijača.
Ova Valencija ne moze zabit da im život ovisi o tome.Ljudi 15 puta išli 1 na 1 i ništa.
deVrij i DDA su bez snage, gdje je Ranocchia???? On nam je i glavni izvodjač penala... 
Jedini Agoume nije dobio šansu da zaigra.
Daj Borju donirajte više negdje *bte..
Jedini Agoume nije dobio šansu da zaigra.
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 10 avg 2019, 23:25, ukupno mijenjano 2 puta.
#SuningOUT
Ne moze se ništa u 90 minuta dobit.
Kiks ako Ranocchia ne uđe za penale.
Kiks ako Ranocchia ne uđe za penale.
Penalčina Dimarca.
Esposito
Sad će skinut Kondogbiji
Ah,ništa ipak
Nije čovjek obranio penal ima tri godine.
Esposito
Sad će skinut Kondogbiji
Meni Dimarco stvarno solidan igrac!
Esposita treba forsirati u prvoj ekipi, ne da truhne u Primaveri i propadne kao svi!
Esposita treba forsirati u prvoj ekipi, ne da truhne u Primaveri i propadne kao svi!
Sensi je najinteligentniji igrac Intera
Nadam se da je Conte vidio neceg pozitivnog, ja znam da nisam. Prema naprijed jos uvijek isto. Bez ikakve ideje, osim kad Sensi nesto ne izmisli. Jos se uspjelo pokvarit jedino dobro iz prosle sezone a to je odbrana, sad puse sa svih strana. Al hajde, nova formacija pa se nadam da ce to doc na svoje.
Lautaro po meni jos uvijek nije za prve postave a pogotovo nije za to da igra SS. Obavezno dovest jos jednog prvotimca u napad(Dybala bi bio idealan), Politano, Lautaro i Esposito na klupi. Dzeku zaobic ili ga dovest ako Politano ode.
U vezi je takodje potrebno pojacanje(SMS) jer Barella nije za prve postave. Sensi mislim da je zacementirao mjesto u prvih 11, najbolji igrac priprema. Volio bih ga vidjeti na mjestu Brozovica, mislim da bi bio bolji od njega.
Bekovi su ocajni i ne zna se ko je gori. Mislim da Asamoah ne igra jer Conte pokusava da vidi imal sta od Dalberta. Po meni se dzaba gubi vrijeme pokusavajuci oziviti ga, nego ga se trebalo otjerat i na vrijeme pojacat. Za nadat se da je onaj Lazaro bar malo bolji od Candreve jer nam slijedi patnja ako nam bekovi budu ovako igrali.
Na stoperskim pozicijama smo jedino dobro pokriveni, samo jos da se Skriniar privikne na novu formaciju. I treba tek vidjet kakav ce bit Godin. Za sad Danilo siguran prvotimac.
Znaci minimalno tri pojacanja od kojih dva moraju bit vrhunska(Dybala i SMS) i jedan bek koji ce uzet lijevu stranu. Nemam pojma koga bi mogli dovest tu, valjda nije tesko nac nekog boljeg od Dalberta. Mislim da ako se jos zestoko ne pojacamo da nas opet ceka borba za cetvrto mjesto.
Idealno bi to izgledalo ovako
Dybala-Lukaku
???-Sensi-Brozovic-SMS-Lazaro
Skriniar-De Vrij-Danilo/Godin
Handanovic
Samo da ne bude da se vratimo na 4 pozadi nakon nekoliko kola...
Nadam se da je Conte vidio neceg pozitivnog, ja znam da nisam. Prema naprijed jos uvijek isto. Bez ikakve ideje, osim kad Sensi nesto ne izmisli. Jos se uspjelo pokvarit jedino dobro iz prosle sezone a to je odbrana, sad puse sa svih strana. Al hajde, nova formacija pa se nadam da ce to doc na svoje.
Lautaro po meni jos uvijek nije za prve postave a pogotovo nije za to da igra SS. Obavezno dovest jos jednog prvotimca u napad(Dybala bi bio idealan), Politano, Lautaro i Esposito na klupi. Dzeku zaobic ili ga dovest ako Politano ode.
U vezi je takodje potrebno pojacanje(SMS) jer Barella nije za prve postave. Sensi mislim da je zacementirao mjesto u prvih 11, najbolji igrac priprema. Volio bih ga vidjeti na mjestu Brozovica, mislim da bi bio bolji od njega.
Bekovi su ocajni i ne zna se ko je gori. Mislim da Asamoah ne igra jer Conte pokusava da vidi imal sta od Dalberta. Po meni se dzaba gubi vrijeme pokusavajuci oziviti ga, nego ga se trebalo otjerat i na vrijeme pojacat. Za nadat se da je onaj Lazaro bar malo bolji od Candreve jer nam slijedi patnja ako nam bekovi budu ovako igrali.
Na stoperskim pozicijama smo jedino dobro pokriveni, samo jos da se Skriniar privikne na novu formaciju. I treba tek vidjet kakav ce bit Godin. Za sad Danilo siguran prvotimac.
Znaci minimalno tri pojacanja od kojih dva moraju bit vrhunska(Dybala i SMS) i jedan bek koji ce uzet lijevu stranu. Nemam pojma koga bi mogli dovest tu, valjda nije tesko nac nekog boljeg od Dalberta. Mislim da ako se jos zestoko ne pojacamo da nas opet ceka borba za cetvrto mjesto.
Idealno bi to izgledalo ovako
Dybala-Lukaku
???-Sensi-Brozovic-SMS-Lazaro
Skriniar-De Vrij-Danilo/Godin
Handanovic
Samo da ne bude da se vratimo na 4 pozadi nakon nekoliko kola...
Jutros:
Inter - Virtus Bergamo 8:0
Strijelci: Lukaku 4, Vecino 2, Esposito 2
Prelijepi golovi Esposita, onaj prvi kopija Milita iz finalu protiv Bayerna. Ja sam za to da se ili ne dovodi Džeko ili da se proda Politano ali Esposito mora biti minimalno druga opcija s klupe.
Inter - Virtus Bergamo 8:0
Strijelci: Lukaku 4, Vecino 2, Esposito 2
Prelijepi golovi Esposita, onaj prvi kopija Milita iz finalu protiv Bayerna. Ja sam za to da se ili ne dovodi Džeko ili da se proda Politano ali Esposito mora biti minimalno druga opcija s klupe.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Očekuje se ovo u ponedjeljak.Inter (3-5-2): Handanovic; D’Ambrosio, de Vrij, Skriniar; Candreva, Vecino, Brozovic, Sensi, Asamoah; Lautaro, Lukaku.
Nemojte samo reći da ste stvarno mislili da će Barella startati nakon onakvih priprema
Godin ozlijeđen.Lazaro se nadam da će startat već nakon reprezentativne pauze.
Očekivan sastav.. Nebi ni meni Barella odmah u prvu. Gaglia/Vecino bi mi jedina dvojba bila iako nema tu neke velike razlike. Za kojeg se god odlučiš pogriješio si.
Zapravo ja bi vjerovatno J.Maria startao, ako bude još u klubu do ponedjeljka. 
#SuningOUT
Jericho je napisao/la:Zapravo ja bi vjerovatno J.Maria startao, ako bude još u klubu do ponedjeljka.
Ocekujem patnju u ponedjeljak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.