La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
I mene zanima jel ima negdje neki video dokaz gdje kaze "zelim u Barcelonu" ili je to samo vase uvjerenje jer su vam tako servirali katalonski mediji pricu "Ney zeli samo Barcu"
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 11 avg 2019, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Jest kad ti je Sport.es sveto slovo i relevantni izvor informacijaPoliceman je napisao/la:Da poznata je Barca zadnjih godina po "spustanju cijene"Evander je napisao/la: Pare nisu problem, na tvoju zalost, samo se cijena laganini spusta. Ipak je to Barcelona, mogu raditi sta zele.
@let3
Cuj kako znamo pa dovodis Neymara a ne nekog nebitnog igraca a problem uplatiti €50m uz 2 igraca sta je drugo problem nego financijski
Druga stvar, to što ti i Sarma smatrate jednu Barcu sirotinjskim klubom koja nema za kifle je posebna smijurija
Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 avg 2019, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od nas zna kako stvari zaista stoje, sta se nudi, koga se nudi, sta se trazi, sta se odbija?Policeman je napisao/la:Da poznata je Barca zadnjih godina po "spustanju cijene"Evander je napisao/la: Pare nisu problem, na tvoju zalost, samo se cijena laganini spusta. Ipak je to Barcelona, mogu raditi sta zele.
@let3
Cuj kako znamo pa dovodis Neymara a ne nekog nebitnog igraca a problem uplatiti €50m uz 2 igraca sta je drugo problem nego financijski
Ovo nije transfer koji se zavrsava za dva dana. Imamo samo novinarske insinuacije i milion razlicotoh verzija.
Transfer ce se desiti do kraja ljeta, sacekajmo kraj sage, onda pisite da li Barcelona nema para ili sta vec.
Ako Barcelona nema para, nema ih niko, uprkos bacenih 300 miliona unazad dvije godine.
I sta neko ima dalje ozbiljno sa tobom diskutovati?Saurman je napisao/la:Real.Evander je napisao/la:Gdje sam Neymar zeli da predje?Saurman je napisao/la:Zamisli u 2019 napisati da je Real nekom "rezervna" opcija.Evo ja ga mrzim iz dna duše al' to ne bi nikad napisao.
Ili si klasicni trol, ili da ne kazem sta
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne znam kako ovaj nije shvatio za 10 godina na forumu da je sviju oprao sa kvazi finansijskim racunicama
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne smatram Barcu sirotinjskim klubom to jednostavno demantuje potrošnja zadnjih godina i izdvajanje za plaće ( najviše od svih sportkih kolektiva na svijetu) zato je tu odjednom "velika ljubav" pojednih igrača prema Barceloni.Ali to da dižu kredite kako za transfere tako i za plate je činjenica.
Nakon kupovine De Jonga i Greizmanna pomislili da će dovesti i Neymara praktično nemoguća misija davno sam to rekao.
Nakon kupovine De Jonga i Greizmanna pomislili da će dovesti i Neymara praktično nemoguća misija davno sam to rekao.
Ti sebe odmah diskreditivao iz svake ozbiljne diskusije sa rečenicom Real je rezerva nekom.Evander je napisao/la: I sta neko ima dalje ozbiljno sa tobom diskutovati?
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 11 avg 2019, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Nepotreban. Reko ja, i iste je relevantnosti kao što vi kažete da nema para.
Koji likovi.. al' hajd kad čoj'k napiše 17 = 30 šta ćeš dalje.
Koji likovi.. al' hajd kad čoj'k napiše 17 = 30 šta ćeš dalje.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Tvrdoglavih navijaca
Ovdje imas idealnu situaciju
Jedan od najboljih igraca planete zeli da napravi transfer i njegov klub zeli da ga proda treca strana zeli da ga kupi ali nema rijesenja vec 2 mjeseca
2/3 uslova su ispunjena dakle jedini problem je sto Barca ne moze novcano ispratiti ono sto trazi PSG a oni ocito ne traze nista nerealno cim RealM moze da plati a Barca ocito NE i zato i jeste blize njima
Jedan od najboljih igraca planete zeli da napravi transfer i njegov klub zeli da ga proda treca strana zeli da ga kupi ali nema rijesenja vec 2 mjeseca
2/3 uslova su ispunjena dakle jedini problem je sto Barca ne moze novcano ispratiti ono sto trazi PSG a oni ocito ne traze nista nerealno cim RealM moze da plati a Barca ocito NE i zato i jeste blize njima
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Koliko mu matematika ide govori činjenica da mu je 17 M plaćenih odmah jednako 30 M.BosniaBoston je napisao/la:Ne znam kako ovaj nije shvatio za 10 godina na forumu da je sviju oprao sa kvazi finansijskim racunicama
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne moze ili ne zeli?
Ili mozda ne zeli na nacin koji to PSG zahtjeva?
Odnosno, PSG ne zelina nacin koji Barcelona nudi.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Pa što ga ne kupe kad mogu?Policeman je napisao/la:Tvrdoglavih navijaca![]()
Jedan od najboljih igraca planete zeli da napravi transfer i njegov klub zeli da ga proda treca strana zeli da ga kupi ali nema rijesenja vec 2 mjeseca![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Policeman je napisao/la:Tvrdoglavih navijaca![]()
Jedan od najboljih igraca planete zeli da napravi transfer i njegov klub zeli da ga proda treca strana zeli da ga kupi ali nema rijesenja vec 2 mjeseca![]()
Citav Otok, Apenini i Pirineji se otimaju oko njega
City i United se pobiše ko ce ga prije dovesti, Bayern i Juve se za vratove fataju
Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 avg 2019, 21:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Gdje sam Neymar zeli da predje?Saurman je napisao/la:Ne smatram Barcu sirotinjskim klubom to jednostavno demantuje potrošnja zadnjih godina i izdvajanje za plaće ( najviše od svih sportkih kolektiva na svijetu) zato je tu odjednom "velika ljubav" pojednih igrača prema Barceloni.Ali to da dižu kredite kako za transfere tako i za plate je činjenica.
Ti sebe odmah diskreditivao iz svake ozbiljne diskusije sa rečenicom Real je rezerva nekom.Evander je napisao/la: I sta neko ima dalje ozbiljno sa tobom diskutovati?
U klub koji će ispuniti uslove koje traži Neymar i Pariz dakle opet ponavljam to je Real.Evander je napisao/la:
Gdje sam Neymar zeli da predje?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa ne dovodis Nkunkua kad ti se takav igrac ponudi placas sve sto ti likovi traze i ne pitas nistaEvander je napisao/la:Ne moze ili ne zeli?
Real uletio u pricu prije 4 dana polako i vec su ispred Barcelone u pregovorima sto dovoljno govoriTesnjak1991 je napisao/la: Pa što ga ne kupe kad mogu?
Problem je on jer on zeli u klubove gdje moze raditi sto zeli u ove koje si nabrojao to ne ide takolet3 je napisao/la:![]()
ova fluskula mi je najjaca
![]()
Citav Otok, Apenini i Pirineji se otimaju oko njegatoliko je dobar.
City i United se pobiše ko ce ga prije dovesti, Bayern i Juve se za vratove hvataju
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Izvor Vesela sveska il' Palčić. Da se razumijemo ne želim ga nazad, želim da karijeru završi u PSGu. Živo mi se **** gdje će i da li će preći, al' nadam se da nama neće. Neka ga kod šeika. 
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Neymaru je prva opcija onaj klub koji vise plati. Ista stvar je bila i kod transfera 2013. Vrlo prosto.
E to si dobro reko. U pravu si za to. Da i ti jednom šta pametno napišešPoliceman je napisao/la:Problem je on jer on zeli u klubove gdje moze raditi sto zeli u ove koje si nabrojao to ne ide takolet3 je napisao/la:![]()
ova fluskula mi je najjaca
![]()
Citav Otok, Apenini i Pirineji se otimaju oko njegatoliko je dobar.
City i United se pobiše ko ce ga prije dovesti, Bayern i Juve se za vratove hvataju
Baš zato i ne želim cigana nazad u Barci, al ne samo ja vec još 44 forumaša...a vi smradovi (navijaci drugih klubova) ste namjerno glasali za njegov povratak da bi kasnije zayebavali
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ovo isto ko što su Juventini pričali o nekoj hijerarhiji i dođe Ronaldo i posra se po hijerarhiji. 
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kojoj ekipi i kojim igracima se javio?Saurman je napisao/la:U klub koji će ispuniti uslove koje traži Neymar i Pariz dakle opet ponavljam to je Real.Evander je napisao/la:
Gdje sam Neymar zeli da predje?
O cemu trubi cijelo ljeto i kroz price o remuntadi se pokusava dodvoriti cijim navijacima?
Brazilski novinari, koji rade po zeljama njegovog PR tima, sta pisu?
I da, ne sikiraj se. Neymar prelazi u Barcelonu do kraja ljeta i sa tim cemu se ostvariti zelja.
Ako ne vjerujes u to, onda lijepo mi sklopimo opkladu.
Zavrsi li u Barceloni, ti nestajes sa ovog foruma.
Zavrsi li u Realu, ja sam sebe trajno banujem.
Dogovoreno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.