Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
izgleda da se ovdje gradi tim za sljedecu sezonu
tj vdijet cemo hoce li se i dalje forsirati ovi mladi svakako su bolji od ovih starijih
tj vdijet cemo hoce li se i dalje forsirati ovi mladi svakako su bolji od ovih starijih
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Ma qurac moj sa dosta mladića i eksperimenata kad su ti mladići bili ubjedljivo najbolji na terenu. Xhaka i Mikitarijan su sramota za ovaj klub. Vode 1:0 on glumi nekog majmuna, šeta se letargično kao da je zabio 4 gola
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Podhitno Mustafiju i Elnenyu dodat Xhaku i Mikhtaryana.
Bitni bodovi osvojeni, ja zadovoljan.
Bitni bodovi osvojeni, ja zadovoljan.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pobjeda, jedino sto je bitno
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ma nije realno za očekivati da ćemo ni prvih pet kola gledati dobru igru. Imamo par novih igrača, mora se to sve uštimati.
Ovo što sam do sada vidio, mladići definitivno zaslužuju minute na terenu s vremena na vrijeme. Druga stvar, raduje me mirnoća koju Sebaljos ima s loptom u nogama te precizni pasovi i otvaranje igre. Baš je šamara odmjereno. Treća stvar, Pepe je obavio tek par treninga s momcima, moraju se navići svi. Učestvuje puno u igri, nije krilo koje samo šparta uz liniju. Ima ležernost pokreta, biti će nam vrhunsko pojačanje.
Ovo što sam do sada vidio, mladići definitivno zaslužuju minute na terenu s vremena na vrijeme. Druga stvar, raduje me mirnoća koju Sebaljos ima s loptom u nogama te precizni pasovi i otvaranje igre. Baš je šamara odmjereno. Treća stvar, Pepe je obavio tek par treninga s momcima, moraju se navići svi. Učestvuje puno u igri, nije krilo koje samo šparta uz liniju. Ima ležernost pokreta, biti će nam vrhunsko pojačanje.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Dobar je Pepe vec je imao vise driblinga nego nasa krila prosle sezone
Willock najbolji
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Tek sam sad vidio ovaj horor raspored u decembru i oko nove godine
Jebote da je dovest Zaniola na cenera
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Braco Ganeri kakav je bio Ceballos?
Do tad cemo biti prvi pa ce ici opusteno.Brokula je napisao/la:Tek sam sad vidio ovaj horor raspored u decembru i oko nove godine

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kad je u zadnjoj minuti u gol autu presjekao loptu protivniku da ne doda golmanu, i onda se kod sudije pravio lud shvatio sam da je to taj madridski šampionski mentalitetMElloo je napisao/la:Braco Ganeri kakav je bio Ceballos?

Takve se stvari ocekuju od spanacaBrokula je napisao/la:Kad je u zadnjoj minuti u gol autu presjekao loptu protivniku da ne doda golmanu, i onda se kod sudije pravio lud shvatio sam da je to taj madridski šampionski mentalitetMElloo je napisao/la:Braco Ganeri kakav je bio Ceballos?

Al' bukvalno.Brokula je napisao/la: Kad je u zadnjoj minuti u gol autu presjekao loptu protivniku da ne doda golmanu, i onda se kod sudije pravio lud shvatio sam da je to taj madridski šampionski mentalitet

Slazem se da bi nam Zaniolo legao, jest da za Englesku treba malo vise brzine.
Zaniolo je Ozil za siromasne
Daj nam brzih igraca pusti te tehnicare
Daj nam brzih igraca pusti te tehnicare
ne zna se koji je bolji dres
mora se vala jedan uzeti
ko ono nabavlja dresove aa23?
mora se vala jedan uzeti
- Marsal
- Kontakt:
On nabavlja dresove, a ja popravljam elektrotehniku.ItsRamiz je napisao/la:ne zna se koji je bolji dres
mora se vala jedan uzeti
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.