FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da se okrenemo Slobodi i punoj Grbavici. Dizemo se lagano ali sigurno, kada karika "navijaci" u potpunosti uklopi, počet će jedna priča čije će se konture vidjeti vrlo brzo. Pod ovim ne mislim da navijači nisu dobri vec da moramo dići termin navijač i posjeta u BiH na jedan novi, evropski nivo. Konkretno, Željo i nebitno ko, pun stadion. To je cilj.
Na terenu Amar iz utakmice u utakmicu drži lekcije i jača ekipu, eliminise slabosti, unapređuje igru, tjera ih da podižu standard. Odbrana je koliko toliko ok za sada, na redu je napad a i tu polako napredujemo. Bice rotacija, ni jedan igrac nece moci da se šetka i bude zvijezda bez pokrica. Vidjecemo sta nam najbolje odgovara, trazice se najbolje kombinacije i uigravati raznovrsne napadacke opcije a moguce da protiv Slobode i Štila dobije koji minut. Vremenom ce se ova ekipa dodatno pojacati, ocekujte igrace koji ce biti planski dovedeni da igraju i cine nas boljima a ne samo broj u zapisniku.
Treniramo i na terenu i na tribinama. Svi zajedno.
Volim te Željo!
Na terenu Amar iz utakmice u utakmicu drži lekcije i jača ekipu, eliminise slabosti, unapređuje igru, tjera ih da podižu standard. Odbrana je koliko toliko ok za sada, na redu je napad a i tu polako napredujemo. Bice rotacija, ni jedan igrac nece moci da se šetka i bude zvijezda bez pokrica. Vidjecemo sta nam najbolje odgovara, trazice se najbolje kombinacije i uigravati raznovrsne napadacke opcije a moguce da protiv Slobode i Štila dobije koji minut. Vremenom ce se ova ekipa dodatno pojacati, ocekujte igrace koji ce biti planski dovedeni da igraju i cine nas boljima a ne samo broj u zapisniku.
Volim te Željo!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- kontrasviju
- Kontakt:
Dokoljenko je napisao/la:Da se okrenemo Slobodi i punoj Grbavici. Dizemo se lagano ali sigurno, kada karika "navijaci" u potpunosti uklopi, počet će jedna priča čije će se konture vidjeti vrlo brzo. Pod ovim ne mislim da navijači nisu dobri vec da moramo dići termin navijač i posjeta u BiH na jedan novi, evropski nivo. Konkretno, Željo i nebitno ko, pun stadion. To je cilj.
Volim te Željo!

1921
Nije ovo valjda Tatar bio protiv Zrinjskog sa nasim navijacima na sjeveru? Wtf hahahahhahah
Tek vidjoh slike jednog naseg navijaca i hladno Tatar s njima

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Radovan2006
- Kontakt:
Protiv Slobode moraju igrat ozbiljnije.Sloboda je bolja ekipa od Celika i sigurno nece dopustit da im napravimo 6-7 sansi pred golom.dejavu je napisao/la:idemo dalje![]()
Samo igraj Zeljo!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jeste, i ja sam vidio. Nije im prvi put. A da tek vidis zapad protiv ZrinjskogLjoZee je napisao/la:Nije ovo valjda Tatar bio protiv Zrinjskog sa nasim navijacima na sjeveru? Wtf hahahahhahah

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Mislim da nas niko ne ide na njihove utakmice, a oni vise na nasim tekmama. Od Husrefa do igracakerimatomic1921 je napisao/la:Jeste, i ja sam vidio. Nije im prvi put. A da tek vidis zapad protiv ZrinjskogLjoZee je napisao/la:Nije ovo valjda Tatar bio protiv Zrinjskog sa nasim navijacima na sjeveru? Wtf hahahahhahah

Skriveni navijaci

LjoZee je napisao/la:@Osim13 sta mislis zbog kojeg pulena je dosla?![]()
![]()
nista bez imena doticne

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pa to je razlika izmedju nas i njih. Prosto k’o pasulj. Zamisli samo Amara na njihovom zapadu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sa zelenog polja tvoga nema nista za drugoga! Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!
Dobra VIP loža.
Boga mi i Badzak ima plahu kcer. Uljepsala je i ona zapad protiv Zrinjskog.
Badžak ja bih da ti budem zet ako nije problem.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
U srijedu prijateljska na Grbavici protiv NK Kiseljaka.
U subotu upada Veseli umjesto Alispahica i Bogi umjesto Sipe
Stilu ocekujem od 65. minute
Stilu ocekujem od 65. minute
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jesam ga poželio gledati na terenu aaa 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- invincible1921
- Kontakt:
Sreca pa amar nije doso tacno nas je mogo ugasit kamatama, reketom i javaslukom
Nakon sto dobijemo slobodu bio bih zadovoljan i bodom u Listici jer po onoj mojoj racunici 6b iz svaka tri kola je dovoljno za titulu...mi bi po tom imali 14 od 12 potrebnih.
Derbi ce da gori
vrlo moguce da i mi i pitari dodjemo na derbi bez primljenog gola.

Nakon sto dobijemo slobodu bio bih zadovoljan i bodom u Listici jer po onoj mojoj racunici 6b iz svaka tri kola je dovoljno za titulu...mi bi po tom imali 14 od 12 potrebnih.
Derbi ce da gori

=\_1921_/=
- desnibocni
- Kontakt:

Osporavani, prezaljeni, otpisani Dado...Osim13 je napisao/la:Erić, Zec, Dado i Krpić u timu kola.
I sam moram priznati da sam se pitao zasto je on vracen?
Frajer igra nenormalno kvalitetno.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.