FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 12 avg 2019, 12:03

Najvece zlo kluba su navijaci, koji zive za neka previranja, za neke pizdarije, da se ima o cemu pricatti. U klibu je sasvim ok situacija, stabilna. Igracima je sve redovno, izvor tatar.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 avg 2019, 12:04

Kamuflazn je napisao/la:Husref prije rahmana, vazda i uvijek. Rahman je stetocina u svlacionici, vodja strajka, i vodja svih previranja koja su bila medju igracima zadnjih par mjeseci. On,Handzic i Hebib. Ali tahman je vodja, jos sad kad je dobio ponudu 10 milja plata, 80 milja eura obestecenje, klub odbio pocro je da rovari jos vise.
Pa sto ga onda ne dadoše ,bolje 80 milja eura nego problematičan tip koji ti haos pravi.Ako vec Raham Nexe igrati sto se odmah ne dovede zamjena za njega ..koja budala moze zadrzati igraca kojeg si ti upravo opisao u svojoj ekipi sto ga ne pusti.Po tvojoj prici Husref nije normalan.

Najvece zlo kluba navijači???
Nemoj mi replicirati jasno je meni s kim ja ovdje diskutujem.Zaboravi ovaj post
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 12 avg 2019, 12:08

VI STE SMIJESNI FORUMASI,LAFO HUSREFA PODRZAVA TE,NIKO OD IGRACA SA NJIM NE PRICA,TOKOM TEKME COSIC SA IGRACIMA SVE PRICA,ONAJ KLOC HUSREF NISKIM...od 8 povrijedzenih njih 4 radi njega ne igra,100 % nije povreda,licno mi je rekao jedan nas igrac...je bem i vas i husa koji ga podrzavaju

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 avg 2019, 12:09

Jel ko još vidio Oremuša u Zenici osim @kamuflzn-a?? :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 12 avg 2019, 12:10

Najvece zlo su izmisljenje price poput ove sto Kamuflazn lupeta.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 12 avg 2019, 12:10

Pitar1946 je napisao/la:VI STE SMIJESNI FORUMASI,LAFO HUSREFA PODRZAVA TE,NIKO OD IGRACA SA NJIM NE PRICA,TOKOM TEKME COSIC SA IGRACIMA SVE PRICA,ONAJ KLOC HUSREF NISKIM...od 8 povrijedzenih njih 4 radi njega ne igra,100 % nije povreda,licno mi je rekao jedan nas igrac...je bem i vas i husa koji ga podrzavaju
mi smijesni ti nepismen

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 avg 2019, 12:12

Najvece zlo kluba navijači?**** majku vidis kako budala covjeka koji naginje Husrefu i upravi moze okrenuti za 180 stepeni bezveze.Oni kad brane nekoga ne znaju da brane neofirno.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 avg 2019, 12:16

Ako je Rahman vođa štrajka, u kojem su i Hodža i Handžić, što je Handže zaigrao u Zenici protiv BATEa? Imamo i Guzinu kao napadača, mogao je hladno Handžeta prekrižit. Ako je došlo do problema na relaciji Husref - Rahman, uprava je obojicu trebala dovest na razgovor i da se to rješava, kao što je bilo sa Stanojevićem lani nakon GOŠKa. Da smo onda prekrižili Miloša pitanje je da li bismo uzeli duplu, jer je bio jedan od najbitnijih igrača kasnije, posebno kad Aduka nije produžio. Ne možemo se tek tako rješavat bitnih igrača. Svako treba da snosi svoj dio odgovornosti.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 12 avg 2019, 12:17

Kamuflaza nam prodaje price jos imenuje igrace koji mu daju informacije... Toliko o njemu. Da je Rahmanovic jedini igrac koji ima problem sa trenerom rekao bih ok, ali ovdje je 90% svlacionice u grcu jer imaju los odnos sa trenerom. Hebibovica svi hvale u svlacionici da su on i Ahmet glavni za atmosferu ovaj ovdje braneci trenera spomenu i njega kao krivca za klanove sto nema veze sa istinom... Da ne povjerujes. Mi igraca kao Rahmanovic necemo imati jos dugo ne samo zbog igre vec zbog one stvari gdje god smo otisli na zeznuto gosotvanje Amar se poturao i grizao... Kup u Sirokom je najbolji primjer.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 avg 2019, 12:23

Cijelo vrijeme pokusavam da kažem da se radi pogresno...
Klub ima Upravu, strucni stab, igrace...Ako postoje problemi, onda se te stvari moraju rijesavati...
Nama igraci ne mogu voditi klub, ako pojedinci zbog svojih interesa potkopavaju klub,narusavaju atmosferu,stvaraju nezadovoljstvo, onda se klub oglasava i takve igrace ili prodaje ili salje na tribinu...
Ako postoji nezadovoljstvo radom trenera, onda se taj segment posmatra iz domena rezultata, igre...
Niko nije iznad kluba, kao sto je i uprava dužna da im obezbjedi maksimalne uslove ...
Medjutim, ako je problem i u Upravi sa nedostatkom sredstava, onda svi ugovori idu na reviziju i uslovi novih ugovora se mijenjaju...
Naravno ko na to ne pristane, Uprava je dužna da to pitanje rijesi,prodajom ili raskinucem važeceg ugovora bez odstetnih klauzula, odnosno dogovorom sa fudbalerom kojem novi uslovi ne odgovaraju...
Ovo mi kao nesto krijemo,mažemo oci navijacima, a samim tim i klubu cinimo medvjedju uslugu...
Svi mi nesto pricamo,slabiji smo bez Rahmanovica, Hodžica,ovog, onog...
Pa slabiji smo bili i bez Adukora, ali smo to uradili gospodski i atmosfera je bila fantasticna...
Sa ovolikom zakopcanosti zbog trenutne situacije, mi urusavamo sve ono sto smo poceli graditi...
I ne zanosite se , nema nista od stadiona za sad...

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 12 avg 2019, 12:28

E tu dolazimo do situacije oko uprave... Evo vec mjesecima nema informacija iz kluba oko povreda i slicnih stvari... Ali cim se treba oprati i iskorisiti situaciju oko kazne zbog prekida u Zenici odmah se oglase... I sad ce narednih godinu dana pravdati se da su platili kaznu i da je to usporilo klub samo da bi se oprali... A istina je da nisu donijeli novac u klub kako su pricali, cekaju na Nama i "transakciju". I ne lazimo se puklo je najvise na premijama za titulu i duplu krunu jer su tu pokusali mizerno nagraditi igrace da bi na kraju bilo nezadovoljstvo medju istim i od tad idu sitni problemi.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 12 avg 2019, 12:31

Ako postoji nezadovoljstvo trenerom to nije zbog rezultata nego zbog ponasanja. Inace to nije problem jer nema rezultata pa je i onda raja u fazonu treba im psovati. Medjutim imamo strasnu ekipu koja svoj posao obavlja odlicno i steta je ako neki zele da se ispale radi ovoga. Cuo sam ovu pricu jos prosle sezone, ali realno ne smijes nikome vjerovati. Ako je istina sve to imamo problem, a ako nije istina opet je problem jer ko onda koji **** truje raju lazima vec mjesecima.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 avg 2019, 12:31

Ako je problem rahmanovic husref onda to je problem uprave a ne husrefa.

Koje rahmanovic da se ljuti i J**+ klub koji mu daje platu

Husref ima rezultat i to je sto ga drzi kad krenu losi rezultati dobice otkaz

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 avg 2019, 12:33

Kako vam se da vise?

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 12 avg 2019, 12:38

Neko za sebe kaze da je tkzv navijac a plasiraju lazi o treneru koji im je donio toliko radosti. Toliko o tkzv navijavima ili da kazem o **** navijacima.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 avg 2019, 12:40

Tamam kad se ponadas da idemo naprijed, da smo prebrodili te neke 'djecije bolesti' uslijedi hladan tus/tusevi.
Oremus je izgleda slucaj Nermin Crnkic broj 2.
Ovi iz kluba o svemu sute kao zaliveni, o povredama, povrijedenim i uvrijedenim, slucaju Jeleskovic, slucaju Rahmanovic i svemu ostalome... Sto dopusta da se razne price pricaju, istinite i neistinite, sve to rusi atmosferu medu navijacima, igracima i sto vanja kaze samo je pitanje momenta kada ce se odraziti i na rezultat.

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 12 avg 2019, 12:45

Za igrace ne znam 100% i sve su price rekla kazala... Ali za kondicionog trenera znam sta se desilo jer je doputovao iz Slovenije zbog jednog privatnog razloga(poslovnog)... I kad je pitam sto se vratio objasnjenje otprilike je bilo da ne moze sa ovim trenerom niko izaci na kraj... Hoce za sve da se pita on sve zna od fizicke spreme pa nadalje tako da je lik samo cekao kraj ugovora i posvetio se pametnijim stvarima. Napravio covjek plan priprema za Sloveniju za kondiciju , da bi se isti ponizio i prekrizio da se radi po programu kakav odgovara treneru koji sve zna.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2019, 12:47

Uzmite ovo sve sa rezervom jer svako ima svoju neku verziju priče koju je čuo a 90% toga nije istina kao što se mnogo puta do sada i pokazalo takvim.
Raja počinje ovo sve više i više pričati jer nema nekih informacija iz kluba a vidi se da nešto ne štima, to je i djetetu jasnu.
Samo ne trebamo pretjerivati u svemu i treba civilizovano diskutovati. Sve i da ste čuli nešto vama će neko replicirati k'o onaj Pešti u lošem tonu jer on misli da je u pravu i tako sve u krug. Sezona je tek počela, dobro kotiramo u ligi, još igramo europu i trebamo podržati Sarajevo i u Bjelorusiji i onda na Koševu u nedjelju pa ćemo vidjeti šta dalje, informacije moraju izaći kao onda kada smo trebali krenuti u Sloveniju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 avg 2019, 12:49

Kamuflazn je napisao/la:Oremus je bio u zenici u cetvrtak, sepo, sjedio pored klupe za eezerve, izbacio baklju. Ne znam sta bulaznite.
Ja ga nisam vidio, a obzirom da je dosta forumaša bilo na utakmici i svi se pitaju gdje je i jel' živ, sigurno ga onda i oni nisu vidjeli.
Obzirom da je mene Oremuš oduševio u ovih par utakmica, ja sam onaj koji je najviše radoznao u vezi s njim. Gdje je i jel živ? Kakva je povreda i koliko ga nema? Jel se operisao? Nikakvih odgovora nisam dobio ni od kog a klub šuti. OK.

Prelistao sam sad opet sve portale koji su postavili slike sa utakmice.

Klupa za rezervne igrače, stručni štab + igrači na klupi a koji konkurišu za utakmicu
slika
slika
Sjedio pored klupe za rezerve?
slika
slika
Izbacio baklju? Ja kako sam vidio a i slike to prikazuju, Adilović je iste izbacio
slika
slika
Ja ovdje nigdje ne vidim Oremuša?!!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2019, 12:51

Sad sam upravo htio reći da sam Adilovića vidio kako je izbacio baklju ali kontam da se ne ofiram :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 7 gostiju.