FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Karimi>Perisic
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Evo Sami Kedira se spominje kao opcija za vezu ako ne uspije dovođenje Roke.
I Strinic, Vida, Vrsaljko, Rebic su viceprvaci svijeta, a pojacanja ne bi bili Shalkeu, a ne BayernuSWOT je napisao/la:Perisic ce zacepiti gubice svim nacionalistima i laznim navijacima Bayerna. Molim vise postovanja za viceprvaka Svijeta.

Na tanke je Bayern grane spao kad dovodi drugorazredne Europske igrace, tipa Perisic.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dos Santos, jes. hahah
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kad bi sutra ispali da odmah promjenimo trenera.
Ne smetaju mi Hrvati u ekipi ako se zovu Modrić ili Rakitić
Večeras u kupu sa Energie Cottbus, ja očekujem nešto na guzove 0-1, 0-2 ili 1-2
-
- Kontakt:
Ja bi doveo Rebića kad se već ne nudi nikakva top klasa na tržištu. Može u špicu, može na krilo, borben, srčan, timski igrač, dobri duh svlačionice, odlično surađivao sa Kovačom u Ajntrahtu. Ne vidim po čemu bi bio lošija solucija od Bergvajna i Zijeha koje su mnogi ovdje zazivali. Vjeruje da bi baš on bio okidač pozitivnog pomaka poput Olića u sezoni 2009/10.
Rebić je top klasa, to bi bio pravi korak naprijed.
Periša je za to da ostanemo na ovome, donosi kvalitet koji otprilike ima gnabri.
Rebić je bolji od svih ofanzivnih igrača koje imamo trenutno.
Periša je za to da ostanemo na ovome, donosi kvalitet koji otprilike ima gnabri.
Rebić je bolji od svih ofanzivnih igrača koje imamo trenutno.
-
- Kontakt:
Znači Perišić je tu čisto vatrogasni rješenje i ja ga osobno ne bi otkupio osim ako baš ne rasturi ovu sezonu. Isto vrijedi i za Kediru za kojeg me bratić iz Minhena uvjerava da je također ozbiljna opcija za posudbu. Za Roku se navodno uprava nećka zbog klauzule koju smatraju previsokom, pa mi onda uopće nije jasno jel ga klub uopće želi i vjeruje da je potencijal klase ako im je 40 mil previše.
Sigurno je da se žele dovesti još jedan def. vezni i krilo/of. vezni. Poznajući upravu Bajerna ne bi me uopće iznenadilo da defenzivca posude, a krilo kupe. Pritom Liroj nije opcija jer je ozljeda preteška, a odšteta prevelika. Vjerujem da je plan glede njega sačekati sljedeće ljeto i pokušati ga dobiti po nižoj cijeni, jasno ako ovaj po povratku ne bude teški flop i ne produžio u međuvremenu sa Sitijem. Dakle, ostaje ti par opcija na tržištu za utući 30-35 milja plus bonus. Nekako mi kao najrealniji opcije djeluju Rebić i Lion Bejli. Osobno mi je Rebić bolja opcija jer je goli nogometaš, ništa šminka i pozerstvo ala Žerom ili Alaba. Vjeruje da bi ga se moglo dobiti za 28-30 milja plus 10-ak milja bonusa vezanih za klupske rezultate i njegov osobni učinak. Zato - Rebić.
Što se tiče Venera, mislim da ga uprava želi radije džabe dogodine nego da ga sad preplaćuje. A i Lajpcigu je bolja opcija njegov ostanak još jednu sezonu pošto nemaju adekvatnu zamjenu, jer kroz rezultat se taj "minus" (odlazak bez odštete) lako kompenzira.
P. S. Za def. veznog možda ne bi loša opcija bio Diadi Samaseku iz Salzburg. Pretpostavljam da bi odšteta išla na 22-25, max. 28 milja što je danas sasvim prihvatljiva cifra.
Sigurno je da se žele dovesti još jedan def. vezni i krilo/of. vezni. Poznajući upravu Bajerna ne bi me uopće iznenadilo da defenzivca posude, a krilo kupe. Pritom Liroj nije opcija jer je ozljeda preteška, a odšteta prevelika. Vjerujem da je plan glede njega sačekati sljedeće ljeto i pokušati ga dobiti po nižoj cijeni, jasno ako ovaj po povratku ne bude teški flop i ne produžio u međuvremenu sa Sitijem. Dakle, ostaje ti par opcija na tržištu za utući 30-35 milja plus bonus. Nekako mi kao najrealniji opcije djeluju Rebić i Lion Bejli. Osobno mi je Rebić bolja opcija jer je goli nogometaš, ništa šminka i pozerstvo ala Žerom ili Alaba. Vjeruje da bi ga se moglo dobiti za 28-30 milja plus 10-ak milja bonusa vezanih za klupske rezultate i njegov osobni učinak. Zato - Rebić.
Što se tiče Venera, mislim da ga uprava želi radije džabe dogodine nego da ga sad preplaćuje. A i Lajpcigu je bolja opcija njegov ostanak još jednu sezonu pošto nemaju adekvatnu zamjenu, jer kroz rezultat se taj "minus" (odlazak bez odštete) lako kompenzira.
P. S. Za def. veznog možda ne bi loša opcija bio Diadi Samaseku iz Salzburg. Pretpostavljam da bi odšteta išla na 22-25, max. 28 milja što je danas sasvim prihvatljiva cifra.
-
- Kontakt:
Rebic top klasa i bolji od svih nasih ofanzivaca
Ovo postalo gore nego srpska mitomanija. Dobrica Cosic bi vam pozavidio.

I am not yet born; O hear me.
sljivo je napisao/la:Ja sta je ovih karijevaca, samo se pojavljuju tamo gdje je vatreno i jos potpaljuju

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Ja to nisam tvrdio pa ne znam čemu množina, a kolega Klare neka sam objasni svoj stav ako želi.
Ali i na primjeru Gnabrija se može vidjeti koliko se ovdje u biti pljuje samo da bi se pljuvalo. Osobno smatram da je Serž najbolja kupovina Bajerna još od Leve. Njegov napredak je prošle sezone bio fenomenalan, te je izrastao u jednog od ključnih igrača Bajerna i čvrstog startera Elfa, a ovdje ga se opet spori. Dojam je da se ovdje sve previše gleda kroz prizmu Roberija, i to one sezone sa tripletom. Jer ja se sjećam koliko je prije London 2013. bio osporavan i taj dvojac, prvenstveno Arjen, a posebno nakon onog šoka sa Čelzijem kada je bio oslikavan mentalnim patuljkom i najvećim luzerom u povijesti nogometa.
Ali i na primjeru Gnabrija se može vidjeti koliko se ovdje u biti pljuje samo da bi se pljuvalo. Osobno smatram da je Serž najbolja kupovina Bajerna još od Leve. Njegov napredak je prošle sezone bio fenomenalan, te je izrastao u jednog od ključnih igrača Bajerna i čvrstog startera Elfa, a ovdje ga se opet spori. Dojam je da se ovdje sve previše gleda kroz prizmu Roberija, i to one sezone sa tripletom. Jer ja se sjećam koliko je prije London 2013. bio osporavan i taj dvojac, prvenstveno Arjen, a posebno nakon onog šoka sa Čelzijem kada je bio oslikavan mentalnim patuljkom i najvećim luzerom u povijesti nogometa.
Nadam se da nece propustiti dovesti Dani Olma... mediji pisu da su nudili Dinamu 28 miliona eura...
- anelbavarac
- Kontakt:
El Bayern pregunta por Coutinho. [mundo deportivo]

Interest in Perišić was not new, Kovač wanted him for a long time, but the club was just on Sané, because he was the number one target."

Da citiramo velikog mislioca na kraju, i njegovu izjavu u martu 2019-te :
"
Uli Hoennes.Wir sind gerade dabei, unsere Mannschaft zu verjüngen. Das ist das größte Investitionsprogramm, das der FC Bayern je hatte".
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 12 avg 2019, 12:27, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Evo Perisica na medicinskom u Minhenu...

-
- Kontakt:
Ako je u idealnom scenariju plan Bajernove uprave bio da ovo ljeto dovede Sanea, a sljedeće Haverca, ne znam zašto to ne bi obrnuli pa sad pljunuli pare za Kaija. Bajer se ionako interesira za Olma, pa bi odlaskom Kaija dobili i novac i prostor za dovođenje Španjolca (a Kaija će ionako izgubiti sljedeće ljeto ako ne flopne kao Bejli).
Ako pak Henes i Braco vjeruju da je Olmo Kaijev nivo neka dođu s koferima u Zagreb i vode njega. Plati 30 i koju milju, Daniju daj 2-3 milje s ugovorom na 5-6 godina i imaš za relativno male pare potencijalni igračinu na duži period.
Ako pak Henes i Braco vjeruju da je Olmo Kaijev nivo neka dođu s koferima u Zagreb i vode njega. Plati 30 i koju milju, Daniju daj 2-3 milje s ugovorom na 5-6 godina i imaš za relativno male pare potencijalni igračinu na duži period.
-
- Kontakt:

Ivan će koštati 5-6 mil bruto plus 5 mil za posudbu bez obveze kupnje. Ako bude i teški promašaj barem neće biti financijski gubitak. Za Kutinja pak treba dati sveukupno preko 200 mil što je ludost. Barca se zajebla na njemu, sumnjam da će i Bajern.

Pa ja sanjam, nije moguce da ovo covjek piseBundesliga je napisao/la:Rebic top klasa i bolji od svih nasih ofanzivacaOvo postalo gore nego srpska mitomanija. Dobrica Cosic bi vam pozavidio.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.