Odličan je Dado, još se sjećam onih partija pod Odovićem
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Raja BŠMO! 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Rekao je Amar poslije Čelika da Štilu očekujemo tek za 20-ak dana u utakmicama.irfo je napisao/la:U subotu upada Veseli umjesto Alispahica i Bogi umjesto Sipe
Stilu ocekujem od 65. minute
Kakav Štila ljudi jeste li normalni, nema njega ni za derbi a kamoli sljedeću. Još ako do šefa dođe sa ga prizivamo neće nikako zaigrati, zato manite šuplje. Meša će dobro faliti jer je momak diktirao tempo i znao šta će s loptom vazda. Donekle se možda neće osjetiti jer vjerujem da će Bojo preuzeti ulogu osmice koju je i obnašao protiv Borca u prvom kolu. Ide mu to od noge kad glat držimo loptu, što protiv slobodanke svakako možemo očekivati. Dakle Mešu će mijenjati Bojo, a očekujem da Mustafa dobije od prve minute jer dečko igra za deset kad smo u posjedu tako da mu je ova tekma zicer.
Dakle Bogi i Mustafa in, Sipa i Meša out. Veseli će malo pričekati na mjesto u 11, iako mislim da je vrijeme da se Asim oproba kao džoker.
Neka nama Ermina zdravog od prve, jer ako budemo dominantni u posjedu mogo bi se baš raspucati barem za doppelpack
Pa pa paranoja, sanjao sam sva tri gola! Pa, pa...
Dakle Bogi i Mustafa in, Sipa i Meša out. Veseli će malo pričekati na mjesto u 11, iako mislim da je vrijeme da se Asim oproba kao džoker.
Neka nama Ermina zdravog od prve, jer ako budemo dominantni u posjedu mogo bi se baš raspucati barem za doppelpack
Pa pa paranoja, sanjao sam sva tri gola! Pa, pa...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako dobijemo slobodu i izvucemo bod protiv sirokog i pitara mozemo mirno spavati.Od 8. do 13. kola lagana šetnja u tih 6 kola bar 14 bodova osvojiti
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kaze Amar svasta nesto na konferencijamaKapitenK je napisao/la:Rekao je Amar poslije Čelika da Štilu očekujemo tek za 20-ak dana u utakmicama.irfo je napisao/la:U subotu upada Veseli umjesto Alispahica i Bogi umjesto Sipe
Stilu ocekujem od 65. minute
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trebalo je da se desi povratak Osima nakon toliko godina, pa da se i Željino dijete Sadiković vrati u svoj klub.desnibocni je napisao/la:
Osporavani, prezaljeni, otpisani Dado...Osim13 je napisao/la:Erić, Zec, Dado i Krpić u timu kola.
I sam moram priznati da sam se pitao zasto je on vracen?
Frajer igra nenormalno kvalitetno.
Zato što su prethodne uprave faraona Misketa i njegovih poltrona dovodili sa strane i forsirali nekakve Radinoviće, Šečeroviće, Elsnere, Vranješe, p.materine...a za sve njih je Sadiković Iniesta. Sjetimo se njegovih asistencija protiv Ferencvarosa.
Sad možeš misliti kakve su to bile neznalice i neprijatelji kluba.
Dado Sadikovic > svaki veznjak koji je doveden nakon sto ga je skijas otjero
Ovaj gif to nekako ilustrirano opisuje

Ode Bakrac nazad za Crnu Goru
Ovaj gif to nekako ilustrirano opisuje

Ode Bakrac nazad za Crnu Goru
- MocMahale444
Celik nije nimalo bio los protivnik, imali su u nekih pocetnih 20 min par prilika i hvala Allahu pa su promasili.
Sad vidi ovo, 99% nas je sudija zakinuo za 2 penala.
Nasa igra je sve bolja i bolja ali moramo poraditi na toj sebicnosti (u ovoj tekmi Bojo, ostalim najvise A.zec je sebican) jer moze to puno bolje po tom pitanju.
Alispahic je izgledao preumoran u ovih par tekmi i neka uz zute odmori, Sipa se izgledao povrijedio, zadnjih 10 min je jedva stajao na terenu. Tu dolazi Bogi a Mehmeda mozda Hajdar ili Mujezin.
Veseli brz ko kornjaca
Btw sutanje van 16 slobodno, dozvoljeno je
Ovaj jos da napisem da Zaimaga voli igrati protiv Slobodanke.
Sad vidi ovo, 99% nas je sudija zakinuo za 2 penala.
Nasa igra je sve bolja i bolja ali moramo poraditi na toj sebicnosti (u ovoj tekmi Bojo, ostalim najvise A.zec je sebican) jer moze to puno bolje po tom pitanju.
Alispahic je izgledao preumoran u ovih par tekmi i neka uz zute odmori, Sipa se izgledao povrijedio, zadnjih 10 min je jedva stajao na terenu. Tu dolazi Bogi a Mehmeda mozda Hajdar ili Mujezin.
Veseli brz ko kornjaca
Btw sutanje van 16 slobodno, dozvoljeno je
Ovaj jos da napisem da Zaimaga voli igrati protiv Slobodanke.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
@irfo ubice nas ovaj ritam srijeda-subotaLjoZee je napisao/la:U srijedu prijateljska na Grbavici protiv NK Kiseljaka.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
taman predahnuli prosle sedmicekerimatomic1921 je napisao/la:@irfo ubice nas ovaj ritam srijeda-subotaLjoZee je napisao/la:U srijedu prijateljska na Grbavici protiv NK Kiseljaka.
Raja samo da vas zamolim,nemojte upisivati bodove unaprijed,svakog protivnika maksimalno ozbiljno shvatiti i respektovati.
Idemo iz tekme na tekmu,ovo je ekipa u stvaranju,i svaku tekmu moramo dati maximum i nismo još toliko jaki da dobijemo nekog sa 80% snage.
Dakle,
ZAPJEVAJMO JAKO,PJESMA NEK ODJEKUJE,
LJUBAV PREMA TEBI,NIKADA NE PRESTAJE!!!
Idemo iz tekme na tekmu,ovo je ekipa u stvaranju,i svaku tekmu moramo dati maximum i nismo još toliko jaki da dobijemo nekog sa 80% snage.
Dakle,
ZAPJEVAJMO JAKO,PJESMA NEK ODJEKUJE,
LJUBAV PREMA TEBI,NIKADA NE PRESTAJE!!!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- Dokoljenko
- Kontakt:
Grbavica puna i svi pjevaju...

Dajte prijedloge za avatar, postavite koju sliku pa da izaberemo brzinski. Moj prijedlog je Jug i Manijaci.
P.S. Kada izaberemo, je li moze ovde moderacija da postavi link na vrh stranice, da se vidi i da olaksamo svima?

Dajte prijedloge za avatar, postavite koju sliku pa da izaberemo brzinski. Moj prijedlog je Jug i Manijaci.
P.S. Kada izaberemo, je li moze ovde moderacija da postavi link na vrh stranice, da se vidi i da olaksamo svima?
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Svakom protivniku respekt, danas svi igraju lopte, i nemojte da unaprijed upisujemo bodove, pobjede razbaljivnja i to. Daleko smo od te konstante igara, ali smo na dobrom tragu toga. Hajde da mi budemo uvijek pravi, od rukovodstva kluba do igrača i navijača, pa će rezultati doći, a vidimo danas kakonje to kada imamo koheziju, i nemojte da se ikad više i po kom osnovu dijelimo, molim vas..
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma samo pilati naopako i prenositi pritisak sa ekipe na sve okolo. To je Baka najbolje radio svojevremeno. Svaki press se vrtio samo oko njega, niko se nije osvrtao na ekipu. Drago mi je sto je javnost sad za sad vise fokusirana na Amarove “budalastine” na konferencijama nego sto zabadaju nos u odnose unutar ekipe. Ja da se pitam protiv svakoga bi se deklarisali kao autsajderi.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ponukala me je zadnja utakmica protiv Čelika da napišem nešto.Mislim da je ipak za Željinu temu
Navijači i simpatizeri Čelika su pokazali svima kako se ne radi na utakmici a ni poslije nje.Jedan praznik fudbala se pretvorio u linč na Amara Osima.Bacanje flaša na čovjeka nikad nije sportski,to je sramota.Tu sramotu sad peru napadima na sudije što ih čini još gorim.Opravdavati "pokušaj"nanošenja težih tjelesnih povreda,pitao sam pravnika,je još veći zločin a nama pokazatelj kako se nikako ne smije raditi na terenu.Teren,za koji se skuplja novac na sve moguće načine,nije mjesto za flaše,hamburgere,baklje i da ne zaboravim tenisicu ili ti ga patiku koja je ubačena sa istoka.Sad se nadam da će biti kažnjeni primjereno i drastično da se ovakve budalaštine nikad i nigdje više ne ponove jer je nezamislivo šta bi se desilo da je neko pogođen onim flašama.
Isto tako moje nadanje se odnosi i na ostale navijače a naročito na navijače Želje da ne dozvole ovakve ili slične stvari u svojim redovima.pozdrav za sve!!
Navijači i simpatizeri Čelika su pokazali svima kako se ne radi na utakmici a ni poslije nje.Jedan praznik fudbala se pretvorio u linč na Amara Osima.Bacanje flaša na čovjeka nikad nije sportski,to je sramota.Tu sramotu sad peru napadima na sudije što ih čini još gorim.Opravdavati "pokušaj"nanošenja težih tjelesnih povreda,pitao sam pravnika,je još veći zločin a nama pokazatelj kako se nikako ne smije raditi na terenu.Teren,za koji se skuplja novac na sve moguće načine,nije mjesto za flaše,hamburgere,baklje i da ne zaboravim tenisicu ili ti ga patiku koja je ubačena sa istoka.Sad se nadam da će biti kažnjeni primjereno i drastično da se ovakve budalaštine nikad i nigdje više ne ponove jer je nezamislivo šta bi se desilo da je neko pogođen onim flašama.
Isto tako moje nadanje se odnosi i na ostale navijače a naročito na navijače Želje da ne dozvole ovakve ili slične stvari u svojim redovima.pozdrav za sve!!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Koja milina Zeljo prvi a u prvoj postavi Osmankovic, Sadikovic i legenda nas Stanic.
Amare ponudi Beganovicu da igra za kikiriki. On bi odma pjeske krenuo iz Tuzle. Ako ne sad sjeti ga se do godine.
Momak pravi razliku na terenu svaki put.
Amare ponudi Beganovicu da igra za kikiriki. On bi odma pjeske krenuo iz Tuzle. Ako ne sad sjeti ga se do godine.
Momak pravi razliku na terenu svaki put.
Sorry na offu.
Pozz braćo
Zanima me kada bi CAS trebao razmotriti onaj slučaj oko licence?
Jer, ako presudi u nasu korist to bi bilo veliko rasterećenje!
Zanima me kada bi CAS trebao razmotriti onaj slučaj oko licence?
Jer, ako presudi u nasu korist to bi bilo veliko rasterećenje!
"Ljubavi što te rodi klasa radnička!"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.