Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ma moze arsenal do titule, uzimat bodove od ovih slabijih ekipa a protiv jacih uzmi sta mozes, a ovaj poraz od newcastle jednostavno nismo imali srece
Ma nije u pitanju sreća tu. Dobro, 2 prečke su tu al, trebao je Arsenal u prvom poluvremenu još žešće napast i dat koji gol, al et... To je iza nas i nadam se da neče ponovit.cala je napisao/la:ma moze arsenal do titule, uzimat bodove od ovih slabijih ekipa a protiv jacih uzmi sta mozes, a ovaj poraz od newcastle jednostavno nismo imali srece
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma ja kažem Bosco da ne može biti kvalitetan i pouzdan golman u 20 godini, golmani sazrijevaju kasnije nego fudbaleri na drugim pozicijama 
Golmani najbolje brane u 30 - tim godinama.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Casillas, Buffon, Akinfeev, De Gea ?Rizah je napisao/la:Ma ja kažem Bosco da ne može biti kvalitetan i pouzdan golman u 20 godini, golmani sazrijevaju kasnije nego fudbaleri na drugim pozicijama
Najveća rupa od golmana ovim prostorima je onaj Šehić, radije bi da mi Gušo brani u Arsenalu nego ovaj majmun.
Adis Nurkovic 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Da, a ti ga redovno gledaš, ne propuštaš niti jednu utakmice Želje da bi mogao dati ocjenu.Bosco je napisao/la:Najveća rupa od golmana ovim prostorima je onaj Šehić, radije bi da mi Gušo brani u Arsenalu nego ovaj majmun.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dovoljno sam vidio, rupa svih rupa, klasični sarajevski seljačić.Virtu4l je napisao/la:Da, a ti ga redovno gledaš, ne propuštaš niti jednu utakmice Želje da bi mogao dati ocjenu.Bosco je napisao/la:Najveća rupa od golmana ovim prostorima je onaj Šehić, radije bi da mi Gušo brani u Arsenalu nego ovaj majmun.
sta je sa Van Persie hoceli biti u pogonu sutra ...
heheheh to seljacic sve govori koliko si objektivanBosco je napisao/la:Dovoljno sam vidio, rupa svih rupa, klasični sarajevski seljačić.Virtu4l je napisao/la:Da, a ti ga redovno gledaš, ne propuštaš niti jednu utakmice Želje da bi mogao dati ocjenu.Bosco je napisao/la:Najveća rupa od golmana ovim prostorima je onaj Šehić, radije bi da mi Gušo brani u Arsenalu nego ovaj majmun.
- King Kenny
- Kontakt:
Objektivan nego sta je,kao sto postoje mostarski,zenicki,tuzlanski,bihacki seljaci isto tako postoje i sarajevski a sehic je jedan od njih
da ne bude off,nadam se da ce van persi uhvatiti pravu formu
da ne bude off,nadam se da ce van persi uhvatiti pravu formu
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Mislim da hoče, al ne mislim da će da igra. Pošto još nije 100% fit...bob je napisao/la:sta je sa Van Persie hoceli biti u pogonu sutra ...
offtopic:
@Bosco: Očito da je ove zime tvoj smogograd od Zenice, dobro prekriven smogom i maglom, čim ne vidiš kakav je Šeha golman
@Bosco: Očito da je ove zime tvoj smogograd od Zenice, dobro prekriven smogom i maglom, čim ne vidiš kakav je Šeha golman
Klasični kompleksaš iz Zenice.osgood je napisao/la:offtopic:
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nema, Šehić će pretamburat ovu ligu ko krme masnu krpu i onda otići u Juventus. 
Šega od čovjeka, kakve veze imaju Šehićeve golmanske vrijednosti sa tim što si ga deklarisao kao 'sarajevskog seljačića'... Dokaz koliki ste kompleksaši...
Neće u Juventus, ali ćemo uzeti masnu kintu za njega kad se proda - to se zove NAŠA ŠKOLA... Čuo si nekad možda za Edina Džeku?
Neće u Juventus, ali ćemo uzeti masnu kintu za njega kad se proda - to se zove NAŠA ŠKOLA... Čuo si nekad možda za Edina Džeku?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel to isti onaj Džeko što je bio šljivotres i kloc i onaj Džeko kojeg ste prodali za 50 000 eura Teplicama.Virtu4l je napisao/la:Šega od čovjeka, kakve veze imaju Šehićeve golmanske vrijednosti sa tim što si ga deklarisao kao 'sarajevskog seljačića'... Dokaz koliki ste kompleksaši...
Vitrual, hajd ba ne spamaj temu, ocam' ići će prijava zbog spama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.