FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nadam se je ovo šuplja za Coutinha od samoprozvanih "insajdera" sa Twittera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma kakav Coutinho, nije profil igraca za nas.
Nego, sta mislite vi ko se sve izborio za pocetni sastav? Ili ce Niko dosta rotirati?
Moje neko vidjenje siruacije; Neuer, Kimmich, Süle, Lucas kad ozdravi, Alaba, Javi, Tolisso, Thiago, Gnabry, Lewat, Coman.
433. Beton ekipa kad su svi na 100%. Iskreno Lucas mi je tu zbog rekorda (valjda nije dzabe toliko placen).
Nego, sta mislite vi ko se sve izborio za pocetni sastav? Ili ce Niko dosta rotirati?
Moje neko vidjenje siruacije; Neuer, Kimmich, Süle, Lucas kad ozdravi, Alaba, Javi, Tolisso, Thiago, Gnabry, Lewat, Coman.
433. Beton ekipa kad su svi na 100%. Iskreno Lucas mi je tu zbog rekorda (valjda nije dzabe toliko placen).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Lucas je neviđeni fajter.muhamedhulk je napisao/la:Iskreno Lucas mi je tu zbog rekorda (valjda nije dzabe toliko placen).
već sam pisao o njegovim osobinama, klasični old skul odbrambeni igrač, bez petljanja uzmi izbij, izbaci,
nije kao ostali odbrambeni igrači koji gleda šta će protivnik uraditi, nego on odmah ide na loptu, danas skoro neviđeno! I prgav, nekad više, ali takav nam tu i treba.
I ja se nadam. Je li Olmo Hrvat?Saurman je napisao/la:Nadam se je ovo šuplja za Coutinha od samoprozvanih "insajdera" sa Twittera.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 12 avg 2019, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Christian Falk , nema ovaj lik pojima sta se dogadja ,
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Klare je napisao/la:
I ja se nadam. Je li Olmo Hrvat?Trebalo bi njega dovesti
Španac al' u svakom slučaju ga treba dovesti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Najgore je sto nije trolS-Y-L-A-R je napisao/la:Kakav čudan način trolanja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma jeste, nametnuti, proapostolski. Svjestan količine sranja dosad pravdanog, ovo ostane jedina mogućnost. U fazonu: "Sad je kasno za preokret, pa furam raju do kraja." Zanimljivo je u svakom slučaju.harden je napisao/la:Najgore je sto nije trolS-Y-L-A-R je napisao/la:Kakav čudan način trolanja
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Uli i ekipa pametno sačekali engleze da zatvore transfere.
Sada će kao tigrovi skočiti na sve strane, kad morali stradaju cijene same padaju.
Periša je začin za ono što slijedi, ne može Uli da ne omasti brke još jednom bar, da pokaže ko je tata igre.
Sada će kao tigrovi skočiti na sve strane, kad morali stradaju cijene same padaju.
Periša je začin za ono što slijedi, ne može Uli da ne omasti brke još jednom bar, da pokaže ko je tata igre.
Imas pravo ipak, slozit cu se s tobom. Drugog objasnjenja nemaS-Y-L-A-R je napisao/la: Ma jeste, nametnuti, proapostolski. Svjestan količine sranja dosad pravdanog, ovo ostane jedina mogućnost. U fazonu: "Sad je kasno za preokret, pa furam raju do kraja." Zanimljivo je u svakom slučaju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
korisnik32
- Kontakt:
Veceras Bayern na Arena Sportu.
bajern kupi igrace koji su u interu višak, sve sam vidio
Jedva cekam da vam Perišić svima zacepi gubice...
Ne može nikako svima.SWOT je napisao/la:Jedva cekam da vam Perišić svima zacepi gubice...
41.21.1.
Sposoban je za to doduse...SWOT je napisao/la:Jedva cekam da vam Perišić svima zacepi gubice...
Stern des Südens
- muhamedhulk
- Kontakt:
neuer, kimmich, pavard, sule, alaba, tolisso, thiago, sanches, muller, lewat, coman.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Kazu Brazzo i Hoeness ostali u Munchenu..zavrsavaju transfere
tako si ti Brazzo ostao i kad je ekipa otputovala u USA na turneju da sredjujes transfere..pa na kraju nikog ne dovede..mogao je komotno i on putovati u USA..al ovako su ustedjeli par hiljada €
ja čekam da se na areni završi Halle-Wolfsburg da mogu gledat poslije nas, ovih 15 minuta ću iskoristit da prebrojim sve propale transfere ovo ljeto
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bljuvotina
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.