FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- farinelli123
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Molim moderatore da naprave neko glasanje tipa: Koliko ce nova odbrana Bajerna dozvoliti golova na polusezoni ili sezoni u ligi, ono po skalama nekim, 0-3, 3-6.....da se igramo.
•
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ali penala...hahaha
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Istina nisam gledao nikad šta igra u Interu.Kreacionist je napisao/la:Moguće druže, ne kažem ja da je Inter bio dobar ovih godina. Ja samo kažem da si ga pratio u Interu ne bi tako govorio. Ja se nadam da će se u Bayernu pokazati i da će ga Bayern otkupiti. Lično mi je drag igrač, objektivno slabo je odigrao zadnje 2 sezone. U 1. sezoni je bio dobar, ostalo nije vrijedno spomena. U svakom slučaju puno sreću mu želim uz nadu da će kritičare poput mene da demantuje.
Vidim da je dvije sezone imao po 11g i 11a što je učinak za 10. U zadnjoj najslabijoj setoni 8g i 4a.
A glupo je što pojedini pričaju ne bi ga se riješila Borusiha, a čovjek u Wolfsburgu napredovao, tu znam da je dobro igrao i za Hrvatsku ima odlične nastupe. Tako da se sigurno radi o dobrom fudbaleru koji zavisi od sistema. Rodio se za Kovačeve taktike prepad.
Kotbus stari Bundesligaš riješen rutinski, sigurno, sezona može početi.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Jos od Piplice simpatičan klub taj cottbus , lewa nastavlja trpat , bice zanimljiva sezona
FC Bayern !!!!!
Bolji od Kimmicha Walker,Tripier,Arnold.
Nikad dosadno na temi.
Cotbus riješen sa pola snage idemo dalje.
Čuj Coutinho će nam rasteretiti vezu i unijeti svježinu a to isto nije mogao uraditi u Barceloni.
I sad bi Bayern trebao ovog flopa od 160 mil vraćati u život.
Seru dva dana o Perišiću a prizivaju Coutinha. 
Čuj Coutinho će nam rasteretiti vezu i unijeti svježinu a to isto nije mogao uraditi u Barceloni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da si gledao ne bi uopće trazio kakva mu je statistika bila jer je potpuno irelevantna za njegov doprinos u Interu.Podsjetilo me na ono kad je Nagatomo imao 5 golova i 6 asista,a igrao vjerojatno najgoru sezonu nekog beka u povijesti kluba.Isto tako Perišić samo na krilu.Pogotovo volim kad netko iz 17./18. izvadi statistiku...11 golova i 11 asista uhhhh....kad ono malo baciš pogled u periodu kad se lomila sezona za LP dao možda jedan bitan gol.Nevidljiv lik bio.Sezonu prije u zadnja 4 mjeseca dao 4 gola od čega jedan potpuno nebitan u zadnjem kolu.Prošle sezone u LP nevidljiv...0 golova,0 asistencija.Klare je napisao/la:Istina nisam gledao nikad šta igra u Interu.Kreacionist je napisao/la:Moguće druže, ne kažem ja da je Inter bio dobar ovih godina. Ja samo kažem da si ga pratio u Interu ne bi tako govorio. Ja se nadam da će se u Bayernu pokazati i da će ga Bayern otkupiti. Lično mi je drag igrač, objektivno slabo je odigrao zadnje 2 sezone. U 1. sezoni je bio dobar, ostalo nije vrijedno spomena. U svakom slučaju puno sreću mu želim uz nadu da će kritičare poput mene da demantuje.
Vidim da je dvije sezone imao po 11g i 11a što je učinak za 10. U zadnjoj najslabijoj setoni 8g i 4a.
A glupo je što pojedini pričaju ne bi ga se riješila Borusiha, a čovjek u Wolfsburgu napredovao, tu znam da je dobro igrao i za Hrvatsku ima odlične nastupe. Tako da se sigurno radi o dobrom fudbaleru koji zavisi od sistema. Rodio se za Kovačeve taktike prepad.
A kad vec o sistemu pricas...njemu je upravo i bio prilagođen svo vrijeme i imao je sve ovlasti ovog svijeta u klubu
Kao što već rekoh...vjerojatno će bit solidan neko vrijeme kod Kovača.Nadajmo se dovoljno da ga nikad više ne gledamo u Interovom dresu.
Hebo te kimich vodi ga kući kad ti valja, gore navedeni su igrali završnicu lige prvaka a on je ispao u katama još hahaSaurman je napisao/la:Bolji od Kimmicha Walker,Tripier,Arnold.Nikad dosadno na temi.
Čuj Coutinho će nam rasteretiti vezu i unijeti svježinu a to isto nije mogao uraditi u Barceloni.I sad bi Bayern trebao ovog flopa od 160 mil vraćati u život.
joj hamo vidi mu glave
Ispade da je Kimmich kriv što je Bayern ispao i samim tim je automatski slabiji od gore navedenih.robben je napisao/la:
Hebo te kimich vodi ga kući kad ti valja, gore navedeni su igrali završnicu lige prvaka a on je ispao u katama još haha
Ne bi da se prosipam ovdje ali kako ja skontah Couthino je vrlo blizu, to bi bio potez boli glava,po meni taj transfer ima istu tezinu kao i Saneov koji je nazalost propao.
Kazu da je schon fix ,
Kazu da je schon fix ,
VOLIM BAYERN
Carvajal u formi je jedino bolji od Joshue.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Slažem se.Ostali ni blizu.
Citam neki dan kako Kimmich ima bolji gol/asis ratio po utakmici od Alvesa računajući sve utakmice u Evropi.A znamo kakav je bek bio Alves.
Citam neki dan kako Kimmich ima bolji gol/asis ratio po utakmici od Alvesa računajući sve utakmice u Evropi.A znamo kakav je bek bio Alves.
Pa koga da dovedemo, tebi niko ne valja, svak ti flop? Shvataš li da je flopo zbog sistema i igre koja se igra tamo gdje igra a ne zbog njegovih kvaliteta. On ima kvalitet ali tamo nije potreban, imaš jbnog Messija. Kutinjo dešnjak i teži da ide unutra na Messijeve pozicije i teži da ima loptu, da forsira, šuta. Samo Bog zna kakvi su bili razlozi za dolazak u Barsu, mislim da i dan danas ne kontaju zašto su ga doveli i šta su htjeli. Još dovedeš Dembelea da se krkače za jednu poziciju.Saurman je napisao/la: Čuj Coutinho će nam rasteretiti vezu i unijeti svježinu a to isto nije mogao uraditi u Barceloni.I sad bi Bayern trebao ovog flopa od 160 mil vraćati u život.
To je odličan igrač ali nije za tamo, nama bi valjao jer nemamo nekog ko bi skupljao obranu u sredinu, odvlačio pažnju, tako davajući prostor krilima, između ostalog - ako bi igrao na 10ki, na sredini, a morao bi ako hoćeš išta od njega.
Kažeš flopao zbog sistema pa nije u Barceloni igrao zadnjeg vezmog ili beka pa da krive sistem.Igrao je krilo pa desetku i opet je bio loš.On u Liverpoolu ništa značajno nije pokazao, ljudi o njemu donose sud gledajući ga kroz prizmu cijene.Jedan sasvim solidan igrač i ništa više.Greška je što su pustili Jamesa.sljivo je napisao/la:
Pa koga da dovedemo, tebi niko ne valja, svak ti flop? Shvataš li da je flopo zbog sistema i igre koja se igra tamo gdje igra a ne zbog njegovih kvaliteta. On ima kvalitet ali tamo nije potreban, imaš jbnog Messija. Kutinjo dešnjak i teži da ide unutra na Messijeve pozicije i teži da ima loptu, da forsira, šuta. Samo Bog zna kakvi su bili razlozi za dolazak u Barsu, mislim da i dan danas ne kontaju zašto su ga doveli i šta su htjeli. Još dovedeš Dembelea da se krkače za jednu poziciju.
To je odličan igrač ali nije za tamo, nama bi valjao jer nemamo nekog ko bi skupljao obranu u sredinu, odvlačio pažnju, tako davajući prostor krilima, između ostalog - ako bi igrao na 10ki, na sredini, a morao bi ako hoćeš išta od njega.
Coutinho je top igrac i Bayern takvog u rosteru nema. Nema ni pribliznog, najblizi je Thiago (poprilicno udaljen) ne gledajuci kroz prizmu cijene, nego gledajuci objektivno.
Isto tako objektivno je Kimmich brutalan bek, jedan od najboljih na svijetu, ko je od njega bolji...hm tesko je reci, ali Arnold i Carvajal ne zaostaju uopste puno.
Arnold samo zato sto nije dugo na sceni (citaj premlad je) ali vjerujem da ima potencijala da prekuca sve bekove.
Isto tako objektivno je Kimmich brutalan bek, jedan od najboljih na svijetu, ko je od njega bolji...hm tesko je reci, ali Arnold i Carvajal ne zaostaju uopste puno.
Arnold samo zato sto nije dugo na sceni (citaj premlad je) ali vjerujem da ima potencijala da prekuca sve bekove.
Stern des Südens
Prije bih rekao da ga ti gledaš kroz prizmu cijene i komentara koje si imao prilikom tog transfera pa je sad malo zeznuto okrenuti ploču.
Coutinho je vrhunski igrač i po meni idealna opcija u ovom trenutku za tu jednu godinu rentanja(dok se ne krene po Havertza?). Jedan od važnijih dijelova vraćanja Liverpoola u vrh Evropskog fudbala nakon silnih promašaja(način njegovog razlaza sa klubom je druga stvar). Ako je to posudba sa opcijom otkupa a ne da odmah pljunemo stotinjak miliona, svakako sam ZA!
Coutinho je vrhunski igrač i po meni idealna opcija u ovom trenutku za tu jednu godinu rentanja(dok se ne krene po Havertza?). Jedan od važnijih dijelova vraćanja Liverpoola u vrh Evropskog fudbala nakon silnih promašaja(način njegovog razlaza sa klubom je druga stvar). Ako je to posudba sa opcijom otkupa a ne da odmah pljunemo stotinjak miliona, svakako sam ZA!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ima li Bayern priblizno kvalitetnog igraca u rosteru kao Coutinha?
Stern des Südens
Druga stvar Coutinho ne moze i ne smije biti placen preko 70miliona € i 99% sam siguran da i nece (eventualno neki bonusi)...
Mada ko kaze da ce doci

Mada ko kaze da ce doci
Stern des Südens
proFCB je napisao/la:Ima li Bayern priblizno kvalitetnog igraca u rosteru kao Coutinha?
41.21.1.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jel' to stvarno Blacksmith usporedio Perisica sa Effenbergom 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Dobar je Arnold samo ga je nesuđeni Sane uvijek vozao.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.