Ovaj tvoj nick sve pokazuje na oznaku na potiljku vrati se odakle si I pobjegao,naporan si previse16022019 je napisao/la:Kamuflazn sve si upravu da bi te ozbiljno shvatio prvo Oremusa da vidim u Zenici. Pomijesao Adilovica i Oremusa sasvim dovoljno da se zna ko ide na utakmice a ko ne ide.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo Sarajevo
Odgovorio bih ti ali nisam razumio ovo sto si napisao potrudi se bolje .Hajde potvrdite vise za Andreja.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Ko se prepozna, do njega je
Nisam ni sumnjao da neces razumiti16022019 je napisao/la:Odgovorio bih ti ali nisam razumio ovo sto si napisao potrudi se bolje .Hajde potvrdite vise za Andreja.
Samo Sarajevo
Dobar ugovor za raspolozenje u ekipi.
Idemo odradit Bate i onda se okrenut Radniku. Uvijek su nam nezgodni bili, moramo dobiti..
Idemo odradit Bate i onda se okrenut Radniku. Uvijek su nam nezgodni bili, moramo dobiti..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Potpisao ugovor do 2024 u njemu klauzula ako dobije otkaz da mu moraju isplatiti sve do 2028 jer on voli...
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Tako i treba. Nece djaba raditi uspjesno svoj posao. Jos donio forsirajuci mujakica milion u kasu, treba raditi na procenat od ovih akademaca sto je izbrusio.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Iskreno bih volio da je Djokanovic u pitanju jer se duze vremena vrti prica da ga Partizan hoce dzabane uzeti i da mu nude nastup za mladu repku srbije ukoliko predje
-
belosevic28
- Kontakt:
Dje Husref uzima brusne ploce, pitam za druga, ima radionicu?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Za četvrtak mogu li biti spremni Ahmet,Rahman i Hodžić ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bravo za Djokanovica. Oduseevio me protiv Bate jest imao dvije greske koje ne smije raditi al pokazao je hrabrost, povuce loptu, zna i zadrzati, okretan, fizicki dosta dobar, pravi moderni veznjak još kad dobije malo rutine bit ce top.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 13 avg 2019, 11:37, ukupno mijenjano 2 puta.
ne smije nobel vidia da ovaj hitman zna mortemaAngelDiMaria je napisao/la:Nobele rijesi ovo hahah
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
thebosniak
- Kontakt:
znat ce se sutra prije polaska ali postoji realna mogucnost za sve trojicu da nastupe, ahmet 99%, dusan 80%, rahman 50%.Suki46 je napisao/la:Za četvrtak mogu li biti spremni Ahmet,Rahman i Hodžić ?
-
thebosniak
- Kontakt:
mogu nas i partizan i kompletna reprezentacija srbije povuc za ki.tu sad. andrej ostaje s nama!menadjer je napisao/la:Iskreno bih volio da je Djokanovic u pitanju jer se duze vremena vrti prica da ga Partizan hoce dzabane uzeti i da mu nude nastup za mladu repku srbije ukoliko predje
- Kockoglavi
Dabogda doživotno trener Husref bio.16022019 je napisao/la:Potpisao ugovor do 2024 u njemu klauzula ako dobije otkaz da mu moraju isplatiti sve do 2028 jer on voli...
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nije Husref, ipak je Andrej, ali dobro je i to. Svaka čast momčino! Sad izdominiraj ovu kukuruz ligu i pokaži kakva si mašina ako ti Krle ne uzme poziciju!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Još malo pa A repka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo Andrej i uprava za ovaj potez!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 35 gostiju.