FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto se nerviras? nahrani malo trolove i oni zadovoljni. Doci ce da procitaju svoju "salu" 4-5 i nasmiju se sebi kako su ludi Allam. Jadnici mali.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
ma brate ovo sto oni rade je ko da uđeš usran u autobus i ocskujes da se putnici ne bune na tvoj "miris"Kamuflazn je napisao/la:Sto se nerviras? nahrani malo trolove i oni zadovoljni. Doci ce da procitaju svoju "salu" 4-5 i nasmiju se sebi kako su ludi Allam. Jadnici mali.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
fera je napisao/la:Tacno dok neko ne popie trajni ban vi necete prestati sve pozitivno kvariti sa svojim kompleksima.Zip je napisao/la:Andrej potpisao, jos samo da mu Husref nadje poziciju gdje ce da igra i na konju smo
Ko papagaji vise, ne znas jesu li se pokvarili pa ponavljaju samo jedno te isto il su retardirani...
Dok ste vi zaštopali u mjestu i vremenu husref i sarajevo napreduju a vi ostajete iskompleksirani levati koji ne da ne mogu ni u cemu uzivati nego kvare raspolozenje svima oko sebe.
Nabijem vas sve na **** i tebe i ovog "novog" a i one stare pljuvace opsovao bi i onog ko vam je dozvolio da lijecite svoje komplekse i retardacije ovdje al necu mortem je fin covjek a sad nek me slobodno banuje nakon ovoliko godina na forumu prvi ce mi ban biti kad sam dopustio da me zlonamjerni debili koji pisu stalno jedno te isto po necijoj naredbi iznerviraju.
Samo ostro, i zaobidji post. Manje nerviranja na ovoj vrucini, cuvaj zdravlje
cuvaj mi ti zdravlje ako si covjek najlakse je sratiZip je napisao/la:fera je napisao/la:Tacno dok neko ne popie trajni ban vi necete prestati sve pozitivno kvariti sa svojim kompleksima.Zip je napisao/la:Andrej potpisao, jos samo da mu Husref nadje poziciju gdje ce da igra i na konju smo
Ko papagaji vise, ne znas jesu li se pokvarili pa ponavljaju samo jedno te isto il su retardirani...
Dok ste vi zaštopali u mjestu i vremenu husref i sarajevo napreduju a vi ostajete iskompleksirani levati koji ne da ne mogu ni u cemu uzivati nego kvare raspolozenje svima oko sebe.
Nabijem vas sve na **** i tebe i ovog "novog" a i one stare pljuvace opsovao bi i onog ko vam je dozvolio da lijecite svoje komplekse i retardacije ovdje al necu mortem je fin covjek a sad nek me slobodno banuje nakon ovoliko godina na forumu prvi ce mi ban biti kad sam dopustio da me zlonamjerni debili koji pisu stalno jedno te isto po necijoj naredbi iznerviraju.![]()
Samo ostro, i zaobidji post. Manje nerviranja na ovoj vrucini, cuvaj zdravlje
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Svaka cast za potpis Adnreja, a svaka cast i njemu jer je ispostovo klub !
Navodno sad su nam i Tatar i Markovic povrijedjeni, mislim da je vrijrme da se neko iz kluba oglasi i objasni nam ove povrede( ako su povrijedjeni sta je u pitanju i koliko ce odsustvovat otprilike) ili su u pitanju “ uvrede” “ neispunjena obecanja igracima” plate ili sta vec , al ovoliki broj “ povrijedjenih “ igraca ne moze biti slucajan
Navodno sad su nam i Tatar i Markovic povrijedjeni, mislim da je vrijrme da se neko iz kluba oglasi i objasni nam ove povrede( ako su povrijedjeni sta je u pitanju i koliko ce odsustvovat otprilike) ili su u pitanju “ uvrede” “ neispunjena obecanja igracima” plate ili sta vec , al ovoliki broj “ povrijedjenih “ igraca ne moze biti slucajan
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne zamaraj se bolan ovim balvanima, opušteno. Pogotovo ne ovim mišem kakav je Zip, kojeg svi znaju od prije kad je prosipao euforiju na svakom koraku, ljudi ga zaebavali kao onog majkla što je bio. Sad je malo promijenio priču, tako im saopšti babo pantelija i onda spermići kao što su on, sarajevojebordo i zagorski krenu u akciju. Evo i ovog novog trola, ali on je nebitan.fera je napisao/la:Tacno dok neko ne popie trajni ban vi necete prestati sve pozitivno kvariti sa svojim kompleksima.Zip je napisao/la:Andrej potpisao, jos samo da mu Husref nadje poziciju gdje ce da igra i na konju smo
Nabijem vas sve na **** i tebe i ovog "novog" a i one stare pljuvace opsovao bi i onog ko vam je dozvolio da lijecite svoje komplekse i retardacije ovdje al necu mortem je fin covjek a sad nek me slobodno banuje nakon ovoliko godina na forumu prvi ce mi ban biti kad sam dopustio da me zlonamjerni debili koji pisu stalno jedno te isto po necijoj naredbi iznerviraju.
Najjače mi je kad pišu ove neke gluposti, ono hinjski nešto pokušaju i dođe neko opsuje im nešto, pa se ponašaju k'o uvrijeđene mlade i zadnje kuravele.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
I Tatar upitan za Bate?Inijesta je napisao/la:Svaka cast za potpis Adnreja, a svaka cast i njemu jer je ispostovo klub !
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako je sad i Tatar povrijeđen a niko se nije oporavio, treba im yebat od do što šute i što ništa oko povreda ne govore. Šta je to, tabu tema? Dokle više?
Nema više ni slika s treninga a kamoli videa od 8 sekundi, nit se zna kad idu za Bjelorusiju...
Nabijem na qrac i ove novinare, nazovi, pitaj, idi na trening, slikaj ako ti daju, pitaj za povrede... ako ti ne htjednu ništa reć, napište da neće ništa reć pa će onda morat provjevat pod pritiskom javnosti.
Nema više ni slika s treninga a kamoli videa od 8 sekundi, nit se zna kad idu za Bjelorusiju...
Nabijem na qrac i ove novinare, nazovi, pitaj, idi na trening, slikaj ako ti daju, pitaj za povrede... ako ti ne htjednu ništa reć, napište da neće ništa reć pa će onda morat provjevat pod pritiskom javnosti.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nece igrat uopste navidno, Sisic se uigravajoker90 je napisao/la:I Tatar upitan za Bate?Inijesta je napisao/la:Svaka cast za potpis Adnreja, a svaka cast i njemu jer je ispostovo klub !
Ahmet jucer poceo s treninzima al dabogda da zaigra
Nevjerovatno, ako je istina. Nešto nam definitivno ne štima. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Posto post ?AlfredNobel je napisao/la:Ne zamaraj se bolan ovim balvanima, opušteno. Pogotovo ne ovim mišem kakav je Zip, kojeg svi znaju od prije kad je prosipao euforiju na svakom koraku, ljudi ga zaebavali kao onog majkla što je bio. Sad je malo promijenio priču, tako im saopšti babo pantelija i onda spermići kao što su on, sarajevojebordo i zagorski krenu u akciju. Evo i ovog novog trola, ali on je nebitan.fera je napisao/la:Tacno dok neko ne popie trajni ban vi necete prestati sve pozitivno kvariti sa svojim kompleksima.Zip je napisao/la:Andrej potpisao, jos samo da mu Husref nadje poziciju gdje ce da igra i na konju smo
Najjače mi je kad pišu ove neke gluposti, ono hinjski nešto pokušaju i dođe neko opsuje im nešto, pa se ponašaju k'o uvrijeđene mlade i zadnje kuravele.
Pola ekipe povrijedjeno, sta nam drugo preostaje nego biti dobro placen da se pise po forumu
Ja imam jednu teoriju al vam se nece svidjeti jer ne spada u teorije zavjere... prilicno je jednostavno pogledajte koliko su igraci malo vremena imali da se odmore od kraja sezone do pocetka priprema, onda na to dodaj da su zbog kasnjenja plata mnogi od njih dosli zapusteni pa jos onaj štrajk i kašnjenje priprema a tamo se radilo punom parom da se to sve nadoknadi jos se spremas za celtic znaci moras biti prespreman da se ne bi osramotio. Kad sve te faktore sastavis nije ni cudo da imamo dosta povreda. Nemojte zaboraviti da je vecina ovih sto su sad povrijeđeni igrala skoro svaku utakmicu krajem sezone u kupu i u ligi. A pitanje je koliko sportski nasi igraci zove za vrijeme pauze, sto se recimo lazic nije povrijedio...Inijesta je napisao/la:Svaka cast za potpis Adnreja, a svaka cast i njemu jer je ispostovo klub !
Valjda pratite fudbal osim ovog kod nas i znate da se cesto klubovima zna potrefiti da imaju ovakve probleme sa povredama sjecam se problema arsenala, liverpoola, bayerna pa i rome isto samo sto se kod njih ne izmisljaju razne mahalske price. Jedino sto se sjecam da je stankovic (lik s nasih prostora, sto je bitno) okrivio rafu beniteza sto je bilo puno povreda u interu.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Nadam se da nema u ugovoru neka "pametna" klauzla da moze otici za 400k
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma ok brate moze biti tacno ovo sto si napisao i ja bi prvi volio da je to takofera je napisao/la:Ja imam jednu teoriju al vam se nece svidjeti jer ne spada u teorije zavjere... prilicno je jednostavno pogledajte koliko su igraci malo vremena imali da se odmore od kraja sezone do pocetka priprema, onda na to dodaj da su zbog kasnjenja plata mnogi od njih dosli zapusteni pa jos onaj štrajk i kašnjenje priprema a tamo se radilo punom parom da se to sve nadoknadi jos se spremas za celtic znaci moras biti prespreman da se ne bi osramotio. Kad sve te faktore sastavis nije ni cudo da imamo dosta povreda. Nemojte zaboraviti da je vecina ovih sto su sad povrijeđeni igrala skoro svaku utakmicu krajem sezone u kupu i u ligi. A pitanje je koliko sportski nasi igraci zove za vrijeme pauze, sto se recimo lazic nije povrijedio...Inijesta je napisao/la:Svaka cast za potpis Adnreja, a svaka cast i njemu jer je ispostovo klub !
Valjda pratite fudbal osim ovog kod nas i znate da se cesto klubovima zna potrefiti da imaju ovakve probleme sa povredama sjecam se problema arsenala, liverpoola, bayerna pa i rome isto samo sto se kod njih ne izmisljaju razne mahalske price. Jedino sto se sjecam da je stankovic (lik s nasih prostora, sto je bitno) okrivio rafu beniteza sto je bilo puno povreda u interu.
Al onda izadjes javno i saopstis Oremus povreda ta i ta prognozira mu se odsustvo toliko i toliko, Rahmanovic povrda ta i ta i odsustvo otprilike toliko, to bi zaustavilo i mahalske price i svu negativu
Ovako imas situaciju da cijeli grad “ zna” da je Rahman pljunuo Husrefa na treningu i da je najvjerovatnije zavrsio sa klubom
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sad očekujem da Tatar pauzira 2 sedmice.
Kada prođu 2 sedmice, ponovo pročitamo dijagnozu od 2 sedmice.
Kada opet prođe dvije sedmice, opet će se povrijedit u međuvremenu i onda nećemo znati šta je povrijedio niti kada se vraća.
*povrijedio pod znake navoda
Kružni tok
Kada prođu 2 sedmice, ponovo pročitamo dijagnozu od 2 sedmice.
Kada opet prođe dvije sedmice, opet će se povrijedit u međuvremenu i onda nećemo znati šta je povrijedio niti kada se vraća.
*povrijedio pod znake navoda
Kružni tok
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 13 avg 2019, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Znaci Andrej je taj kapitalac kojeg cekamo tri mjeseca! Ako nije on taj, onda vjerovatno se misli na moguce Mustaficevo produzenje sa 23-ce na 26-tu godinu. E, tu bi vec bili na konju i prepi.šavanje do duple krune može poceti.
Radi li se sta upravo, Hadzicu i Husrefe? Ima li ko da nije ili se nece "povrijediti"? Znamo li šta je ako vec nije problem kondicioni, jer nam, evo neki kazu, ne treba?
Radi li se sta upravo, Hadzicu i Husrefe? Ima li ko da nije ili se nece "povrijediti"? Znamo li šta je ako vec nije problem kondicioni, jer nam, evo neki kazu, ne treba?
Mozda nam DEEP RELIEF nije vise sponzor...
Oni najbolje znaju, ako se sta desava, sta je to zapravo...
Nas svakako vise niko nista i ne pita...
Meni dok je babo radio u FKS, sve sam znao. Sad je kamuflirani prvi insajder foruma
Oni najbolje znaju, ako se sta desava, sta je to zapravo...
Nas svakako vise niko nista i ne pita...
Meni dok je babo radio u FKS, sve sam znao. Sad je kamuflirani prvi insajder foruma
joker90 je napisao/la:Mirko Oremuš sa bratom Eldinom..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.