FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Osim13
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Osim13 » 13 avg 2019, 13:03

BoixosNois1899 je napisao/la:
Neymar and Coutinho: Crossed paths. The two Brazilians met each other 15 years ago at a tournament and they connected instantly. Philippe landed at Barça, precisely, to make 'Ney' forget; now it seems that the arrival of the one, means the exit of the other. [sport]
slika
:mrgreen:
slika

:mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 avg 2019, 13:43

Romagnoli13 je napisao/la:Neymar, Griezmann, Suarez, Messi.. Kvartet koji može sam donijeti LP i ako je Valverde "neznalica"..
Čitajući komentare ovdje stiče se dojam da je mentalno zaostali Neymar garancija za LP, a u realnosti Barcelona je s Neymarom u ekipi primala 3 komada od Atletica, 4 od Pariza, 3 od Juventusa i ispadala u četvrtfinalu dok je ovaj imao po 40+ izgubljenih lopti.

Barcelona je i sa trenutnim rosterom/napadom totalno neizbalansirana ekipa. Već imaš dvojicu koja uopšte ne igraju odbranu, treći bi bio poguban. Go'vna će se svakako nastaviti istresati na vezni red koji nekako ne može da pokrije 50 metara brisanog prostora dok trojka u vrhu hladi damu.

Barceloni precijenjeni Neymar uopšte ne treba

niti će doći do tog transfera.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 avg 2019, 13:48

Rajaz je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Neymar, Griezmann, Suarez, Messi.. Kvartet koji može sam donijeti LP i ako je Valverde "neznalica"..
Čitajući komentare ovdje stiče se dojam da je mentalno zaostali Neymar garancija za LP, a u realnosti Barcelona je s Neymarom u ekipi primala 3 komada od Atletica, 4 od Pariza, 3 od Juventusa i ispadala u četvrtfinalu dok je ovaj imao po 40+ izgubljenih lopti.

Barcelona je i sa trenutnim rosterom/napadom totalno neizbalansirana ekipa. Već imaš dvojicu koja uopšte ne igraju odbranu, treći bi bio poguban. Go'vna će se svakako nastaviti istresati na vezni red koji nekako ne može da pokrije 50 metara brisanog prostora dok trojka u vrhu hladi damu.

Realnost je da kad je on gubio tih 40 lopti, bio je jedini igrac Barcelone koji se trudi i nesto pokusava sam. Pogledaj jos jednom Juventus-Barcelona.
Dok je recimo najbolji svih vrmeena, hladnokrvno setkao sve te tekme, gubio lopte i nezaintresovano gledao kako protivnici trce kontre i zabijaju golove.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 avg 2019, 13:49

Čitajući komentare stiče se dojam da je Neymar Perišić na steroidima. A ne jedan od najboljih igrača na planeti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 avg 2019, 13:53

Ako uvaljaju Couthina PSG-u, Bayernu onda prodati Dembelea za 100 miliona i ljepota.
Svi sretni i zadovoljni.
Bayern je ocajanan u trazenju pojacanja, Dembele bi im bio jedna od zadnjih sansi bar nesto da ulove.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 13 avg 2019, 13:54

Da se razumijemo, ako ce pristati da uzmu Coutinha i Rakitica, treba im doplatiti jos 200 miliona i dati Rafinhu kao hediju.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 13 avg 2019, 14:11

Evander je napisao/la:Realnost je da kad je on gubio tih 40 lopti, bio je jedini igrac Barcelone koji se trudi i nesto pokusava sam. Pogledaj jos jednom Juventus-Barcelona.
Dok je recimo najbolji svih vrmeena, hladnokrvno setkao sve te tekme, gubio lopte i nezaintresovano gledao kako protivnici trce kontre i zabijaju golove.
Apsulutno netačno!!
Je li Messi kriv što Iniesta i Suarez fulaju odnosno što Buffon brani :?:

S druge strane budućeg najboljeg igrača svijeta jedan Alves u 34. godini rutinski školuje.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 avg 2019, 14:15

Mokes je napisao/la:
Evander je napisao/la:Realnost je da kad je on gubio tih 40 lopti, bio je jedini igrac Barcelone koji se trudi i nesto pokusava sam. Pogledaj jos jednom Juventus-Barcelona.
Apsulutno netačno!!
Je li Messi kriv što Iniesta i Suarez fulaju odnosno što Buffon brani :?:

S druge strane budućeg najboljeg igrača svijeta jedan Alves u 34. godini rutinski školuje.
:salut:

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 13 avg 2019, 14:19

O kakvoj vi prodaji Dembelea pričate?
Momku 22 godine, vanserijski talenat. Šta vi mislite, da se takvi kao Messi, koji će odmah sa 18 biti spremni igrati sa seniorima, rađaju svaki dan?
Takvi su se rodili, u eri modernog nogometa, samo u 4 slučaja. Pele, Cruyff, Maradona, Messi i to se je događalo svakih 20-ak godina. Šta je vama?
Očito neki prekratko prate nogomet. Dembele je igrač koji će sa starenjem biti sve bolji. Isto kao Xavi i Iniesta.
Ja možda ne bi ni Coutinha prodavao ili mijenjao za Neymara. Taj dečko nije zaboravio igrati fudbal. Gledao sam ga na Copa America i igrao je odlično, ali igrao je na svojoj poziciji u veznoj liniji iza napadača sa obavezom igre i u odbrani i bio i u toj fazi vrlo uspješan, za razliku od igre u Barceloni, kad se u odbranu vraća sa krilne pozicije. Zašto ga Valverde ne koristi na toj poziciji , ne znam ?!?!?!?

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 avg 2019, 14:20

Evander je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

Realnost je da kad je on gubio tih 40 lopti, bio je jedini igrac Barcelone koji se trudi i nesto pokusava sam. Pogledaj jos jednom Juventus-Barcelona.
Jesi li ti ozbiljan ? :shock:

Dok je Neymar gubio po 40+ lopti u dvomeču nezainteresovani Messi je naštimao zicere Iniesti i Suarezu koje ovi nisu iskoristili.
Svaki sportski magazin je nagradio Messija većom ocjenom od Neymara koji je eto imao prosjek od 20+ izgubljenih lopti po meču i napravio bezbroj kontri protivniku, ali se trudio :tokralju: :rol:

Hajde ti ponovo upali highlightse i čekiraj se, biće da si zaboravio tok dešavanja na tom meču slika

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 avg 2019, 14:21

Rajaz je napisao/la:

Aha a Busquets je najbolji vezni svih vremena.
27.10.2020

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 avg 2019, 14:33

hule_barca je napisao/la: S te strane će se Barca naći u problemu, jer ja ne vidim kako bi škrti Inter uspio platiti 50 M za Hrvata.
Idemo opet :lol: Škrti Inter sedmi najveci potrošač ljeta 2019. godine kuknjava Uz to da se još najmanje tri ulazna transfera očekuju od čega bi još jedan mogao biti na razini Lukakuovog ako se sve poklopi.Top 4-5 potrošači na kraju ljeta lako moguće.Škrti Inter,nemaju za papar :urnebes: A kad sam vas pojedine školovao mjesecima ranije da Interu novac nije problem nego SA sa Uefom iz kojeg se izašlo konačno ovo ljeto,onda niste htjeli slušat :wave:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 avg 2019, 14:34

Ma ja, Inter sve super zvijezde kupio, najvise potrosili. Velikan.

Zadnji igrac koji je tu valjao je jucer otisao u mirovinu.
27.10.2020

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 13 avg 2019, 14:36

Ja obično provjeravam informacije ovim redoslijedom:
1. SPORT.es
2. el mundo deportivo
3. marca
4. as

Ono što je posljednja informacija je:
Šeik je požurio Leonarda da se Neymar otjera što prije, da bi se tim kompletirao i fokusirao na sezonu - njegovo prisustvo nakon čitavog cirkusa samo smeta ekipi i moraju ga se riješit još danas.
Pregovarački tim koji upravo pije i mezeti sa Leonardom vodi Abidal. Ali Abidal sigurno ne pije.
Ponuda je inicijalnih 60 mil.Eura + Coutinho, s tim da će se cifra povećati kroz određene dodatke na najviše 80 mil.Eura. Znači 80+145= 225, što je za 3 mil. Eura VIŠE od onog što je šeik dao za gurbeče.
Ovaj sastanak u Parizu se gleda kao "preuzimanje inicijative u pregovorima" - u šta ja lično ne vjerujem. Dakle uopšte ne vjerujem da je real i dalje zainteresovan, pogotovo nakon što je šeik odbio 110 mil.Eura i Bejla i zatražio Iska uz sve to.
Da li će se uspjeti kidnapovati gurbeče još danas? Teško, mislim da će Leonardo tražiti još jednog igrača, a zapeli su za Semeda. Ako im se da Rakitić, to će biti odličan posao. Veliki sam fan Rakitića, da se razumijemo - ali sa Neymarom i čitavom garniturom napadača, Rakitić gubi mjesto u prvom timu.
Bitnije je pitanje da li je Neymar potreban?
Ovoj ekipi, sa ovakvim trenerom - DA.
Ovoj ekipi sa drugim trenerom - NIPOŠTO.
A zadržaću pravo da objasnim kako NAKON što se završi čitav cirkus.
P.S. Dembelea NIKAD ne bih prodavao. Nek lipše na klupi, nek dr_ka PS8 iz 2033.godine po čitav dan - ali neka ga tu.
Džeri Drejk

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 avg 2019, 14:36

Evo javio se jedan od onih koje sam školovao.Sad mu više nije pričao "nemaju para" nego "nisu ih dobro potrošili" :urnebes:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 avg 2019, 14:37

leorey je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

Aha a Busquets je najbolji vezni svih vremena.
Kakve veze Busquets ima sa Neymarom kojeg ti ''ne želiš'' ? :?

Busquets je najbolji zadnji vezni svih vremena, individualno i trofejno, Neymar nije najbolje krilo svih vremena, ni blizu.
Busquets je konstantniji X puta od Neymara. Neymar je mentalno zaostali tinejdžer s 27 godina, Busquets je ozbiljan čovjek. Busquets je dijete kluba koji je činio i čini zlatnu generaciju Barcelone i Španije i koji je osvojio sve moguće trofeje više puta kao jedan od glavnih kotačića u ekipi, Neymar pogađaš to nije niti će. Neymar je tužio klub, napuštao ekipu u pola sezone radi sestrinog rođendana i opijanja po Copacabani, Busquets je primjer pravog profesionalca. Malo više poštovanja za čovjeka koji je tu 10+ godina na najvišem nivou i koji je već hodajuća legenda molim lijepo slika

Čovjek me natjerao da poredim Busquetsa sa faking Neymarom :tokralju: :rol:

Ne misliš možda da imaš poremećen sistem vrijednosti ?

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 avg 2019, 14:41

Nisam ih poredio, ne znam gdje si ti to procitao lol, ponavljam samo tvoje misljenje aludirajuci na to da je tebi Busquets isti igrac ko i recimo 2015, ali dobro ne krivim ja tebe, i Lillardu je tako Rakitic na nivou iz 2015. Mozda neko i dalje misli da je Pique najbolji stoper svijeta, kao 2011 godine hahaha.

Neki nikad da se pomire da neki igrac ne moze biti najbolji 10 godina, kao Ronaldo i Messi recimo. Zbog cega molim te Busquets zasluzuje prvih 11 kad se gledaju zadnje 3 sezone? Po starim zaslugama?

BTW
Barça have advanced Neymar's transfer. All parties want to close the deal as soon as possible.[
@ parisunited6]
Moglo bi vrlo lagano biti i danas official.
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 avg 2019, 14:53

Kad bi Neymar mogao debitovati? 25.08. protiv Betisa kuci?
Izglednije 31.08. protiv Osasune u Pamploni i on i Messi.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 avg 2019, 14:58

leorey je napisao/la:Nisam ih poredio, ne znam gdje si ti to procitao lol, ponavljam samo tvoje misljenje aludirajuci na to da je tebi Busquets isti igrac ko i recimo 2015, ali dobro ne krivim ja tebe, i Lillardu je tako Rakitic na nivou iz 2015. Mozda neko i dalje misli da je Pique najbolji stoper svijeta, kao 2011 godine hahaha.

Neki nikad da se pomire da neki igrac ne moze biti najbolji 10 godina, kao Ronaldo i Messi recimo. Zbog cega molim te Busquets zasluzuje prvih 11 kad se gledaju zadnje 3 sezone? Po starim zaslugama?
Jok, bolji je Fernandinho koji nekim čudom u 34. odigra najbolju sezonu u karijeri. Pique je upravo završio sezonu s kojom se samo Van Dijk od stopera može porediti. Nema se tu šta misliti, svi smo gledali prošlu sezonu, čovjek je u najzrelijim fudbalskim godinama. Sportska medicina kaže da je sportista na vrhuncu svojih fizičkih i mentalnih sposobnosti između 26. i 33. godine. Predlažem da ovo staviš u potpis, čisto da se ne ponavljamo jel.

Ti u glavi prvo moraš razgraničiti u čemu je problem: treneru i sistemu ili pojedincu.

Kada to objasniš sam sebi onda možemo pričati.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 13 avg 2019, 14:59

SiamoNoi je napisao/la:
hule_barca je napisao/la: S te strane će se Barca naći u problemu, jer ja ne vidim kako bi škrti Inter uspio platiti 50 M za Hrvata.
Idemo opet :lol: Škrti Inter sedmi najveci potrošač ljeta 2019. godine kuknjava Uz to da se još najmanje tri ulazna transfera očekuju od čega bi još jedan mogao biti na razini Lukakuovog ako se sve poklopi.Top 4-5 potrošači na kraju ljeta lako moguće.Škrti Inter,nemaju za papar :urnebes: A kad sam vas pojedine školovao mjesecima ranije da Interu novac nije problem nego SA sa Uefom iz kojeg se izašlo konačno ovo ljeto,onda niste htjeli slušat :wave:
Nisam imao namjeru poniziti Inter u određenoj mjeri. Sama količina novca koja je upumpana u dolazak Lukakua govori da Inter nije škrt, nego sam više aludirao na tvrde pregovore s Italijanima, a vremena nema puno. Čist primjer je Džeko, pa zatim prošle godine Rafinha. Dakle, niste ekipa s kojom se lahko dogovoriti, kao što bi to bio neki engleski klub ili recimo PSG, a vremena nema previše. Pozdrav za neroazurre.
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.