FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 13 avg 2019, 14:24

Pantelija je napisao/la::D @alfrede Je.bo ti pantelija majku debilnu u usta, retardu jedan sto me spominjes uposte s tim prljavim ustima
Također
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 13 avg 2019, 14:29

Eto vidis da je bio na utakmici. Volim kad sam u pravu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 avg 2019, 14:30

mma_hz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Mirko Oremuš sa bratom Eldinom..

slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:lol: :lol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 avg 2019, 14:38

Ko je napisao da je Tatar ozlijedjen???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 13 avg 2019, 14:40

joker90 je napisao/la:Mirko Oremuš sa bratom Eldinom..

slika
E, jbg. Sad bi stvarno svi trebali odmoriti do cetvrtka.

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 13 avg 2019, 14:45

brojjedan je napisao/la:Znaci Andrej je taj kapitalac kojeg cekamo tri mjeseca! Ako nije on taj, onda vjerovatno se misli na moguce Mustaficevo produzenje sa 23-ce na 26-tu godinu. E, tu bi vec bili na konju i prepi.šavanje do duple krune može poceti.
Radi li se sta upravo, Hadzicu i Husrefe? Ima li ko da nije ili se nece "povrijediti"? Znamo li šta je ako vec nije problem kondicioni, jer nam, evo neki kazu, ne treba?
za pocetak, kapitalno pojacanje bi bilo da tebi nestane neta kuci, na telefonu i gdje god da si. ne razumijem tebe i likove poput tebe, sta ti gledas druze, pratis, ocekujes, zelis!? imamo i vise nego odlican roster, u fullu smo mnogo jaci od zrinjskog kao jedinog ozbiljnog konkurenta, vezni red stanoje-oremus-rahman je level iznad ove lige. cinjenica je da su nas povrede omele u lp i el, ali i zrijeb koji je sve nego lagan, no nema veze, idemo dalje. andrej je neko ko ce nam donijeti 2-3m € u sljedece 2-3 godine, zar to nije vrijedno svega ovoga. opusti se, potrudi se da imas realan rezon, onda ce ti mnoge stvari biti uveliko logicne i jednostavne.

nek svane cetvrtak, da isibamo bate u prvih pola sata! :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 avg 2019, 14:45

fera je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Svaka cast za potpis Adnreja, a svaka cast i njemu jer je ispostovo klub !

Navodno sad su nam i Tatar i Markovic povrijedjeni, mislim da je vrijrme da se neko iz kluba oglasi i objasni nam ove povrede( ako su povrijedjeni sta je u pitanju i koliko ce odsustvovat otprilike) ili su u pitanju “ uvrede” “ neispunjena obecanja igracima” plate ili sta vec , al ovoliki broj “ povrijedjenih “ igraca ne moze biti slucajan
Ja imam jednu teoriju al vam se nece svidjeti jer ne spada u teorije zavjere... prilicno je jednostavno pogledajte koliko su igraci malo vremena imali da se odmore od kraja sezone do pocetka priprema, onda na to dodaj da su zbog kasnjenja plata mnogi od njih dosli zapusteni pa jos onaj štrajk i kašnjenje priprema a tamo se radilo punom parom da se to sve nadoknadi jos se spremas za celtic znaci moras biti prespreman da se ne bi osramotio. Kad sve te faktore sastavis nije ni cudo da imamo dosta povreda. Nemojte zaboraviti da je vecina ovih sto su sad povrijeđeni igrala skoro svaku utakmicu krajem sezone u kupu i u ligi. A pitanje je koliko sportski nasi igraci zove za vrijeme pauze, sto se recimo lazic nije povrijedio...
Valjda pratite fudbal osim ovog kod nas i znate da se cesto klubovima zna potrefiti da imaju ovakve probleme sa povredama sjecam se problema arsenala, liverpoola, bayerna pa i rome isto samo sto se kod njih ne izmisljaju razne mahalske price. Jedino sto se sjecam da je stankovic (lik s nasih prostora, sto je bitno) okrivio rafu beniteza sto je bilo puno povreda u interu.
Zna se desit, sjećam se one jedne sezone Arsenala, kad su ukupno imali oko 8-9 povrijeđenih igrača u jednom trenutku. United je jednom imao takođe. Al je sad sumnjivo zbog drugih stvari. Počelo sa nagodbom oko Husrefove otpremnine, pa kašnjenje s pripremama, bojkot radi plata, odlazak Jeleškovića, pa suspenzija Rahmana, pa ovo nestajanje Oremuša... a klub šuti. Da su se ikad oglasili ja bih rekao, svaka čast, desilo se i jbg. Jbt ovo isto '92., četnici se ukopavaju, oružje se dovlači a javnost šalje poruke "mirno spavajte". Navijače hvata panika, realno, i ako "nema mahale" sad se javlja paranoja, sve više se po gradu priča o problemima u svlačionici, a znamo da imamo krtice u svlačionici. Ne znam šta bih rekao, kad smo k'o Pyong Yang.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 avg 2019, 14:50

Ja da ubijem čovjeka ili da nešto veliko krijem, smio bi reć našoj upravi jer znam da nikom ništa ne bi rekli.

Do kad planiraju šutit?

Susret 5. kola #PLBiH između FK Sarajevo i FK Radnik Bijeljina koji je trebao biti odigran u nedjelju 18.avgusta je prolongiran zbog nastupa Bordo tima u Evropa ligi. #BordoLjeto #BordoPorodica
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 13 avg 2019, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 13 avg 2019, 14:50

skoroalen je napisao/la:
fera je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Svaka cast za potpis Adnreja, a svaka cast i njemu jer je ispostovo klub !

Navodno sad su nam i Tatar i Markovic povrijedjeni, mislim da je vrijrme da se neko iz kluba oglasi i objasni nam ove povrede( ako su povrijedjeni sta je u pitanju i koliko ce odsustvovat otprilike) ili su u pitanju “ uvrede” “ neispunjena obecanja igracima” plate ili sta vec , al ovoliki broj “ povrijedjenih “ igraca ne moze biti slucajan
Ja imam jednu teoriju al vam se nece svidjeti jer ne spada u teorije zavjere... prilicno je jednostavno pogledajte koliko su igraci malo vremena imali da se odmore od kraja sezone do pocetka priprema, onda na to dodaj da su zbog kasnjenja plata mnogi od njih dosli zapusteni pa jos onaj štrajk i kašnjenje priprema a tamo se radilo punom parom da se to sve nadoknadi jos se spremas za celtic znaci moras biti prespreman da se ne bi osramotio. Kad sve te faktore sastavis nije ni cudo da imamo dosta povreda. Nemojte zaboraviti da je vecina ovih sto su sad povrijeđeni igrala skoro svaku utakmicu krajem sezone u kupu i u ligi. A pitanje je koliko sportski nasi igraci zove za vrijeme pauze, sto se recimo lazic nije povrijedio...
Valjda pratite fudbal osim ovog kod nas i znate da se cesto klubovima zna potrefiti da imaju ovakve probleme sa povredama sjecam se problema arsenala, liverpoola, bayerna pa i rome isto samo sto se kod njih ne izmisljaju razne mahalske price. Jedino sto se sjecam da je stankovic (lik s nasih prostora, sto je bitno) okrivio rafu beniteza sto je bilo puno povreda u interu.
Zna se desit, sjećam se one jedne sezone Arsenala, kad su ukupno imali oko 8-9 povrijeđenih igrača u jednom trenutku. United je jednom imao takođe. Al je sad sumnjivo zbog drugih stvari. Počelo sa nagodbom oko Husrefove otpremnine, pa kašnjenje s pripremama, bojkot radi plata, odlazak Jeleškovića, pa suspenzija Rahmana, pa ovo nestajanje Oremuša... a klub šuti. Da su se ikad oglasili ja bih rekao, svaka čast, desilo se i jbg. Jbt ovo isto '92., četnici se ukopavaju, oružje se dovlači a javnost šalje poruke "mirno spavajte". Navijače hvata panika, realno, i ako "nema mahale" sad se javlja paranoja, sve više se po gradu priča o problemima u svlačionici, a znamo da imamo krtice u svlačionici. Ne znam šta bih rekao, kad smo k'o Pyong Yang.
e alene, u sta ti tol’ke godine odose.

pyong yang, cetnici, nestajanje oremusa, suspenzija rahmana!?, bojkot!?

puhni!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 avg 2019, 14:51

Susret 5. kola #PLBiH između FK Sarajevo i FK Radnik Bijeljina koji je trebao biti odigran u nedjelju 18.avgusta je prolongiran zbog nastupa Bordo tima u Evropa ligi. #BordoLjeto #BordoPorodica
FK Sarajevo

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 avg 2019, 14:52

skoroalen je napisao/la:
fera je napisao/la:

Prestani pisati gadosti i hrakotine po nalogu Pantelije. U klubu je sve savršeno.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 13 avg 2019, 14:53

fera je napisao/la:

Tako je Ima i do toga pogledajte kako se povrijedio Alisson Becker golman Liverpoola jednostavno prilikom izbijanja lopte ga loža sastavila i nema ga 4-8 sedmica. I opet kad jedan Liverpool ne može da procjeni tačan povratak kako će to moći Sarajevo. Zato moramo biti strpljivi i nadati se najboljem.
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 avg 2019, 14:53

Susret 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između FK Sarajevo i FK Radnik Bijeljina koji je trebao biti odigran u nedjelju 18.avgusta je prolongiran zbog nastupa Bordo tima u Evropa ligi.

Bordo ekipa gostuje BATE Borisovu na revanš utakmici u Bjelorusiji 15. avgusta u okviru trećeg kola kvalifikacija Evropa lige, te će utakmica sa FK Radnik Bijeljina biti prolongirana za ponedjeljak 19. avgusta na stadionu Asim Ferhatović Hase sa početkom u 20:30h.

Od naredne domaće utakmice ulaznice za juniore važit će ISKLJUČIVO za tribine istok i zapad, a informacije o pojedinačnim ulaznicama za susret između FK Sarajevo – FK Radnik Bijeljina bit će naknadno objavljene.
FK Sarajevo

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 13 avg 2019, 14:54

thebosniak je napisao/la:
brojjedan je napisao/la:Znaci Andrej je taj kapitalac kojeg cekamo tri mjeseca! Ako nije on taj, onda vjerovatno se misli na moguce Mustaficevo produzenje sa 23-ce na 26-tu godinu. E, tu bi vec bili na konju i prepi.šavanje do duple krune može poceti.
Radi li se sta upravo, Hadzicu i Husrefe? Ima li ko da nije ili se nece "povrijediti"? Znamo li šta je ako vec nije problem kondicioni, jer nam, evo neki kazu, ne treba?
za pocetak, kapitalno pojacanje bi bilo da tebi nestane neta kuci, na telefonu i gdje god da si. ne razumijem tebe i likove poput tebe, sta ti gledas druze, pratis, ocekujes, zelis!? imamo i vise nego odlican roster, u fullu smo mnogo jaci od zrinjskog kao jedinog ozbiljnog konkurenta, vezni red stanoje-oremus-rahman je level iznad ove lige. cinjenica je da su nas povrede omele u lp i el, ali i zrijeb koji je sve nego lagan, no nema veze, idemo dalje. andrej je neko ko ce nam donijeti 2-3m € u sljedece 2-3 godine, zar to nije vrijedno svega ovoga. opusti se, potrudi se da imas realan rezon, onda ce ti mnoge stvari biti uveliko logicne i jednostavne.

Ako ti, ljepoto, misliš da je sve ok u klubu i ekipi a nama nece ništa da kazu baš zbog toga što je sve za 10, onda neka mi nestane neta odmah sad!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 13 avg 2019, 14:56

Oremus ko jure, samo ga inteligentni mogu vidjeti i sresti.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 13 avg 2019, 14:57

brojjedan je napisao/la:
thebosniak je napisao/la:

Ako ti, ljepoto, misliš da je sve ok u klubu i ekipi a nama nece ništa da kazu baš zbog toga što je sve za 10, onda neka mi nestane neta odmah sad!
evo ja ti garantujem da je u klubu sve ok, barem sa te strane na koju ti ciljas. problemi postoje kao i u svakom drugom klubu, ali definitivno nisu oni koji se spominju ovdje danima. sad mozes iskljucit sebi net.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 avg 2019, 15:00

Kamuflazn je napisao/la:Oremus ko jure, samo ga inteligentni mogu vidjeti i sresti.
"Hvalisanje je početak sramote." ~ japanska poslovica

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 avg 2019, 15:01

BordoSarajevo je napisao/la:Susret 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između FK Sarajevo i FK Radnik Bijeljina koji je trebao biti odigran u nedjelju 18.avgusta je prolongiran zbog nastupa Bordo tima u Evropa ligi.

Bordo ekipa gostuje BATE Borisovu na revanš utakmici u Bjelorusiji 15. avgusta u okviru trećeg kola kvalifikacija Evropa lige, te će utakmica sa FK Radnik Bijeljina biti prolongirana za ponedjeljak 19. avgusta na stadionu Asim Ferhatović Hase sa početkom u 20:30h.

Od naredne domaće utakmice ulaznice za juniore važit će ISKLJUČIVO za tribine istok i zapad, a informacije o pojedinačnim ulaznicama za susret između FK Sarajevo – FK Radnik Bijeljina bit će naknadno objavljene.
Jel ovo sto se u poned igra znaci da se niko i ne nada da mozemo Bate proci ili cemo odgoditi i Astanu :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 avg 2019, 15:02

@iniesta i škoroalen razumijem vas u potpunosti, dugo sam bas pratio liverpool tako da je mozda i do mene pa sam navikao na ove sjeverna korea fazone i kod njih je slicno nista se ne zna niti se izlazi u javnost sa problemima i meni je zbog toga drago da i sarajevo ide prema tom nekom profesionalizmu gdje nema mahale, mozda je glupo poređenje al to je samo iz mog ugla kako ja posmatram situaciju. Evo ja mislim da nikad iz liverpoola nije izaslo saopstenje sto je buvač otišao.
Normalno je da ima problema ne mozes ti nigdje skupiti 30 ljudi da se svi slazu, vjerujem s obzirom na karaktere da je bio problem između husrefa i rahmanovica al ne vjerujem da i ostali glume povrede. Dok god se ostvaruju dobri rezultati i osvajaju trofeji ja ovu politiku podrzavam, super je dok mogu rijesiti probleme u 4 zida mene strah bas tih presica ako dođe i do toga onda znaci da stvarno postoji velik problem.
I kod nas ako se nastavi sa dobrim rezultatima raja ce se vremenom navici i izgradice se to potrebno povjerenje na relaciji klub navijaci.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 avg 2019, 15:03

Lecler je napisao/la:Tako je Ima i do toga pogledajte kako se povrijedio Alisson Becker golman Liverpoola jednostavno prilikom izbijanja lopte ga loža sastavila i nema ga 4-8 sedmica. I opet kad jedan Liverpool ne može da procjeni tačan povratak kako će to moći Sarajevo. Zato moramo biti strpljivi i nadati se najboljem.
Vamos Sarajevo!
Navijači sumnjaju u te povrede iz milion razloga s razlogom.
Navijači uopšte ni ne znaju gdje je i jel živ Oremuš, šta je povrijedio, jel moro pod nož...
Rahmanović vjerovatno nije povrijeđen a napisali su da jest.
Hodžića najaviše da se vraća i nakon toga momak nesto', ni riječi o njemu.

Za Ahmetovića u redu, za Pidru uredu, za Stanojevića bi mogli češće obavjestiti navijače kako teče oporavak jer su prije par mjeseci rekli da se vraća za par mjeseci.

Pored njih bili su povrijeđeni i Handžić, Cruz, Velkoski je imo nekih problema, skoro se Šišić žalio na povredu pa nije bio u konkurenciji protiv Slobode.

Sad se piše da ss povrijedio i Tatar i Marković.

PREVIŠE, A ONI ŠUTE!!
Ne lažite navijače i izađite u javnost, budite transparentni a ne sjeverna koreja. Više štete nanosite ovom šutnjom.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 13 avg 2019, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, DoktorXabaras, fks74, Laganini1986, sekac i 41 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []