Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Virtu4l » 13 avg 2019, 15:26

Miljenici saveza, naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 13 avg 2019, 15:32

:urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 avg 2019, 15:33

Hajde ona odgoda i nekako jer je Bajram bio u nedelju, ali ova odgoda nema nikakvog smisla, cetvrtak-nedelja je sasvim normalno za igranje utakmice, i sad zbog te odgode pretpostavljam nece se igrati ona zaostala protiv Sirokog naredne sedmice :crazy:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 avg 2019, 15:35

Da ste vi igrali Evropu, i vi bi znali kako se odgadjaju utakmice :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 avg 2019, 15:37

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 13 avg 2019, 15:37

... jer nam se moze, jer smo zvanicni osvajaci duple krune ! Savez voli pobjednike ! Moze li se odgoditi utakmica ako CAS nije primio zalbu ? Pitam za druga.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 avg 2019, 15:47

Manijaci19871921 je napisao/la:Rahmanovic i Hebibovic vam imaju dogovoren odlazak pitanje je samo koji dan je objava.
Tatar vrlo blizu da isto to uradi, jos pregovara.
Pitari ne mirise na dobro a?
To smo sve i mi pisali a skoro je sve izašlo i na portalima.. što nije dobro? Pa nismo džaba doveli toliko zamjena, mi imamo problem sa povredama a i Hebibović je grozan igrač, ako je i marka došla odnah ga pustiti a ova dvojica će faliti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 13 avg 2019, 15:49

MortemHz je napisao/la:
Manijaci19871921 je napisao/la:Rahmanovic i Hebibovic vam imaju dogovoren odlazak pitanje je samo koji dan je objava.
To smo sve i mi pisali a skoro je sve izašlo i na portalima.. što nije dobro? Pa nismo džaba doveli toliko zamjena, mi imamo problem sa povredama a i Hebibović je grozan igrač, ako je i marka došla odnah ga pustiti a ova dvojica će faliti.
Ne bi rekao da su zamjene za njih ni priblizno adekvatne...izuzev Serbecica on je stvarno dobar stoper, ali kratkorocno jer je u pitanu posudba. Moje vidjenje kao nekog neutralnog.

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 13 avg 2019, 15:51

Bitno nam je da ti mislis kakve su nam zamjene... Jedna od tih zamjena je trebala biti vasa ali niste imali Krupi da platite tako da... Nabrojao lik tri igraca da idu i kaze mu Mortem da imamo zamjene on za tri ofanzivca ( Hebib nekad nije) kaze Serbecic je dobar igrac... Pa nece on mijenjati Rahmanovica :lolno:
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 avg 2019, 15:55

Taman poslije derbija mogu otici :kafa:

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 13 avg 2019, 15:57

Ma oni imaju fobiju od nas od prosle sezone, mogu otici i prije derbija nisu nam potrebni na tom laganom gostovanju.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 avg 2019, 16:11

Manijaci19871921 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ne bi rekao da su zamjene za njih ni priblizno adekvatne...izuzev Serbecica on je stvarno dobar stoper, ali kratkorocno jer je u pitanu posudba. Moje vidjenje kao nekog neutralnog.
Pa o tome se može diskutovati, Tatar i Rahmanović su važni igrači tima ali niko nije nezamjenjiv.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 13 avg 2019, 16:13

16022019 je napisao/la:Bitno nam je da ti mislis kakve su nam zamjene... Jedna od tih zamjena je trebala biti vasa ali niste imali Krupi da platite tako da... Nabrojao lik tri igraca da idu i kaze mu Mortem da imamo zamjene on za tri ofanzivca ( Hebib nekad nije) kaze Serbecic je dobar igrac... Pa nece on mijenjati Rahmanovica :lolno:
Ocigledno ti tvoj sumnjivi intelekt ne dozvoljava da spoznas o cemu govorim. Blijed pokusaj ofiranja koji je izazvao kontraefekat. Glup si :shhh:. Pricam o vasim zamjenama citave ekipe. Uz to platili smo Boju vise nego vi Milanovica, opet si glup, kontstatacija ti pada u vodu i razboritost ti nije jaca strana. Uz to nikada, stvarnog tog igraca nikada nismo spomenuli. Ako je nuzno, posjedujem sposobnost prenosa dogadjaja i dozivljaja na papir, pa ti mogu nacrtati javi se u pp.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 13 avg 2019, 16:16

16022019 je napisao/la:Bitno nam je da ti mislis kakve su nam zamjene... Jedna od tih zamjena je trebala biti vasa ali niste imali Krupi da platite tako da... Nabrojao lik tri igraca da idu i kaze mu Mortem da imamo zamjene on za tri ofanzivca ( Hebib nekad nije) kaze Serbecic je dobar igrac... Pa nece on mijenjati Rahmanovica :lolno:
Ocigledno ti tvoj sumnjivi intelekt ne dozvoljava da spoznas o cemu govorim. Blijed pokusaj ofiranja koji je izazvao kontraefekat. Glup si :shhh:. Pricam o vasim zamjenama citave ekipe. Uz to platili smo Boju vise nego vi Milanovica, opet si glup, kontstatacija ti pada u vodu i razboritost ti nije jaca strana. Uz to nikada, stvarnog tog igraca nikada nismo spomenuli. Ako je nuzno, posjedujem sposobnost prenosa dogadjaja i dozivljaja na papir, pa ti mogu nacrtati javi se u pp.

Sacekaj da se zavrsi evropska avantura pa ces imati materijala. Neka uzivaju u "blagostanju" jos malo.

P.S. Avatar. :bih:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 13 avg 2019, 16:16

Onaj jedan pomijesao Adilovica i Oremusa, ovaj ovdje poredi stopera sa ofanzivnim igracima... Po cemu tvrdis da ste platili Boju vise od Milanovica ? Pa nase zamjene za te igrace su otprilile te kvalitete... Gavric je za Boje i slicne igrac sto se odmah vidjelo.

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 13 avg 2019, 16:21

16022019 je napisao/la:Onaj jedan pomijesao Adilovica i Oremusa, ovaj ovdje poredi stopera sa ofanzivnim igracima... Po cemu tvrdis da ste platili Boju vise od Milanovica ? Pa nase zamjene za te igrace su otprilile te kvalitete... Gavric je za Boje i slicne igrac sto se odmah vidjelo.
Fakat ne bih trosio vrijeme na tebe, nismo na istim talasnim duzinama... moj zadnji odgovor tebi, opet nisi prosudio sta govorim, i dalje stoji moja ponuda da ti poklonim crtez u pp, bez naknade majke mi..

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 13 avg 2019, 16:43

16022019 je napisao/la:Onaj jedan pomijesao Adilovica i Oremusa, ovaj ovdje poredi stopera sa ofanzivnim igracima... Po cemu tvrdis da ste platili Boju vise od Milanovica ? Pa nase zamjene za te igrace su otprilile te kvalitete... Gavric je za Boje i slicne igrac sto se odmah vidjelo.
Fakat ne bih trosio vrijeme na tebe, nismo na istim talasnim duzinama... moj zadnji odgovor tebi, opet nisi prosudio sta govorim, i dalje stoji moja ponuda da ti poklonim crtez u pp, bez naknade majke mi..
Kako niste na istim talasnim, a obojica puni brojeva :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 avg 2019, 17:02

irfo je napisao/la:Hajde ona odgoda i nekako jer je Bajram bio u nedelju, ali ova odgoda nema nikakvog smisla, cetvrtak-nedelja je sasvim normalno za igranje utakmice, i sad zbog te odgode pretpostavljam nece se igrati ona zaostala protiv Sirokog naredne sedmice :crazy:
Kako vi znate da je normalno kad nemate ličnog iskustva?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 13 avg 2019, 17:02

SarajevoJeBordo je napisao/la:
irfo je napisao/la:Hajde ona odgoda i nekako jer je Bajram bio u nedelju, ali ova odgoda nema nikakvog smisla, cetvrtak-nedelja je sasvim normalno za igranje utakmice, i sad zbog te odgode pretpostavljam nece se igrati ona zaostala protiv Sirokog naredne sedmice :crazy:
Zato sto smo gledali fudbal
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 avg 2019, 17:07

BosniaBoston je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Zato sto smo gledali fudbal
Znaš kako je dobro g.uziti...meni jaran pričo...on gledo...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.