sve se vidjelo u Nedelju,sreca pa je bio TV prenosKevin je napisao/la:ma ja..zapadna hercegovina, sami kriminalci..a u Sarajevu i okolici poštenjačine do poštenjačina...ekii je napisao/la: Koji bolan jaki sponzori koda smo mi u Sarajevu ludi,pa na svijetu nema vise fiksnih firmi i zavrlzama poreznih sto ima u zapadno-hercegovackom kantonu.Kad je rat stao pa Brotnjo,Posusje, i ostali vasi klubovi mislim iz Hercegovine su se utrkivali ko ce skupljeg igraca dovesti ,gdje su sad ti klubovi i njihovi jaki sponzori?
U Hrvatskoj muku muce od vas , ne mogu vas ocima da vide, od lopova i ratnih profitera koji su iz Listice i okolni sela pobjegli u Zagreb i obelajili ste im citavu drzavu da imaju i sad problema sa Evropskom unijom!
znaš, ima i ovdje poštenih ljudi koji vole sport i ulažu u njega.
a govorite da ćemo propast ima 10 godina, pa nikako dočekat..te propast će HKK Široki te NK Široki, a kad ono riknu KK Bosna ko ništa..a osim Želje (iako ni tu nisam baš upoznat 100% al su ljudi pravi) ostalo vam isto u k..u.malo pogledaš ispred svog praga prvo pa onda komentiraš i osuđuješ druge...
i još nešto, kad vam dolaze djeca, recimo Željini juniori kadeti itd. pitajte ih kako im je na kampu kod nas?pitajte i mlade igrače sarajeva..
mi se zajebajemo i pijemo sa roditeljima Željinih igrača..ha ya..družimo se..al naravno za vas smo mi seljačine i ovaki i onaki...
neću više pisat, previše je u off topic otišlo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
kaki sponzori pa nađi dvije jake firme u gradu da ih sarajevo nije izradilo
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Prije nekoliko trenutaka završena je sjednica Komiteta za takmičenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj se raspravljalo i o dešavanjima na utakmici Široki Brijeg - Sarajevo.
"Utakmica je registrovana postojećim rezultatom, što je u krajnjem slučaju i najlogičnije jer na terenu nije bilo nikakvih nepravilnosti", rekao je za SportSport.ba predsjednik Komiteta za takmičenje FSBiH Sejdo Zukanović.
"Disciplinskoj komisiji smo proslijedil kompletan slučaj, odnosno zatražili smo da se ispita odgovornost Širokog Brijega i službenih lica sa spomenute utakmice jer nisu prijavili dešavanja s tribina, iako su to bili obavezni uraditi. Također smo donijeli zaključak da na polusezoni sa svim klubovima i odgovornim licima održimo nekoliko sastanak, te da učinimo sve kako bi spriječili ovakve stvari u budućnosti.
"Utakmica je registrovana postojećim rezultatom, što je u krajnjem slučaju i najlogičnije jer na terenu nije bilo nikakvih nepravilnosti", rekao je za SportSport.ba predsjednik Komiteta za takmičenje FSBiH Sejdo Zukanović.
"Disciplinskoj komisiji smo proslijedil kompletan slučaj, odnosno zatražili smo da se ispita odgovornost Širokog Brijega i službenih lica sa spomenute utakmice jer nisu prijavili dešavanja s tribina, iako su to bili obavezni uraditi. Također smo donijeli zaključak da na polusezoni sa svim klubovima i odgovornim licima održimo nekoliko sastanak, te da učinimo sve kako bi spriječili ovakve stvari u budućnosti.
1947!
Kevin je napisao/la:ma ja..zapadna hercegovina, sami kriminalci..a u Sarajevu i okolici poštenjačine do poštenjačina...ekii je napisao/la: Koji bolan jaki sponzori koda smo mi u Sarajevu ludi,pa na svijetu nema vise fiksnih firmi i zavrlzama poreznih sto ima u zapadno-hercegovackom kantonu.Kad je rat stao pa Brotnjo,Posusje, i ostali vasi klubovi mislim iz Hercegovine su se utrkivali ko ce skupljeg igraca dovesti ,gdje su sad ti klubovi i njihovi jaki sponzori?
U Hrvatskoj muku muce od vas , ne mogu vas ocima da vide, od lopova i ratnih profitera koji su iz Listice i okolni sela pobjegli u Zagreb i obelajili ste im citavu drzavu da imaju i sad problema sa Evropskom unijom!
znaš, ima i ovdje poštenih ljudi koji vole sport i ulažu u njega.
a govorite da ćemo propast ima 10 godina, pa nikako dočekat..te propast će HKK Široki te NK Široki, a kad ono riknu KK Bosna ko ništa..a osim Želje (iako ni tu nisam baš upoznat 100% al su ljudi pravi) ostalo vam isto u k..u.malo pogledaš ispred svog praga prvo pa onda komentiraš i osuđuješ druge...
i još nešto, kad vam dolaze djeca, recimo Željini juniori kadeti itd. pitajte ih kako im je na kampu kod nas?pitajte i mlade igrače sarajeva..
mi se zajebajemo i pijemo sa roditeljima Željinih igrača..ha ya..družimo se..al naravno za vas smo mi seljačine i ovaki i onaki...
neću više pisat, previše je u off topic otišlo
Laž uvjek vise boli od istine!
Ljumani_Banovici je napisao/la:Prije nekoliko trenutaka završena je sjednica Komiteta za takmičenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj se raspravljalo i o dešavanjima na utakmici Široki Brijeg - Sarajevo.
Ja nisam ni ocekivao sankcije za ono sto se desilo u Listici
listici kazna treba biti novcana jedno 35 000
jer zna se da u ovoj zemlji ako hoces nekog nesto da naucis udaris mu po dzepu
vidim niko od vas ne osudjuje nit komentira napad na momka
stvarno ste kultura
bog i carsija......pihh
jer zna se da u ovoj zemlji ako hoces nekog nesto da naucis udaris mu po dzepu
vidim niko od vas ne osudjuje nit komentira napad na momka
bog i carsija......pihh
Ovo je zalosno,dosadno ljudima i dodzu na temu nasu i pocnu pametovati
..uredu je svako svoje ima,imas svoju temu i pricaj i radi gluposti na svojoj temi a ne od nase teme praviti VRTIC

Zadnja izmjena: junioR, dana/u 09 nov 2010, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
Pa što p.č.e zatvoriše forum na fksinfo joj kako ovo sve smrdi.
Sarajevo ljubavi moja!
ko o cemu **** o postenju eto zbog ulijetanja u teren i udaranja sluzbeni lica i rusenja su vas trebali nagraditi a siroki ce biti novcano kaznjenekii je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Prije nekoliko trenutaka završena je sjednica Komiteta za takmičenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj se raspravljalo i o dešavanjima na utakmici Široki Brijeg - Sarajevo.
Ja nisam ni ocekivao sankcije za ono sto se desilo u Listici,samo kad pomislim kako smo mi f.k Sarajevo bili kaznjeni za ulijetanje na tern (3) utakmice pred praznim tribinama ,sto je za ovo sto se desilo u Listici mala maca
!To nas je sve kostalo ne izlaska u Evropu ,pa prazne tribine protiv Zelje ,sve je to oko 500 hiljada koje smo izgubili radi kazne od strane N.S.BiH
.Pa sad vi vidite jesu li aršimi prema svim klubovima jednaki,a da ne pricam da je u Banja-Luci igrac Sarajeva udaren šakom u glavu (potres mozga) od strane navijaca Borca koji je utrcao u teren,a da Borac uopste nije kaznjen
,a Sarajevo je naravno kaznjeno sa 3-o u korist Borca, jer su napustili teren da bih zivu glave izvukli!
Pa pricaju o sarajevu u cemu je problem?junioR je napisao/la:Ovo je zalosno,dosadno ljudima i dodzu na temu nasu i pocnu pametovati..uredu je svako svoje ima,imas svoju temu i pricaj i radi gluposti na svojoj temi a ne od nase teme praviti VRTIC
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ni u čemu jarane samo derite i treba kad naši jadovi zatvaraju naš forum sramota pa sad dolazim i čitam ono što ne bih trebao (mislim na razne gluposti i provokacije)a nemam drugi info.pile87 je napisao/la:Pa pricaju o sarajevu u cemu je problem?junioR je napisao/la:Ovo je zalosno,dosadno ljudima i dodzu na temu nasu i pocnu pametovati..uredu je svako svoje ima,imas svoju temu i pricaj i radi gluposti na svojoj temi a ne od nase teme praviti VRTIC
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 09 nov 2010, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
i onako vam izbace samo ono sato treba da znatesekac je napisao/la:Ni u čemu jarane samo derite i treba kad naši jadovi zatvaraju naš forum sramota pa sad dolazim i čitam oino što ne bih trebao a nemam drugi info.pile87 je napisao/la:Pa pricaju o sarajevu u cemu je problem?junioR je napisao/la:Ovo je zalosno,dosadno ljudima i dodzu na temu nasu i pocnu pametovati..uredu je svako svoje ima,imas svoju temu i pricaj i radi gluposti na svojoj temi a ne od nase teme praviti VRTIC
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nick @ nije istina 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:nick @ nije istina
ti mislis da se nista nije znalo do juce o ovom sta se desava?to je to o cemu ti pricam slijepo vjerujete svemu ali to je vas problem,evo jedno pitanje jeli iko od uprave sarajeva bio na utakmici sarajevo-siroki na kosevu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Poceli su o ostavkama pa sad do sponzora su dosli,dje su informacije danasnje ?? sta je bilo sa njima,sto?kako? zasto nije mogao Blekic ostavku dati mirzi? daj nesto sto je u toku..a ne o ovim glupostima i nekim infromacijama o tome kako Sarajevo izradi sponzore i to..to nije sad bitno(zanimljivo) bolje da neko napise o inf od juce,danas ili nesto sto zna,nešto novosekac je napisao/la:Ni u čemu jarane samo derite i treba kad naši jadovi zatvaraju naš forum sramota pa sad dolazim i čitam ono što ne bih trebao (mislim na razne gluposti i provokacije)a nemam drugi info.pile87 je napisao/la:Pa pricaju o sarajevu u cemu je problem?junioR je napisao/la:Ovo je zalosno,dosadno ljudima i dodzu na temu nasu i pocnu pametovati..uredu je svako svoje ima,imas svoju temu i pricaj i radi gluposti na svojoj temi a ne od nase teme praviti VRTIC
šta ti pričaš šta nije istina u pravu je iako je ignoriran od mene, zašto su zatvorili forum!?hajde na PP.Zagor je napisao/la:nick @ nije istina
Sarajevo ljubavi moja!
Je li moguće da je FK Sarajevo u zadnjih 4-5 mjeseci napravilo još 650 000 KM duga? Ko je kriv za taj novi dug? Krivci se moraju naći i kazniti. Kakvu je ulogu u tome imao Zijad Blekić.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ma nije brate, nego me njegova izjava naljutila da naš forum nešto krije, a do juče sam na istom tom našem forumu čitao razne priče (mahalske) i naravno da će ljudi zatvorite, jer je u roku od sat vremena napisano 5-6 stranica o sinoćnom događaju. Bolje ovako dok se malo smire situacija da se zatvori, mada i moje je mišljenje da nisu trebali cijeli zatvoriti.sekac je napisao/la:šta ti pričaš šta nije istina u pravu je iako je ignoriran od mene, zašto su zatvorili forum!?hajde na PP.Zagor je napisao/la:nick @ nije istina
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
ne lupaj hljeba ti!avlami97 je napisao/la:Je li moguće da je FK Sarajevo u zadnjih 4-5 mjeseci napravilo još 650 000 KM duga? Ko je kriv za taj novi dug? Krivci se moraju naći i kazniti. Kakvu je ulogu u tome imao Zijad Blekić.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
na ovo ću se samo nasmijatsreca je napisao/la:kaki sponzori pa nađi dvije jake firme u gradu da ih sarajevo nije izradilo
da ne idem na offtopic i po bananu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.