Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
komšija hladno odvrnuo i sluša "fafala si mi ti hvala ti" i "popuši mi ponos draga" i neko ima obraza pričati o vrijednostima u muzici nekad i danas
fuj licemjerje
fuj licemjerje
Dobar turbohit pravoFinn je napisao/la:Za one kojima YT nije preporučio![]()
Wtf ovo ja nisam napisao, neko od moderatora yebe mater sebi
Neka si i ti prepoznao kvalitet napokoncoelho41 je napisao/la: Dobar turbohit pravo![]()
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovi su reperi kolko i Mile Kitićharden je napisao/la:Neka si i ti prepoznao kvalitet napokoncoelho41 je napisao/la: Dobar turbohit pravo![]()
![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uvijek je bio latentna ljudina.harden je napisao/la:Neka si i ti prepoznao kvalitet napokoncoelho41 je napisao/la: Dobar turbohit pravo![]()
![]()
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
coelho41 je napisao/la:Wtf ovo ja nisam napisao, neko od moderatora yebe mater sebi
Ponosan samDonnie Darko je napisao/la:Uvijek je bio latentna ljudina.harden je napisao/la:Neka si i ti prepoznao kvalitet napokoncoelho41 je napisao/la: Dobar turbohit pravo![]()
![]()
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Rodiš ga, hraniš ga preko punoljetstva i on haj što sluša cobya nego koristi moda da ispravlja postove
Dobro je dok god ne sluša Kanye-a.Donnie Darko je napisao/la:komšija hladno odvrnuo i sluša "fafala si mi ti hvala ti" i "popuši mi ponos draga" i neko ima obraza pričati o vrijednostima u muzici nekad i danas
fuj licemjerje
Čuj Kanye
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobro slusati ali ne kontam zasto neko aktivno podrzava lik i djelo Jale,Bube,Cobya,Stojana i ostalih peraca mozga.Ogroman je njihov doprinos retardiranosti djece
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja mislim da Đala i Bubašvaba imaju manje muzičkog talenta nego prosječan navijač Tuzla Citya škole.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sisoja City jedino ima glasa kad dobiju lanč paket, ne može se na prazan stomak navijati.Heller je napisao/la:Ja mislim da Đala i Bubašvaba imaju manje muzičkog talenta nego prosječan navijač Tuzla Citya škole.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Yebo bi je i trans i regularnoBosniaBoston je napisao/la:Ova senida prije godinu i po izgledala ko transvestit,sad je opasna riba
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kako sam zagorio **** bi i Senahida Halilovića a ne Senidu.Osim13 je napisao/la:Yebo bi je i trans i regularnoBosniaBoston je napisao/la:Ova senida prije godinu i po izgledala ko transvestit,sad je opasna riba
Nullius in verba
Senahid Halilović zgodan, vitak i njegovan gospodin
- Fantasista
- Kontakt:
Džoni bogotacDonnie Darko je napisao/la:komšija hladno odvrnuo i sluša "fafala si mi ti hvala ti" i "popuši mi ponos draga" i neko ima obraza pričati o vrijednostima u muzici nekad i danas
fuj licemjerje
Ako hoćete dubokoumne tekstove Sihirator i Bogamber su na dohvat ruke.
Nullius in verba
Ko još sluša pjesmu zbog teksta?Heller je napisao/la:Ako hoćete dubokoumne tekstove Sihirator i Bogamber su na dohvat ruke.
Let's talk about SIX baby!