S kim je igrao ovdje u veznom redu ?leorey je napisao/la:https://telesport.telegram.hr/na-prvu/o ... pripremama
Tako ti je to kad igras sa dizelasima i ziherasima u veznom redu. Zbog toga je i kritikovao igru nakon tekme one.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ajde Rakitić u PSG da ne moram strepit da će ga Inter pokupit 

Sve čestitke za najboljeg predsednika kluba u istoriji FC Barcelone...

Josep Maria Bartomeu popularni ćora je definitivno u ovom trenutku "capo di tutti capi" evropskog fudbala....čovek vedri i oblači...kupuje, prodaje, pa opet kupuje ono što je prodao, uvozi, izvozi, trampi za šećer, brašno i ulje...jednom rečju MAG!!! Zavidi mu i Florentino i Naser a Laporta je zbog njega hteo i da izvrši samoubistvo iz očaja
....čovek je u samo jednom mandatu doveo koga god je hteo, okitio se LP, ove domaće titule je prevazišao i sad sprema ekipu budućnosti koja će u njegovom (izvesno) narednom mandatu uzimati LP kao Primeru...
Mislite da se šalim? Verujte mi ne....čovek vlada fudbalskim svetom a deluje kao Džeri Luis sa naočarima...
Imam samo jednu zamerku za njega....Da je doveo i De Lighta (kao zalog za budućnost) bio bi najbolji predsednik na svetu svih vremena....ovako se mora zadovoljiti titulom najboljeg u istoriji FC Barcelona

Josep Maria Bartomeu popularni ćora je definitivno u ovom trenutku "capo di tutti capi" evropskog fudbala....čovek vedri i oblači...kupuje, prodaje, pa opet kupuje ono što je prodao, uvozi, izvozi, trampi za šećer, brašno i ulje...jednom rečju MAG!!! Zavidi mu i Florentino i Naser a Laporta je zbog njega hteo i da izvrši samoubistvo iz očaja

Mislite da se šalim? Verujte mi ne....čovek vlada fudbalskim svetom a deluje kao Džeri Luis sa naočarima...

Imam samo jednu zamerku za njega....Da je doveo i De Lighta (kao zalog za budućnost) bio bi najbolji predsednik na svetu svih vremena....ovako se mora zadovoljiti titulom najboljeg u istoriji FC Barcelona

Koliko vidim, veca je frka i žurba da se nekome uvali Coutinho sa svojom platom - nego da se dovede Neymar.
Zavrsit cete kao Galacticosi 
Nema dovoljno lopti na terenu za carinjenje.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bit ce rokenrol na Kampu
Eno Romarija online, sad kad slozi jedan novi stari post Messiju i jaranima. Od 300 redova
Eno Romarija online, sad kad slozi jedan novi stari post Messiju i jaranima. Od 300 redova

Zadnja izmjena: leorey, dana/u 13 avg 2019, 17:53, ukupno mijenjano 2 puta.
27.10.2020
Nemoj se ti bojati za nas jarane..Pogba je napisao/la:Zavrsit cete kao Galacticosi

@igrajlopte 🐦
Dajte im tog Dembelea uz Couthina i da privodimo kraju 
P.S. Da li su se ikad odrzali ovako direktni pregovori, a da se transfer na kraju nije desio?

P.S. Da li su se ikad odrzali ovako direktni pregovori, a da se transfer na kraju nije desio?
Padaju kvote na betingu ko lude, negdje su vec na 1,20-1,30 za prelazak u Barcu.
@igrajlopte 🐦
Sastanak zavsem, slijedeci narednih par dana izmedju Barte i sheika, kad ce sve biti gotovo.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zar niste rekli da je danas već official? 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Neralno je bilo da se danas sve zavrsi. Produzit ce se ovo do kraja sedmice. Tek naredne mozemo ocekivati lijecnicki i predstavljanje.BoixosNois1899 je napisao/la:Zar niste rekli da je danas već official?
Ipak, treba na marketingu zaraditi, ova saga svima odgovara.
Ali generalno, ovo je zavrsena stvar.
Barto ako zavrsi Neymara i rijesi se ovih beskorisnih uhljeba je odradio fenomenalan posao.
Dovesti 2 od 5 najboljih ofanzivaca i vjerovatno jednog od najvecih svjetskih talenata u zadnjih x godina kada su u pitanju vezni igraci.Kapa dole.
Treba napomenuti i Firpa koji je mogao prstom pokazati gdje zeli preci,izabrao je Barcu.
Dovesti 2 od 5 najboljih ofanzivaca i vjerovatno jednog od najvecih svjetskih talenata u zadnjih x godina kada su u pitanju vezni igraci.Kapa dole.
Treba napomenuti i Firpa koji je mogao prstom pokazati gdje zeli preci,izabrao je Barcu.
Prica o mesiju i jaranima je bila realna, a pogoto sad se pokazuje da sam bio u pravu da ofucani lazni goat kroji tim, sad kad su krenuli po nejmara, treba biti izuzetno glup pa ne skontati da je povratak gancija iskljucivo mesijeva zelja i da mu se i u tom pogledu mora udovoljitileorey je napisao/la:Bit ce rokenrol na Kampu
Vidjecemo nase idiote u upravi bezmude, zbog mesijevog pritiska ce sigurno preplatiti nejmara, 100 miliona plus coutinjo i rakitic je preplacivanje, tako dodje da nejmar vrijedi visse od 250 miliona sto je smijesno i presmijesno, dvije godine stariji, skloniji povredama, skloniji ciganluku, igrac koji od one barcine triplete nista bitno nije napredovao, a i tad je bio tek treca violina u ekipi
Vrhunac svin ovih gluposti je sto umjesto da se podmladjujemo mi ganjamo nesto sto smo imali prije cetiri pet godina trio msn, i sto su tu jos i demba i grizman koji su papreno placeni a bice utuseni
No vidjecemo sve
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Cuj preplaceni, haj suti bgt pa yebena Aston Villa izvalila 120M na ovom prelaznom roku, ne znam sto neki i dalje zive u 2009 godini, bolan tad Drina obicna bila 2.5KM sad haman 5.
Pomiri se vise s tim, ne dajes ti pare.
27.10.2020
Piše Gerard Romero da su bile na stolu tri ponude:
-posudba sa obaveznom opcijom otkupa (Leonardo odmah odbio)
-dvije ponude sa igračima + 100 miliona (Coutinho i Rakitić u prvom planu)
Sad se očekuje da Senior i Junior poguraju još više transfer.
-posudba sa obaveznom opcijom otkupa (Leonardo odmah odbio)
-dvije ponude sa igračima + 100 miliona (Coutinho i Rakitić u prvom planu)
Sad se očekuje da Senior i Junior poguraju još više transfer.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
E ova recenica je uvijek meni bila interesantna. Zasto se navijaci toliko brinu o tim parama kad ih ne placamo mi? Sta nas boli qurac ko koliko placa i ko koliko dobija kad im ne dajemo mi pare..leorey je napisao/la:Cuj preplaceni, haj suti bgt pa yebena Aston Villa izvalila 120M na ovom prelaznom roku, ne znam sto neki i dalje zive u 2009 godini, bolan tad Drina obicna bila 2.5KM sad haman 5.

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.