abadabu je napisao/la:dobro je ovo sve,rezulatati su po planu.kup je 80% nas! mogli bi i do jesenje titule. samo ce biti problem kasnije, cuo sam da odlazi kerla u grcku te seha u svedsku ili cesku (cini mi se) na polusezoni!ovo je sigurno, tako da ostajemo bez dva mlada a dobra igraca

Prerano je za kup jos bilo sta reci,u polufinalu smo i to je jako dobro,sto ne znaci da cemo biti u finalu ili dobiti kup,ima jos dvije prepreke...Ne sekiram se ja nesto puno ni sto ova dvojica idu,neka im je sretno,ako su nasli gdje im je bolje...to je prirodan put,steta je sto necemo neku lovu uzeti,ali jedan se otegao,drugi se protegao,tako to ide u fudbalu...uvijek ima mladih igraca i bice ih,samo u buducnosti treba raditi malo pametnije po pitanju njihovih ugovora...evo sanse mladima protiv Branitelja,i neka odigraju,neka se nadigravaju,nije mi se Branitelj ucinio kao ekipa koja lomi noge,pogotovo sto je i rezultatski rijeseno sve,i evo za mladog Kolobova sansa,evo za Baljica,za npr.Zoletica ako bude zelio Amar da ga vodi...ima mladih igraca dosta,a to sto ova dvojica odlaze,niko ne kaze da Amar nece reagovati i nadoknaditi taj eventualni minus...na poziciji stopera ga nemamo,a i golman taj mladi,junior sto je super talenat,moze biti uz Karica i Gusu i eto,i to je rijeseno...necu patiti od odlaska bilo kojeg igraca,samo je steta sto necemo uzeti neku lovu...no dobro,bice sanse i za to,Amar ce to pametnije raditi u buducnosti,to sam siguran