FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko što bi onaj svjedok rekao: davno sam ja za irfana govorio kakva je situacija al što je najgore niko mi ne vjeruje 

You are someone else I am still right here
Ma meni se taj scenarij ne svidja, ispadas nezbiljan kao klub. A zamisli da smo mi tako uradili i da lik ode, pa je.bavali bi danima svima od Husrefa, Sabrine, Hadzije, Šoje pa do momaka koji rade u šopu, niko ne bi ostao poštedjen.Evander je napisao/la:Pa ako si ga doveli, zaradili na njemu, pomogao im u Europi, a odmah se pripremili na ovaj scenarij, onda ne vidim problem. Dobar posao Zrinjskog.Lik je napisao/la:Dobro je sto Irfan nije dosao kod nas pod uslovima pod kojim je dosao u Zrinjski. I dobro je sto je otisao sad.
Ne sumnjam da ce mu naci zamjenu, ali kakvu ?
Bolje zaraditi, nego ne zaraditi

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
normalno da si neozbiljan, "dovedeš" igrača na 2 mjeseca??? pa u tom scenariju treba on klubu plaćat mjesečno što ga reklamira po EL, jer kurku bi otišo u isti klub prije i poslije evrope....no dobro to im se uklapa u njihove prijašnje"transfere" najjačih igrača....sve za siću...menadžeri kolo vode...Lik je napisao/la:Ma meni se taj scenarij ne svidja, ispadas nezbiljan kao klub. A zamisli da smo mi tako uradili i da lik ode, pa je.bavali bi danima svima od Husrefa, Sabrine, Hadzije, Šoje pa do momaka koji rade u šopu, niko ne bi ostao poštedjen.Evander je napisao/la:Pa ako si ga doveli, zaradili na njemu, pomogao im u Europi, a odmah se pripremili na ovaj scenarij, onda ne vidim problem. Dobar posao Zrinjskog.Lik je napisao/la:Dobro je sto Irfan nije dosao kod nas pod uslovima pod kojim je dosao u Zrinjski. I dobro je sto je otisao sad.
Ne sumnjam da ce mu naci zamjenu, ali kakvu ?
Bolje zaraditi, nego ne zaraditi
Lendrić idalje neuigran i van forme

samo legitimno pitanje se može postavit jesul ga otjerali ili prodali kad im pogledaš poziciju na tabeli...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Malo gledam Zvezdu, pa malo gledam Dinamo.
I tako gledajuci molim Boga da docekam dan kada cemo mi izgledati ovako mocno kao neki osrednji evropski klub koji ce biti ozbiljan konkurent za grupe LP i LE. Ako ja ne docekam bar da hoce moje dijete dočekat.
I tako gledajuci molim Boga da docekam dan kada cemo mi izgledati ovako mocno kao neki osrednji evropski klub koji ce biti ozbiljan konkurent za grupe LP i LE. Ako ja ne docekam bar da hoce moje dijete dočekat.
Realno mi bi našim **** majku da smo doveli ovog Hadžića na mjesec dana. Po meni neozbiljan potez Zrinjskog, na mjesec ga ne bih doveo ovako osim ako se ne zove Edin Džeko.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Čitao sam o njemu na crnogorskim portalima, bio im je među najboljim igračima do sada u Evropi, on je i doprinio da doguraju dovde, golom protim Slovana u 90+sonpenn je napisao/la:Šofranac 34min zuti, 36 crvenihah
Vi što ste stalno na forumu i mislite da imate neko "ekskluzivno" pravo ovdje organizujte sami sebi neki podforum, zatvorite grupu pa se handračite po cjele dane umjesto što kritikujete raju što se uključi s komentarima tu i tamo. Ovo je forum svih navijača bordo tima i svi imaju ista prava. Ja lično sam se takvih gluposti ovdje načito zadnjih mjesec dana da hamna pa nemam volje ništa ni da napišem...
Zadnja izmjena: Vratnik10, dana/u 13 avg 2019, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ekstrabenko21 je napisao/la:

Samo nastavite momci, mozete napraviti odlican projekat
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa ja kad smo ih mi izmoriliFudo je napisao/la:Ubi Cluj ovog mocnog Celtica

Al sta reci za porto onda 0-3 za sad.
Ima jos dosta da se igra moze celtic do kraja to i okrenuti.
You are someone else I am still right here
Jesmo ih dobro izmorili. Volio bi da okrenu protiv ovih cigana, ali dosta bolji Cluj u prvih 45 i nisu se usralifera je napisao/la:Pa ja kad smo ih mi izmoriliFud6o je napisao/la:Ubi Cluj ovog mocnog Celtica![]()
Al sta reci za porto onda 0-3 za sad.
Ima jos dosta da se igra moze celtic do kraja to i okrenuti.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Zato ga i nismo doveli zato sto je postavljao takve uslove o odlasku. Isti ili vrlo slican ugovor ima i Lendric.joker90 je napisao/la:Realno mi bi našim **** majku da smo doveli ovog Hadžića na mjesec dana. Po meni neozbiljan potez Zrinjskog, na mjesec ga ne bih doveo ovako osim ako se ne zove Edin Džeko.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj ih tako olako shvatitiFudo je napisao/la:Ubi Cluj ovog mocnog Celtica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pa vise ulaganja, par sezona da jacas igracki kadar i bit ce grupe. Zvezda i Dinamo puno puno vise ulazu u igracki kadar.ajdohordas je napisao/la:Malo gledam Zvezdu, pa malo gledam Dinamo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto vodi vam Celtic
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
2 1 celtic to..to nek izbace ove.a bogme Cluj bolji bio prvih 45 min
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Ma nije brate samo to, imali smo mi igrace za grupe, i puno jaci tim nego syo su neki igrali u grupama.. Benko,Jajalo, Delac,Stepanov, Ikande, Cimirot, Bilbija itd..bordobijeli je napisao/la:Pa vise ulaganja, par sezona da jacas igracki kadar i bit ce grupe. Zvezda i Dinamo puno puno vise ulazu u igracki kadar.ajdohordas je napisao/la:Malo gledam Zvezdu, pa malo gledam Dinamo.
Ali nije sve do toga, treba se sistemski raditi sa svime u klubu, i sa igracima i sa poslovanjem kluba i nadasve to da te jos posluzi sreca u zrijebu bar malo.
Uvijek sam govorio da je prvi preduslov za grupe, dominacija u ligi,sto mi realno jos uvijek nemamo ni blizu. Kad budemo titule osvajali sa 10 bodova prednosti nad glavnim konkurentom onda se mozemo nadati grupama, bar je moje misljenje takvo. Evo primjer Batea, Zvezde, Dinama itd.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, amypitar, bvsic, JavierBosnia, johntravolta123, jurisicduska, nedimmmm1337, samoFKS, Vanja8 i 93 gosta.