shevchet je napisao/la:
Pa ja sam medju prvim ovdje hvalio Olma, mnogi nisu ni znali kvalitete momka...
Dodirni me sveti covjece

mi ovdje inace preko teletexa pratimo desavanja iz svijeta sporta i ono sto nam ti obznanis.
Salu na stranu druze, al de ba malo se izrelaksiraj i vodi opustenije komunikaciju. Previse si nabrijan, mozda te prirodni testosteron izdaje pa se negdje moras ispucati umjesto...
Rakitic jeste dobar igrac, sigurno u blagom opadanju forme i ulazi u zrele igracke godine, ima iskustvo i sve to, ali i ja bih prije Olma.
Po cemu ti je na pocetku sezone bitniji CM od AM, koje to alternative imamo na obje pozicije?
Olmo je ogroman talenat i za godinu-dvije bi mogao napred ovaj Milan, ako bi nastavio se razvijati u pravom smjeru. Mi u timu trenutno nemamo pravom AM, nemoga ko ga asistirati napadacima i davati golove kad se pruzi prilika.
Na CM imamo Bennacera koji je proglasen najboljim igracem minulog Africkog Kupa Nacija te Biglu koji se forsirao ove pripremne tekme i nije toliko bio los (a i Kessie moze igrati tu poziciju koju je i igrao u Atalanti prije dolaska kod nas). Te lijevo i desno Paquetu, Hakana, Krunica (sad i Borinija hahaha) te Bonu.
Na AM imas Susa koji je izrazito desno krilo te Bonaventuru koji je izraziti LCM i/ili lijevo krilo a tek se vratio nakon povrede i na njega cemo tek racunati ozbiljnije nakon par mjeseci. Imas i Hakana koji je lijevo krilo i LCM kao i Paquetu koji je LCM i AM (ali ga trener ne zeli koristiti na toj poziciji i sam je, nazalost, izjavio da na njega racuna kao lijevog veznog).
U biti, nama treba i jedna druga pozicija da se pokriju ozbiljnim imenima jer je i Bennacer mlad (mada vec igra nasu ligu i navikao je), dok od Bigle ne znas sta ocekivati vec narednu tekmu.
Olmo kad bi imao karijeru kao Rakitic (a jos kod nas u timu), mislim da bi i on a i mi bili najsretniji na svijetu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤