FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 13 avg 2019, 22:16

ajdohordas je napisao/la: Ma nije brate samo to, imali smo mi igrace za grupe, i puno jaci tim nego syo su neki igrali u grupama.. Benko,Jajalo, Delac,Stepanov, Ikande, Cimirot, Bilbija itd..
Ali nije sve do toga, treba se sistemski raditi sa svime u klubu, i sa igracima i sa poslovanjem kluba i nadasve to da te jos posluzi sreca u zrijebu bar malo.
Uvijek sam govorio da je prvi preduslov za grupe, dominacija u ligi,sto mi realno jos uvijek nemamo ni blizu. Kad budemo titule osvajali sa 10 bodova prednosti nad glavnim konkurentom onda se mozemo nadati grupama, bar je moje misljenje takvo. Evo primjer Batea, Zvezde, Dinama itd.
Brate to su bili dobri pojedinci al nisu bili neki tim, ta generacija je ostala upamćena po klanovima, Bacchusu itd. Plus, mislim da Jajalo nije odigrao nijednu utakmicu u Evropi, kao ni Delač, Benko samo protiv Lecha, Cimirot se afirmisao kako treba tek poslije onog playoffa i prodao se prije Lecha itd itd. Jesu jaka imena na prvu al su to igrači iz dvije sezone, malo njih je skupa ikako igralo a kamoli evropu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 avg 2019, 22:20

AJDOHORDAS Slazem se da treba sistemski raditi. Al mi smo jednu sezonu sve to doveli pred Lech poslije tog nije bilo ulaganja.mora biti kontinutet i u pojacanjima ulagati u ekipu 2-3 godine. Vjerujem kad bi zadrzali ovu ekipu pa u zimu dovesti jednog top igraca pa opet u junu još jednog pred evropu i ovo sto imas da bi izborio grupe EL

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 avg 2019, 22:33

Bez dobrih mladih igraca iz lige i akademije, nema nista od frupne faze... nasi mladi igraci moraju biti ravnopravni s pojacanjima, da bi imali kompaktnu ekipu i malo srece u izvlacenju ...to je to.
I obavezno klasa napadac da zabija prilike
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 13 avg 2019, 22:41

Prodje Cluj :D

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 avg 2019, 22:41

E čuj Cluj izbacio Celtic :rol: :rol: :rol: drago mi je samo zbog onog njihovog trenera Lenona

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 avg 2019, 22:41

Zabi im Cluj gol u 90+7 :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 13 avg 2019, 22:54

MortemHz je napisao/la:Zabi im Cluj gol u 90+7 :urnebes:
I bez tog gola bi prosli dalje, jel...
pocasni precjednik @ FK Formula

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 13 avg 2019, 23:01

Kad mi ovako u cetvrtak iznenadimo abd :tralala:

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 13 avg 2019, 23:03

Ma seltik osim zvucnog imena nigdje veze ekipa..najbolji igrac im sinclair sto je uso na kosevu i odmah petom zabio..u evropskim standardima prosjek ekipa
Zadnja izmjena: Dadox, dana/u 13 avg 2019, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 13 avg 2019, 23:04

Ko bi mogao biti spreman od povrijedjenih igraca u cetvrtak? Ahmetovic, Hodzic?
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 avg 2019, 23:05

pa razlika nas i CLuja je sto su oni jednostavno mogli da trce i da isprate taj ostrvski ritam, mi nismo i to je to, ko god je bio na Kosevu vidio je da oni nisu neki vanzemaljci nego samo fizicki dosta jaca ekipa, pa nama se poslije tog dvomeca jos uvijek pola ekipa oporavlja od povreda, dok god smo fizicki toliko inferiorni u odnosu na ovakve ekipe nemamo se cemu nadati, s tim sto je bilo i nekog straha koji nas je dodatno unazadio, kao i protiv Batea ali opet sve i da smo izvukli neki remi ovdje ispali bismo tamo bez problema
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 13 avg 2019, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 avg 2019, 23:07

Ogromna je razlika između naše i rumunske lige u svemu, tako da ovo nije iznenađenje.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 avg 2019, 23:08

Ako nije sta drugo u pitanju, Hodzic i Ahmet za cetvrtak moraju biti spremni.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 avg 2019, 23:10

vest je napisao/la:Ko bi mogao biti spreman od povrijedjenih igraca u cetvrtak? Ahmetovic, Hodzic?
Da bi saznali, moramo cekati jutro i slike sa aerodrom, a možda nekim čudom Husref o tome progovori, kad bude davao izjavu.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 avg 2019, 23:14

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ogromna je razlika između naše i rumunske lige u svemu, tako da ovo nije iznenađenje.
Ma gdje brate razlika ? Tehnicki bi se mogli nosit sa svim ekipama njihovim. Bez obzira sto je Cluj prosao Celtica,mislim da bi mi i sa njima bili ravnopravni vise nego sa Celticom.
Kod njih u ligi odskacu Cluj i Steaua malo, ovo ostalo su sve ekipe sa kojima bi mi i vise nego ravnopravno mogli igrati. Nasa liga vise uopste nije toliko losa kao sto je to slucaj bio prijasnjih godina. Nama fali infrastrukture, finih terena prije svega da ljudi imaju na cemu igrati i finih natrkivenih tribina da to bude sve posjeceno i popraceno, i sto manje sudijskih lakrdija.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 avg 2019, 23:44

Nije loša naša liga, ali nije bi blizu korektnog nivoa. Zaostajemo samo u osnovim fudbalskim elementima svjetlosnim godinama od ostatka svijeta. Treba biti realan, malo više je to od amaterskog nivoa.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 avg 2019, 23:51

Sarrifufna je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Zabi im Cluj gol u 90+7 :urnebes:
I bez tog gola bi prosli dalje, jel...
Da, trica u gostima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 avg 2019, 23:52

skoroalen je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la: Ma nije brate samo to, imali smo mi igrace za grupe, i puno jaci tim nego syo su neki igrali u grupama.. Benko,Jajalo, Delac,Stepanov, Ikande, Cimirot, Bilbija itd..
Ali nije sve do toga, treba se sistemski raditi sa svime u klubu, i sa igracima i sa poslovanjem kluba i nadasve to da te jos posluzi sreca u zrijebu bar malo.
Uvijek sam govorio da je prvi preduslov za grupe, dominacija u ligi,sto mi realno jos uvijek nemamo ni blizu. Kad budemo titule osvajali sa 10 bodova prednosti nad glavnim konkurentom onda se mozemo nadati grupama, bar je moje misljenje takvo. Evo primjer Batea, Zvezde, Dinama itd.
Brate to su bili dobri pojedinci al nisu bili neki tim, ta generacija je ostala upamćena po klanovima, Bacchusu itd. Plus, mislim da Jajalo nije odigrao nijednu utakmicu u Evropi, kao ni Delač, Benko samo protiv Lecha, Cimirot se afirmisao kako treba tek poslije onog playoffa i prodao se prije Lecha itd itd. Jesu jaka imena na prvu al su to igrači iz dvije sezone, malo njih je skupa ikako igralo a kamoli evropu.
I zato nećemo nikad ni dočekati grupu nečega, ili ovako nekog da izbacimo poput Kopenhagena itd. Zato jer ne možemo da zadržimo igrače duže od godinu/dvije. Lazić će biti tribiniran kao da gledam ako ne produži na zimu, kao i Adukor, otiće možda još koji igrač. Npr sad imamo beton odbranu, al džaba kad ne možeš da je upariš sa beton sredinom što zbog povreda, što zbog nekih drugih stvari. Daleko smo mi od organizovanog i stabilnog kluba za evropske standarde i zayebite priču da je za to kriva država i ova liga.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AliG
Kontakt:

Post Postao/la AliG » 14 avg 2019, 00:01

Igraci dobili autice :D
Istina za Vedrana!!!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 avg 2019, 00:13

Imate na sp.ortskim intervju sa Musemićem.

Kaže da je 2-3 povrijeđenih igrača izrazilo želju da pomogne protiv BATEa, jedan od njih je Ahmetović ali neće krenut od prve minute.

Ostala dva su vjerovatno Rahman i Hodzic? Nema ko drugi bit? Ne spomenu ništa za Tatara a istina je da se Marković povrijedio, to je reko.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”