Najbolje kopacke
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najbolje kopacke
Ne fali njima nista naprotiv dobri su za mladje kategorije,ali mom bratu su uvek govorili da je bolje da od kada smedne poceti nositi zeljezne da ih nosi da se moze lakse priviknuti na njih,tako da je on cim je presao u kadete poceo nositi sa zeljeznim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uzmi sebi adidas adipure II, kopacke jednostavno preudobne.BoSna_pLayA je napisao/la:Da li zna neko kakve su od kvalitete one Ibiseviceve kopacke ( PUMA v1.10 ).
Narucio bi ih sebi preko Interneta al neznam jesul udobne pa ako ih je neko probo nek javi
Da malo ozivim temu
Nove kopacke za svjetsko uradjene

Teske svega 156 grama
...jbt isto samo carapu da obuces
Evo i i igraci koji ce se nositi ove kopacke Messi, Pijenar,Nakamura,Kalou,Robben ,Podolski,Villa,Defo,Nasri

Teske svega 156 grama

Evo i i igraci koji ce se nositi ove kopacke Messi, Pijenar,Nakamura,Kalou,Robben ,Podolski,Villa,Defo,Nasri
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ruzne
meni drama.
Kako novi modeli izlaze, meni sve ružnije i ružnijemiky_hz je napisao/la:Da malo ozivim temu![]()
Teske svega 156 grama...jbt isto samo carapu da obuces
![]()

A Nasri te kopačke može nositi samo na vikendici, na SP čisto sumnjam

Inače, meni najdraže i njaljepše ikad

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sjećam se kad su "Predatorke" bile hit, a gle' sad.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
te su mi od adidasa predatorke najruznijeStrauss je napisao/la:Kako novi modeli izlaze, meni sve ružnije i ružnijemiky_hz je napisao/la:Da malo ozivim temu![]()
Teske svega 156 grama...jbt isto samo carapu da obuces
![]()
A Nasri te kopačke može nositi samo na vikendici, na SP čisto sumnjam![]()
Inače, meni najdraže i njaljepše ikad

najljepse od adidasa
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Zeljezni kramponi su predvidjeni za kisni period kada su mokri tereni i mislim da nema smisla nosti ih po suhom terenu jer se krive noge nemam licnog iskustva ali znam po prijatelju kojem su se počele kriviti poceo je ruzon trcati. A plus burazer ti je 14-15 godina sto znaci da je u fazi puberteta kada su kosti veoma krhke.Devil je napisao/la:Ne fali njima nista naprotiv dobri su za mladje kategorije,ali mom bratu su uvek govorili da je bolje da od kada smedne poceti nositi zeljezne da ih nosi da se moze lakse priviknuti na njih,tako da je on cim je presao u kadete poceo nositi sa zeljeznim.
Bilo mu je 15,a u 16 je vec prestao igrati bas kao i ja.3miR je napisao/la:Zeljezni kramponi su predvidjeni za kisni period kada su mokri tereni i mislim da nema smisla nosti ih po suhom terenu jer se krive noge nemam licnog iskustva ali znam po prijatelju kojem su se počele kriviti poceo je ruzon trcati. A plus burazer ti je 14-15 godina sto znaci da je u fazi puberteta kada su kosti veoma krhke.Devil je napisao/la:Ne fali njima nista naprotiv dobri su za mladje kategorije,ali mom bratu su uvek govorili da je bolje da od kada smedne poceti nositi zeljezne da ih nosi da se moze lakse priviknuti na njih,tako da je on cim je presao u kadete poceo nositi sa zeljeznim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mislim, to je cinjenica.

stvorene za Miccolija onako šanerske.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma ionako LFC bira za mene najbolje 

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:

Cristiano Ronaldo

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:

Nike pravi sminku s puno plastike skoro svake su plastificirane,dok Adidas pravi nesto posebno vise su se prilagodili igracima nego sminci....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ma ionako LFC bira za mene najbolje
Zadnja izmjena: ILoveLFC, dana/u 28 feb 2011, 07:53, ukupno mijenjano 1 put.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.