Šećo, ko dir'o?

Poželio da se quotaš, je li? Malo ti bilo ono sa zemljakom, namigušo stara.
'ajmo krenuti.
secer2 je napisao/la:
ja nisam fin, al sam tito sto se tice baluna
ma fin si ti, nego ti ponekad nadođe. razloga za takvo nešto je puno, ja ih mogu nabrojati je'no 2-3.
ti ko biva
tile što se tiče baluna?

to ti ja jedne prilike rek'o i ti namah misliš da je tako.
pusti se ti sjećanja na dževada, nedžada, seada i ostalih slobodinih vedeta iz tiletove ere...kao i raznoraznih formacija od kojih pojedinim izađe
hajse luft na onu stvar.
secer2 je napisao/la:
yebaji ga sad. cuj petobanka a moje najstarije dijete nema ni pet

sto ne pratis, reko sam da smo ja i bezimeni t negdje.
znači da si se kasno oženio, lola dugo lut'o ili je ganjao karijeru ali ne onu fudbalsku, jer za tako nešto nije im'o štele.
ili je možda ganjao niskoprofilske, jer takve bolje leže na krivudavom p..putu.
pratim ja, i znam da bezimeni nije mog'o uzeti pušku u ruke početkom agresije...zar si i ti taj?
secer2 je napisao/la:
neeee, bude mi vokri kad me naceras da se uozbilim i napisem neki opsiran text, a onda ga prokomentarises sa *a*, *e*, ili izdvojis neku bezze recenic na kou ces odgovoriti.
pa pobogu, nisam ja jedini na forumu, ima i drugih koji tvoje smišljene i sadržajne komentare mogu pročitati. ja ih uvijek sa merakom čitam, eh sada što u datom momentu ne odgovorim istom mjerom (ili kako ti kažeš, iskuliram) je drugi par cipela.
zaista je čudno da se rijetko potrefimo online, a ono malo poTlije već nije to TO.
da budem iskren malo se pribojavam i ostalih, da im ne budemo dosadni, jer često skrenemo sa teme (kao što je i sada slučaj

=.
pa sjeti se samo jednog od komentara, kada ti je jedan lik rekao da samo nabijaš postove.

meni je dovoljan jedan post od nekog forumaša pa da ocjenim s kim imam posla. tebe sam veoma rano uočio, mnogo prije tvog pisanja na bayinoj temi i veoma
srdačnog obraćanja kardecu.
secer2 je napisao/la:
u ratu s donji ako ne uocis protivnikove slabe tockice

yep, kao što sam i mislio ...strateg.
@Ostali, nemojte zamjeriti

svakako imamo lufta do nedjelje i naredne utakmice protiv
Clubera.
Hajd kad sam več tu, da napišem i par novosti iz FCB tabora.
Uli zakopao ratne sjekire i mudro se povukao iz
sukoba sa LvG-om. Kaže da neće ništa prozboriti do Božića, a ako neke stvari legnu na svoje mjesto, čuće se njegova riječ prije tog termina. Drugim riječima, ako "abteilung attacke" ne progovori prije Weihnachtena...biće nemirno u MinKenu.
Hrvatski mediji špekulišu da je Bayern zainteresovan za Niku Kranjčara.
@metković d1n0, ja nikakvu sliku ne vidim.