Amarinho je napisao/la:Jucer sam draftovao u ligi sa jaranima. 9. od 10 ekipa.
Nisam bas nesto zadovoljan, s tim da je 9. bas sranje ako zelis odredjene igrace moras po njih preci po 10-15 pikova.
uglavnom zavrsio sam sa
QB: Luck - valjda ce ozdravit. Uzeo sam ga u petoj meni se cini.
WR: Thomas - u prvoj. Nesto mi je simpaticnij od Julia. Adams otisao pick prije mog, inace bi njega uzeo.
WR: Cooks - underrated po meni. Imao 4 sezone uzastopne po 1100 Yard ili vise. Cak i za Cuppom.
RB: Cook - druga runda. Ni pod razno nisam htio da uzmem igraca koji ima Bye u Week 7, jer mi je tu duel sa najbolji jaranom. Dakle Conner i Chubb svakako nisu usli u uzi krug. Mozda sam trebao po Macka, ali mislio sam da ce mi se vratit u trecoj.
RB: Fournette - ima covjek "chicken legs", ako ostane zdrav moze vrlo lahko bit medju 10 RB. Sa Nickom dosta bolja OFF i kazu da ce veci workload u passing playu dobit. Vidjet ce mo.
TE: Vance McDonald - nek uzme 20% targetsa od onih sto "fale" odkad Brown nije tu, to je i vise nego dosta.
RB: David Montgomery - to je cisto osjecaj da ce bit zivotinja. Morao sam po njega iz trece tamo u petu, jer je ADP 52 ili tako nesto, a nisam bio siguran da li cu ga dobit sa 49im pikom.
BN: Henderson
BN: Ekeler
BN: Hyde
BN: Hunt
BN: Moore
BN: Mattison
BN: Gallup
Klupa par osiguranja i jos koji Receiver.

Ako se Gordon produzi ili Gurley pocne zdrav, Williams se probije kao broj jedan - nista od njih samo ih drop.