16022019 je napisao/la:Pa novinar je pitao Husrefa za Rahmanovica poslije jedne utakmice sta se desava,a neko iz kluba nije dozvolio "sefu" da odgovori. A dosta portala zivi od FK Sarajevo tako da ne zele da se zamjeraju bas toliko i iznose prljav ves iz kluba... Zagorski moze li malo pojasnjenje zasto poredis njega i Crnkica na osnovu cega... Ovaj je imao vise ispada pa me zanima sto njih dvojicu povezujes...
“dosta portala zivi od fks?” - dosta portala bi najradije gledalo kako se fks raspada na proste faktore, kako igraci odlaze za dzabe, bojkotuju, prave nezadovoljstvo i nemire. zbog svega toga i jesmo uveliko zatvoreni za medije, dusmanluk na svakom cosku, zato mi nije bilo jasno cemu jos mi da budemo takvi.
rahmanovic je zaista povrijedjen, koliko god to nekome zvucalo nevjerovatno. istina je takodjer da je on bio kolovodja u odlaganju odlaska na pripreme zbog kasnjenja kvartalne isplate plata, on je takodjer to pustio u medije, zato je nagradjen sa -40% od plate za mjesec juni. s druge strane, hronicna povreda donjeg dijela ledja i karlice ga odvaja od terena, i mozemo ga ocekivati ubrzo tu, ja sam bio uvjeren da ce krenuti sa timom u borisov, ali nazalost ipak nije tu. nezadovoljstvo kod njega postoji ali nije toliko veliko koliko se predstavlja, klub je dobio ponudu za njega iz turske superlige 300-350k€ nisam tacno siguran, naravno da je odbijena, zasmetalo mu je ali boze moj, on je igrac fks do 30.6.2021., nema price.
sutra bi bilo odlicno probat sa:
_______kova________
saban-besim-lazic-letic
gavric-djokanovic
hebib-krle-milanovic
_______tatar________
39m 0:2