Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Virtu4l
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2010, 14:54

Bosco je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Šega od čovjeka, kakve veze imaju Šehićeve golmanske vrijednosti sa tim što si ga deklarisao kao 'sarajevskog seljačića'... Dokaz koliki ste kompleksaši...

Neće u Juventus, ali ćemo uzeti masnu kintu za njega kad se proda - to se zove NAŠA ŠKOLA... Čuo si nekad možda za Edina Džeku?
Jel to isti onaj Džeko što je bio šljivotres i kloc i onaj Džeko kojeg ste prodali za 50 000 eura Teplicama.
Ne, onaj Džeko koji je prošao sve Željine škole i od kojeg ćemo dobiti par miliončića od narednog transfera iz Wolfsburga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 nov 2010, 14:56

Virtu4l je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Šega od čovjeka, kakve veze imaju Šehićeve golmanske vrijednosti sa tim što si ga deklarisao kao 'sarajevskog seljačića'... Dokaz koliki ste kompleksaši...

Neće u Juventus, ali ćemo uzeti masnu kintu za njega kad se proda - to se zove NAŠA ŠKOLA... Čuo si nekad možda za Edina Džeku?
Jel to isti onaj Džeko što je bio šljivotres i kloc i onaj Džeko kojeg ste prodali za 50 000 eura Teplicama.
Ne, onaj Džeko koji je prošao sve Željine škole i od kojeg ćemo dobiti par miliončića od narednog transfera iz Wolfsburga.
:mrgreen: Zahvaljući pravilima Fifa i Uefe, Žujo već trlja ruke jer će imati novca da pošalje Osima na gay paradu u Berlinu i moći će sebi sagraditi još neku vilu.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 09 nov 2010, 14:57

Boga mi ovaj forum mora ukinuti rijec komplex, pa svaki idiot je koristi kad ne moze dokazati neku svoju teoriju... zasto da mi imamo komplex od zeljing golmana kad je nas bivsi a isto tako mladic 2 puta bolji... ja nemam nista protiv sehica, ali sto covjek zna usrat to je nevjerovatno, pa jbt do prosle godine ste mu na temi zelje spominjali porodicu, i sad odjednom da bude neka klasa, mozda ce biti ali jos nije...
nego sutra se mora ici na pobjedu nema druge, ako se ova kiksa, sezona je otisla u pm... utakmica se igra u 9 tako da cu imati vremena pogledati i celik, valjda nece ovaj put ni jedni razocarati ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2010, 15:00

Ništa bolje nisi mogao smisliti? Čuo si za onu narodnu 'ne valja se bost' sa rogatim'?

P.S. Žujo odavno trlja ruke, brzo si zaboravio gdje stanuje pehar namijenjen prvaku?

@e2_ze

Šta je drugo nego kompleks, priča se o golmanu, a ovi odmah ubacuju 'sarajevski seljačić', što ti automatski govori šta im tačno smeta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 nov 2010, 15:01

:mrgreen: 8-)

Igro sam 2 sutra protiv vukova :P :P ...uzet cete 8-)

@bosco

bezveze si vala to spomeno za sehica,stvarno ne razumijem sta je problem u sarajevu i zasto to tako ide,bespotrebno.. i na kraju ispade ko sto je @virtu4l rekao...ja sam mislio da je to prevazidjeno,bar kod obrazovanih ljudi koji su u kontaktu sa civilizacijom :?

izvinjavam se na off..morao sam,ipak mi je nick lokal-patriotskog karaktera :D

@e2_ze

nije mislo na kompleks golmana sehica jbt :mrgreen: :? nego na sarajevo 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 09 nov 2010, 15:04

hmm i gdje je tu kompleks sarajeva?? pa ima seljaka i u zenici, jel to neko osporio, cak vise ima seljaka po sarajevu, jer je razvijenije i svi dolaze tamo od sandzaklija itd... vi se mozete zavaravati ili realno sagledati, u sarajevu ima najmanje sarajlija, ne kazem ja nista za zenicu slicno je tako nesto i kod nas, ali u manjoj mjeri, svima je u cilju otici u sarajevo ako vec ne mogu u inostranstvo pa vi vidite...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 09 nov 2010, 15:15

e2_ze je napisao/la:hmm i gdje je tu kompleks sarajeva?? pa ima seljaka i u zenici, jel to neko osporio, cak vise ima seljaka po sarajevu, jer je razvijenije i svi dolaze tamo od sandzaklija itd... vi se mozete zavaravati ili realno sagledati, u sarajevu ima najmanje sarajlija, ne kazem ja nista za zenicu slicno je tako nesto i kod nas, ali u manjoj mjeri, svima je u cilju otici u sarajevo ako vec ne mogu u inostranstvo pa vi vidite...
ma nije problem sto je nazvao sarajevskim seljakom , kao sto kazes ima ih svugdje nego valjda moras poznavati lika da bi rekao a ovaj je seljacic pravi , a cisto sumnjam da ga on poznaje a govori da je seha seljacic sarajevski , pa reci jel to objektivno ili ne ...

Arsenal bi trebao sutra to rutinski obaviti , Wolves protiv mancestera je dobro igrali al moze se reci da im je to protivnki dozvolio jer je mun. bas lose odigrao utakmicu posebno u fazi napada nije imao vezni red napad los itd mislim da je nani igrao da bi im uvalili jedno 4 gola dok sutra arsenal ima bolji vezni i napad te mislim da ce pobjediti jedno 2,3 gola razlike

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 nov 2010, 15:18

Glupostima nikad kraja...

Da, trebao bih Arsenal uzet sutra, al hočel' ?! Trebao je i protiv Newcastle-a pa šipak.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 09 nov 2010, 15:24

GunnerS je napisao/la:Glupostima nikad kraja...

Da, trebao bih Arsenal uzet sutra, al hočel' ?! Trebao je i protiv Newcastle-a pa šipak.
eh pa da trebao bi, ali posto nista nije kako treba, ipak cu sacekati sutra :) valjda ce uzeti ovo, makar i sa 1:0 meni dosta... s kim igraju cska i muda?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 nov 2010, 15:29

Man City - Man UTD

Chelsea - Fulham

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 09 nov 2010, 15:30

GunnerS je napisao/la:Man City - Man UTD

Chelsea - Fulham
city hajd i moze pobjediti muda, ali tesko da fulham moze iznenaditi cska, ipak nada zadnja umire, a arsenalu ostaje da pobjedi bez obzira na rezultate ovih tekmi ...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 nov 2010, 15:34

Arsenal mora pobjedit. Man UTD nema pola tima tako da je logično da City pobjedi, dok Chelsea, hmm...to je njihov najveći derbi :D

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 09 nov 2010, 15:36

ma nista za nadati se pobjedi arsenala, a porazima muda i cska.. da hoce vise TV5 zaigrati, sta je sa njim, kao prve prognoze da ce se brzo vratiti a onda nikako ga nigdje nema ..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 nov 2010, 15:39

Mah, ko zna, vidjet ćemo. Uglavnom, igraju skoro svi, mislim, niko više nije povrijeđen tako da... Kosniely još nije dobio potvrdu za crvenim kartonom, odnosno za 3 utakmice kazne, ustvari neče sigurno igrat protiv Wolvesa al za iduću....

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 09 nov 2010, 15:41

jbg ipak je na kosu pritisak velik, jer se ocekivalo da krene kao i TV prosle godine, ja bih ipak volio da se uigraju TV i Djuro, sto je nas vec 5-6 godina, a jos kao od brda odvaljen bas bi bili odlican stoperski par ..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 nov 2010, 15:45

Ah, kad bi. Djorou je nešto slabo ove godine krenuo, neznam što, vjerovatno zbog te povrede i vjerovatno mu treba još uigranosti i trčanja terenom ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 nov 2010, 15:54

bob je napisao/la: ma nije problem sto je nazvao sarajevskim seljakom , kao sto kazes ima ih svugdje nego valjda moras poznavati lika da bi rekao a ovaj je seljacic pravi , a cisto sumnjam da ga on poznaje a govori da je seha seljacic sarajevski , pa reci jel to objektivno ili ne ...
Ma jeste, pogriješio sam i izvinjavam se zbog toga, onaj mangup Šeha nije seljačič nego seljačina.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 nov 2010, 16:08

Kad sam ljetos govorio da Arsenalu nije problem toliko prodati Cesca, i za te pare kupiti sjajnog golmana, stopera i jednog veznog igraca, neki su smijali heh, a evo sad vam se pokazuje da jedan igrac tipa Cesc u Arsenalu ima dostojne zamjene, a nedostatak golmana i stopera kvalitetnog je ocigledan, ovi vasi golmani smotani i onaj Koscelni su nedostojni Arsenala majke mi. Da imate i Cesca i Messija u ekipi, s ovim golmanima i odbranom nema hljeba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 nov 2010, 18:10

Wolves svakoj ekipi može okinuti bod, protiv njih samo znanje nije dovoljno. Potrebno je i sreće što se pokazalo u utakmici sa Manchesterom. Jednostavno su psihički puno jača ekipa kada igraju protiv jačih ekipa. Ove godine su uzeli bod Evertonu, dobili City, zamalo uzeli bod Utdu, igrali neriješeno sa Newcastleom koji je jako dobra ekipa kao gost. Sa druge strane su izgubili od Fulhama, Wigana,... Mislim kako će sutra Arsenal doći do pobjede, ali ne baš tako lahko.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 nov 2010, 18:49

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.