Biće stream na fbu pa gledaj ako možešASD je napisao/la:Ako ne dođem do Bihaća, očekujem detaljan izvještaj u petom kolu.harden je napisao/la:HLADNI SMO KO LED
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Edit: to je već treće kolo.harden je napisao/la:Biće stream na fbu pa gledaj ako možešASD je napisao/la:Ako ne dođem do Bihaća, očekujem detaljan izvještaj u petom kolu.harden je napisao/la:HLADNI SMO KO LED
Super ako će biti streama. Daleko ste da se normalno dođe s autom.
Nw stignem vidjeti ništa grada.
Treba napraviti kakvo druženje forumaša s TK. No Homo. No TC. Yes Čombe, Čombe80.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
U Teočaku?Heller je napisao/la:Treba napraviti kakvo druženje forumaša s TK. No Homo. No TC. Yes Čombe, Čombe80.
Let's talk about SIX baby!
U Sapni.Fowl95 je napisao/la:U Teočaku?Heller je napisao/la:Treba napraviti kakvo druženje forumaša s TK. No Homo. No TC. Yes Čombe, Čombe80.
Nullius in verba
Moš misliti koliko se Kakir pogubio i zaglibio kad su im se i botovi ušutili i zbunili po pitanju ANP-a 
Zašto hrabre tastatura brude što časno na braniku Šehera stoje ne diži glas protiv četnika Bregovića? Oh pa ja, SkakaVAC ga je doveo, upsić.
Zašto hrabre tastatura brude što časno na braniku Šehera stoje ne diži glas protiv četnika Bregovića? Oh pa ja, SkakaVAC ga je doveo, upsić.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ArtVandelay
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Da hoće krepat svi političari a mi im pišali po leševima
Heller voskrese, vaistinu voskrese!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Pozdrav i za tebe prijatelju moj desničarski.ArtVandelay je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Da hoće krepat svi političari a mi im pišali po leševima
Heller voskrese, vaistinu voskrese!
Nullius in verba
Z R A K !

Treba to iskoristit roćko hehe, grokhe. Kako šokci u Međugorju grokhehhehe.coelho41 je napisao/la:Z R A K !
Nullius in verba
Pa ja kad mogu oni, možemo i mi. Možda bi dobro bilo dobaviti ovog zraka u Tuzlu na zimu, jedno 2-3 šlepera. Al smiješno mi što pakuju zrak u plastične boce, a u inženjerstvu se PET plastika smatra kao zrakopropusna pa se u nju ne pakuje vrijedna roba ili roba koja će dugo stajati 
Ti nesrećo prvo neke škole završi pa onda palamudi o biznisu i prestani slusat glazbu za adolescenteHeller je napisao/la: Treba to iskoristit roćko hehe, grokhe. Kako šokci u Međugorju grokhehhehe.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Imam ja boca javi se.coelho41 je napisao/la:Pa ja kad mogu oni, možemo i mi. Možda bi dobro bilo dobaviti ovog zraka u Tuzlu na zimu, jedno 2-3 šlepera. Al smiješno mi što pakuju zrak u plastične boce, a u inženjerstvu se PET plastika smatra kao zrakopropusna pa se u nju ne pakuje vrijedna roba ili roba koja će dugo stajati
Imam pet-šest godina RGGF.Rigoletto je napisao/la:Ti nesrećo prvo neke škole završi pa onda palamudi o biznisu i prestani slusat glazbu za adolescenteHeller je napisao/la: Treba to iskoristit roćko hehe, grokhe. Kako šokci u Međugorju grokhehhehe.
Baj d vej ovo vam je zajebancija prije koncerta Dubioze Kolektiv u Puli.
Nullius in verba
A što je to glazba za punoljetne?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.