a dres što bi stari rekli u zdravlju nosio
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
nećeš se tu utakmica nagledati, pogotovo iz italije sve ti je na 2,3,4. tu imaš nekad francusku uživo i snimke ostalih.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
ostavi i za Špance ha jaDevil je napisao/la:Ako se nadas da ces gledati kvalitetne utakmice Serie A tamo,varas se jer se prenosi daju na AS 3,ovaj vikend sto sada dolazi nece biti niti jedne od Italijana.robovi88 je napisao/la:Toooo i mi u Zenici na Kablovskoj dobili Arenu Sport 1![]()
Juhhuuu
Ako hoces mogu ostaviti link ovde za streamove sa AS 3 i AS 4 za Italijane,samo treba ultra brz internet meni sa 2 mb/s koci.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
http://domacifilmovi.us/
Evo vam,na Chanel 1 upravo ide snimak Arsenal-Newastle sa SK+,i ovde ce vam biti vecina utakmica koje idu na prenosu,od SK,SK+,Arena Sport 1,2,3,4...samo kazem treba dosta brz internet a slika je kao na TV.
Evo vam,na Chanel 1 upravo ide snimak Arsenal-Newastle sa SK+,i ovde ce vam biti vecina utakmica koje idu na prenosu,od SK,SK+,Arena Sport 1,2,3,4...samo kazem treba dosta brz internet a slika je kao na TV.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- senad_flamin
- Kontakt:
Vraća se Moggi, al' u Milan ?
Italijanski mediji danas prenose da Berlusconi planira revoluciju u Milanu, i da će Luciano Moggi i Marcello Lippi biti ljudi za povratak rossonera na vrh...
Luciano Moggi bi trebalo, prema tim glasinama da bude direktor kluba, a trener bi logično postao Marello Lippi, koji želi još jedan veliki klub prije povlačenja.
U skladu sa tim, biće ustrojena i klupska struktura, Galliani pomjeren na neku zvučnu funkciju bez puno mogućnosti da odlučuje.
Transfer kampanja bi trebalo da bude usmjerena ka podmlađivanju tima, glavne mete su Pastore i Balotelli. U tu svrhu Mino Raiola će dobiti funkciju u Milanu, kako bi doveo svog klijenta, Super Marija.
Još jedna od meta je Marchisio,koji nikako da se dogovori sa Juventusom oko produženja ugovora.
Naravno, da je sve u domenu spekulacija, mada je Moggi tvrdio da ga je Berlusconi stalno zvao u vreme kada je bio transfer guru Juventusa i da ga zbog toga Galliani ne podnosi.
Italijanski mediji danas prenose da Berlusconi planira revoluciju u Milanu, i da će Luciano Moggi i Marcello Lippi biti ljudi za povratak rossonera na vrh...
Luciano Moggi bi trebalo, prema tim glasinama da bude direktor kluba, a trener bi logično postao Marello Lippi, koji želi još jedan veliki klub prije povlačenja.
U skladu sa tim, biće ustrojena i klupska struktura, Galliani pomjeren na neku zvučnu funkciju bez puno mogućnosti da odlučuje.

Transfer kampanja bi trebalo da bude usmjerena ka podmlađivanju tima, glavne mete su Pastore i Balotelli. U tu svrhu Mino Raiola će dobiti funkciju u Milanu, kako bi doveo svog klijenta, Super Marija.
Još jedna od meta je Marchisio,koji nikako da se dogovori sa Juventusom oko produženja ugovora.
Naravno, da je sve u domenu spekulacija, mada je Moggi tvrdio da ga je Berlusconi stalno zvao u vreme kada je bio transfer guru Juventusa i da ga zbog toga Galliani ne podnosi.
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
ma otkud sad to, nema sanse za ista od toga, prvo taj moggi hajd sto je varalica svjetska i totalna bi antireklama bio svakom klubu koji bi ga doveo, al ima i cini mi se zabranu rada u fudbalu godinama(neznam tacno koliko), lipiju su nudili razni klubovi da im bude trener, vjerovatno i milan, covjek nece, kaze da hoce da malo odmori, taj marchisio se u juventusu ne istice ni najmanje, a igra godinama i guraju ga, a ucinak mu nije ni blizu vrhunskog.
sta se jos spominje, baloteli jel, e on mi vrlo moguce mogao doci nekad u milan jer je i milanista svakako a i stalno se nesto spominje al i to nevjerujem da ce biti ubrzo
sta se jos spominje, baloteli jel, e on mi vrlo moguce mogao doci nekad u milan jer je i milanista svakako a i stalno se nesto spominje al i to nevjerujem da ce biti ubrzo
- senad_flamin
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pipo majstor!! Ovo je najsmjesniji gol koji sam ikad vidio!
Protiv Bayerna u pobjedi 4:1
Pipo majstor!! Ovo je najsmjesniji gol koji sam ikad vidio!
Protiv Bayerna u pobjedi 4:1
-RIVALDO-
zajebi to druze limit mi 5GB da se makar može u BiH nekako pretplatiti na ASDevil je napisao/la:Ako se nadas da ces gledati kvalitetne utakmice Serie A tamo,varas se jer se prenosi daju na AS 3,ovaj vikend sto sada dolazi nece biti niti jedne od Italijana.robovi88 je napisao/la:Toooo i mi u Zenici na Kablovskoj dobili Arenu Sport 1![]()
Juhhuuu
Ako hoces mogu ostaviti link ovde za streamove sa AS 3 i AS 4 za Italijane,samo treba ultra brz internet meni sa 2 mb/s koci.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
dreambox ljudi i rijesite sve probleme...jest poskupo ( i ja sam jedva skupio,Bajram me izvuko
) al bgm vrijedi svake marke,sve utakmice imate,ne mozete propustit i da hocete...osim sto morate kupit resiver,placa se i pretplata ( kod mene je 17KM mjesecno ) al to se moze skupit,ne popijes pivu svaki drugi izlazak i eto ga
btw cuj Moggi
btw cuj Moggi
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- tony-mortale
- Kontakt:
Interista di cuore je napisao/la:dreambox ljudi i rijesite sve probleme...jest poskupo ( i ja sam jedva skupio,Bajram me izvuko) al bgm vrijedi svake marke,sve utakmice imate,ne mozete propustit i da hocete...osim sto morate kupit resiver,placa se i pretplata ( kod mene je 17KM mjesecno ) al to se moze skupit,ne popijes pivu svaki drugi izlazak i eto ga
![]()
btw cuj Moggi
razmisljam ja i o tome, ali bice navodno od nove godine na digitalnoj hs paket sve 4 arene za 10 km mjesecno to se onda isplati, svakako mi je njihov i internet i tv, al koliko znam iz iskustva kako su brzi ako do ljeta to uvedu dobro je
Evo ja ih sad pito
Inter Milan Serie A
Maid Žuna, BiH
Postoji li mogućnost da se utakmica Serie A Inter Milan prenosi na Arena Sport 1 jer kod nas u Bosni većina ima samo taj program, a Vi bi dobili puno gledanosti ?
2010-11-08 Odgovor: #9452
Vaš predlog prenećemo urednicima televizijskog programa i učiniti sve što je u našoj moći da vam izadjemo u susret. programsku šemu arena sport televizije pogledajte na linku TV program
šta mislite imali šanse ???
Inter Milan Serie A
Maid Žuna, BiH
Postoji li mogućnost da se utakmica Serie A Inter Milan prenosi na Arena Sport 1 jer kod nas u Bosni većina ima samo taj program, a Vi bi dobili puno gledanosti ?
Vaš predlog prenećemo urednicima televizijskog programa i učiniti sve što je u našoj moći da vam izadjemo u susret. programsku šemu arena sport televizije pogledajte na linku TV program
- tony-mortale
- Kontakt:
robovi88 je napisao/la:Evo ja ih sad pito
Inter Milan Serie A
Maid Žuna, BiH
ma kakvi, bice tad na areni 1 lion-nica, a inter.milan na a4
http://www.tvarenasport.com/channel/2010/11/14
znam vidio sam zato sam ih i pitaotony-mortale je napisao/la:ma kakvi, bice tad na areni 1 lion-nica, a inter.milan na a4
http://www.tvarenasport.com/channel/2010/11/14

al ovom valjanju po terenu na kraju se nemogu nasmijati
je** ti BRAD PITTA za njega
- senad_flamin
- Kontakt:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=38280
ove gluposti su ipak poceli Engleski mediji prvi pisati..

ove gluposti su ipak poceli Engleski mediji prvi pisati..
-RIVALDO-
ma majmunrobovi88 je napisao/la:
al ovom valjanju po terenu na kraju se nemogu nasmijati![]()
![]()
je** ti BRAD PITTA za njega
- United Rule
- Kontakt:
Hahahahahaha nevidjeno, pravi Portugalac, on i nani, trece nema 
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
- tony-mortale
- Kontakt:
hehe stari milanov znanac micoli se ipak vratio i igrace sutra na san siru u napadu zajedo sa pinnilom najboljim strijelcem palerma ove sezone, a iza njih pastore 
znaci standardno oba daju gol
znaci standardno oba daju gol
ev citam, ali samo na --- SPAM --- da nema sutra gatta i Silve, ako je to istina zivio
(( moze umjesto gattta princ, ali yepes protiv Miccolia i Pinolla tesko S:
Gattuso ima suspenziju zbog kartona, a Silva još nije dovoljno spreman ... i Ibrahimovića će odmarati zbog utakmice s Interommeskalin je napisao/la:ev citam, ali samo na --- SPAM --- da nema sutra gatta i Silve, ako je to istina zivio(( moze umjesto gattta princ, ali yepes protiv Miccolia i Pinolla tesko S:
alaaaa ali nekako nebi ni to bilo lose u napadu Robinho i Pato iza Zubonja, a iza njega Princ, Flamini i Prilo i zadnja linija Nesta i yepes, ali ovaj me napad zamina da vidim koliko mogu brazilci bez Ibre!!robovi88 je napisao/la:Gattuso ima suspenziju zbog kartona, a Silva još nije dovoljno spreman ... i Ibrahimovića će odmarati zbog utakmice s Interommeskalin je napisao/la:ev citam, ali samo na --- SPAM --- da nema sutra gatta i Silve, ako je to istina zivio(( moze umjesto gattta princ, ali yepes protiv Miccolia i Pinolla tesko S:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.