FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 nov 2010, 15:21

Denizmare je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:
cala je napisao/la:navijam za zelju al iskreno se nadam da ce ta frka oko uprave u sarajevu biti uskoro rijesena i da cete naci adekvatnu zamjenu za blekica
Navijam za Zelju i iskreno se nadam da se pitari ugase skroz. Vi kao zaboravili 05-u,06-u pa i 07-u kad su Boga molili da ispadnemo iz lige. Iskreno i od srca vam drage komsije zelim da zavrsite u 15-oj ligi Turbekistana.
Dragi sine prihvatamo tvoje zelje jer svako dijete mora imati snove pa tako i ti. A ako je tvoja iskrena zelja da na Grbavici gledas GOSk, Bsk Crni djordje,Travnik i Orasje ja se onda nadam da ce ti se zelja ispuniti i da ces uzivati na pomenutim utakmicama. A ove navedene godine su pisali balavci,a ti im se svojim postom pridruzujes.Ostaj mi zdravo...
Pozdrav iz zemlje Safari :mrgreen: :lol:
Kod nas suncano, a kod vas? :D
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

TRIP
Kontakt:

Post Postao/la TRIP » 09 nov 2010, 15:23

jel ovo napuštanje uprave sarajeva ima veze sa ukidanjem viznog režima?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 nov 2010, 15:24

pile87 je napisao/la:
ekii je napisao/la:Ja znam samo jedno koga Manijaci kude toga u f.k Sarajevu treba podrzati,samo kad se sjetim prosle uprave umalo mrtve glave nisu pale,ali interesantno Manijaci ni jednu losu rijec nisu protiv nje napisali.Nisam neki simpatizer Blekica,ali sad ga tek podrzavam koga oni kude taj je sigurno za nas dobar! :idea:
Ne valjati procjena vicini je zelja da ostane blllllekic al im je drago jer ih je covjek javno vrijedjao.Sto se mene tice doslo doba da se rastajemo ko zadnji izadje nek ugasi svijetlo!
i javno se izvinuo , to je veličina !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 nov 2010, 15:27

Zagor je napisao/la: i javno se izvinuo , to je veličina !
pokazao je velicinu :D uostalom tema je sarajevo a ne bivsi predsjednici....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 nov 2010, 15:27

Z 1921@
Iskreno ne kontam te djecije provokacije. Mene ne mozes isprovocirati tim djecijim postovima.Druga stvar nisam nista rekao protiv Zelje,naprotiv.Samo sam te citirao iz razloga sto je zanimljivo da neko ko navija za Zelju voli da ne postoji Sarajevo.Ja bih prije bio zato da ispadne 16 klubova,a da vi i mi igramo 10 utakmica godisnje.
Ostaj mi pametan...
Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 09 nov 2010, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 09 nov 2010, 15:27

Cuj velicina :lol: :lol: javno rasizam ispoljavao papak.
Zamisli ja sad tebi iz cista mira pocnem posvati ženski dio familije, ostali forumaši oduševljeni, svi mi aplaudiraju.
Sutra se izvinem, jbg bilo je "slucajno" ,malo me ponijelo i slcine price :mrgreen: :lol: to je velicina :lol:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 nov 2010, 15:29

pile87 je napisao/la:
Zagor je napisao/la: i javno se izvinuo , to je veličina !
pokazao je velicinu :D uostalom tema je sarajevo a ne bivsi predsjednici....
jest , za razliku od vaših, neću više da pričam , jer izgleda kad vama čovjek nešto kaže da vam uđe na jedno , a izađe na drugo uho. :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Vaud
Kontakt:

Post Postao/la Vaud » 09 nov 2010, 15:30

TRIP je napisao/la:jel ovo napuštanje uprave sarajeva ima veze sa ukidanjem viznog režima?
Ima! Za bezvizno putovanje je potreban BIOMETRIJSKI pasos koji je Blekicu zbog velicine glave nemoguce izdat, za njega treba GEOMETRIJSKI:.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 09 nov 2010, 15:31

Vaud je napisao/la:
TRIP je napisao/la:jel ovo napuštanje uprave sarajeva ima veze sa ukidanjem viznog režima?
Ima! Za bezvizno putovanje je potreban BIOMETRIJSKI pasos koji je Blekicu zbog velicine glave nemoguce izdat, za njega treba GEOMETRIJSKI:.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaa
A đe da znam?!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 nov 2010, 15:33

Denizmare je napisao/la:Iskreno ne kontam te djecije provokacije. Mene ne mozes isprovocirati tim djecijim postovima.Druga stvar nisam nista rekao protiv Zelje,naprotiv.Samo sam te citirao iz razloga sto je zanimljivo da neko ko navija za Zelju voli da ne postoji Sarajevo.Ja bih prije bio zato da ispadne 16 klubova,a da vi i mi igramo 10 utakmica godisnje.
.....zbogom zohari.....

Dobit ce te razglednicu iz Lige Prvaka za party................. zbogom.... Ostatak znas :D
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 nov 2010, 15:35

sve sam velicine na forumu :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ika94
Kontakt:

Post Postao/la ika94 » 09 nov 2010, 15:50

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46348.htm ahahahhahaahahahahhahahahahhahahahahahahahahahhahaha... necete doc!!!!!!! siroki <3 <3

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 09 nov 2010, 15:57

Jebote ja sam ljubomoran na Zelju u cijeloj drzavi BiH ne cvjetaju ruze ni u jednom segmentu zivota (politickom ,finansiskom)itd, samo je kod naseg Zelje med i mlijeko :D .Uprava im postena dijele redovne plate, regres svake godine, za djecu igraca novogodisnje paketice :P .Amar trener emotivac -folonter ,radi za ljubav prema voljenom klubu, još nije naplatio 60 hiljada maraka od kluba koje potrazuje preko suda,ali ne zuri mu se polako isplatice Zeljo to vec nekako ,izdrzace Amar :oops: .Zujo Predsjednik postenjacina ,covjek koji je postavljanjem na funkciju prvog covjeka Zeljeznicara ugasio sopstvenu firmu koja se bavila preprodajom lijekova,a reg.novu tekstilnu firmu,koja se bavi prodajom majica navijacima Zelje sa cuvenim natpisom "Kup je nas",a da se utakmica nije ni odigrala :cry: .Normalno za dobrobit kluba on Zujo je to naplatio 10 km :oops: ,ma nije on kao kolega mu Blekic lopov da uzima samo 3 km :cry: ipak je to Zeljo,a kako se blizi kraj kupa BiH za ovu god,a Branitelj je vec izbacen :P poćeo je vec pripremati materijal za svoje biznis navijace ;) ,stim da se derbi nije odigrao i da su Amaru volonteru i postenjacini Zuji pare planirane od derbija odleprsale lopovu Blekicu :o i f.k Sarajevu za ovu god.majice ce biti i skuplje zavisno od toga dokle doguramo do kupa :lol: .!
Zadnja izmjena: ami, dana/u 09 nov 2010, 16:02, ukupno mijenjano 3 puta.

E=mc2
Kontakt:

Post Postao/la E=mc2 » 09 nov 2010, 15:58

ika94 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46348.htm ahahahhahaahahahahhahahahahhahahahahahahahahahhahaha... necete doc!!!!!!! siroki <3 <3
Koji će đavo navijači dolaziti? Dosta je to što su doživili poniženje i torturu od strane MUP-A ZHK sada u subotu, a i dosta je bilo slušanja vaših nacističkih i ustaških pokliča. Da se ja pitam ni jedan navijač sarajeva ne bi dolazio tamo to mjesto treba izbjegavati u širokom luku!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 nov 2010, 16:02

Evo Celik, Sarajevo, Velez korumpirani timovi od sitnih lopova i lokalnih lola/kapadahija. Od ljudi koji veze sa sportom nemaju.

Zasto se ne bi Robijasi,RA,Horde ujedinili i osnovali novi klub FK Otpor ;) i krenut negdje na livadi od nule. To nam je izgleda jedino rjesnje :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 nov 2010, 16:02

ami je napisao/la:Jebote ja sam ljubomoran na Zelju u cijeloj drzavi BiH ne cvjetaju ruze ni u jednom segmentu zivota (politickom ,finansiskom)itd, samo je kod naseg Zelje med i mlijeko :D .Uprava im postena dijele redovne plate, regres svake godine, za djecu igraca novogodisnji paketici :P .Amar trener emotivac -folonter ,radi za ljubav prema voljenom klubu, još nije naplatio 60 hiljada maraka od kluba koje potrazuje preko suda,ali ne zuri mu se polako isplatice Zeljo to vec nekako ,izdrzace Amar :oops: .Zujo Predsjednik postenjacina ,covjek koji je postavljanjem na funkciju prvog covjeka Zeljeznicara ugasio sopstvenu firmu koja se bavila preprodajom lijekova,a reg.novu tekstilnu firmu,koja se bavi prodajom majica navijacima Zelje sa cuvenim natpisom "Kup je nas",a da se utakmica nije ni odigrala :cry: .Normalno za dobrobit kluba on Zujo je to naplatio 10 km ,ma nije on kao kolega mu Blekic lopov da uzima samo 3 km ipak je to Zeljo,a kako se blizi kraj kupa BiH za ovu god,a Branitelj je vec izbacen poćeo je vec pripremati materijal za svoje biznis navijace ;) ,stim da se derbi nije odigrao i da su Amaru volonteru i postenjacini Zuji pare planirane od derbija odleprsale lopovu Blekicu :o i f.k Sarajevu za ovu god.majice ce biti i skuplje zavisno od toga dokle doguramo do kupa :lol: .!

:D e vidis to je razlika izmedju nas nama kad je dolazila ova uprava niko ih nije dizo u zvijezde (sem amara) citaj malo bolje i danas malo ko napise nesto lijepo o zuji,a vi svi odma pa blekica na slikice avatare kad kaze cigani vi svi cvjetate od srece,a kad se u sirokom to isto urade domaci navijaci onda osudjujete itd td...ali hajde nemoj ti razmisljat svojom glavom nego cekaj da ti kazu pravu istinu :d
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 nov 2010, 16:04

ami je napisao/la:Jebote ja sam ljubomoran na Zelju u cijeloj drzavi BiH ne cvjetaju ruze ni u jednom segmentu zivota (politickom ,finansiskom)itd, samo je kod naseg Zelje med i mlijeko :D .Uprava im postena dijele redovne plate, regres svake godine, za djecu igraca novogodisnje paketice :P .Amar trener emotivac -folonter ,radi za ljubav prema voljenom klubu, još nije naplatio 60 hiljada maraka od kluba koje potrazuje preko suda,ali ne zuri mu se polako isplatice Zeljo to vec nekako ,izdrzace Amar :oops: .Zujo Predsjednik postenjacina ,covjek koji je postavljanjem na funkciju prvog covjeka Zeljeznicara ugasio sopstvenu firmu koja se bavila preprodajom lijekova,a reg.novu tekstilnu firmu,koja se bavi prodajom majica navijacima Zelje sa cuvenim natpisom "Kup je nas",a da se utakmica nije ni odigrala :cry: .Normalno za dobrobit kluba on Zujo je to naplatio 10 km :oops: ,ma nije on kao kolega mu Blekic lopov da uzima samo 3 km :cry: ipak je to Zeljo,a kako se blizi kraj kupa BiH za ovu god,a Branitelj je vec izbacen :P poćeo je vec pripremati materijal za svoje biznis navijace ;) ,stim da se derbi nije odigrao i da su Amaru volonteru i postenjacini Zuji pare planirane od derbija odleprsale lopovu Blekicu :o i f.k Sarajevu za ovu god.majice ce biti i skuplje zavisno od toga dokle doguramo do kupa :lol: .!
Sve je istina sto si rekao ALI kod nas opet suncano, a kod vas? :D :mrgreen: :lol:
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 09 nov 2010, 16:07, ukupno mijenjano 2 puta.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 09 nov 2010, 16:06

ami je napisao/la:Jebote ja sam ljubomoran na Zelju u cijeloj drzavi BiH ne cvjetaju ruze ni u jednom segmentu zivota (politickom ,finansiskom)itd, samo je kod naseg Zelje med i mlijeko :D .Uprava im postena dijele redovne plate, regres svake godine, za djecu igraca novogodisnje paketice :P .Amar trener emotivac -folonter ,radi za ljubav prema voljenom klubu, još nije naplatio 60 hiljada maraka od kluba koje potrazuje preko suda,ali ne zuri mu se polako isplatice Zeljo to vec nekako ,izdrzace Amar :oops: .Zujo Predsjednik postenjacina ,covjek koji je postavljanjem na funkciju prvog covjeka Zeljeznicara ugasio sopstvenu firmu koja se bavila preprodajom lijekova,a reg.novu tekstilnu firmu,koja se bavi prodajom majica navijacima Zelje sa cuvenim natpisom "Kup je nas",a da se utakmica nije ni odigrala :cry: .Normalno za dobrobit kluba on Zujo je to naplatio 10 km :oops: ,ma nije on kao kolega mu Blekic lopov da uzima samo 3 km :cry: ipak je to Zeljo,a kako se blizi kraj kupa BiH za ovu god,a Branitelj je vec izbacen :P poćeo je vec pripremati materijal za svoje biznis navijace ;) ,stim da se derbi nije odigrao i da su Amaru volonteru i postenjacini Zuji pare planirane od derbija odleprsale lopovu Blekicu :o i f.k Sarajevu za ovu god.majice ce biti i skuplje zavisno od toga dokle doguramo do kupa :lol: .!
svih mi režima, Bordo prijatelja i odbjeglog kockoglavastog rumenog kočijaša svaka ti je na mjestu ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

ika94
Kontakt:

Post Postao/la ika94 » 09 nov 2010, 16:14

hahahahhaha.... nemorate ni gledat zna se kako ce zavrsit i tko ce proc dalje!! siroki <3 <3

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 nov 2010, 16:17

@ika94
Jesi to tek sad iz Vatikana stigao 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Semrush [Bot], Serha i 68 gostiju.