Da se zarati tad je najlakše kapital zgrnut za biznis. Imam ja ideju al nemam para.Rigoletto je napisao/la:Nemoj mi molim te...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Šta je glazba?coelho41 je napisao/la:A što je to glazba za punoljetne?
Glazba je gej interpretacija muzike.
a gej is ok
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Šta nije ?cadillac je napisao/la:Šta je glazba?coelho41 je napisao/la:A što je to glazba za punoljetne?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mahir Burekovićcoelho41 je napisao/la:A što je to glazba za punoljetne?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Allah te nagradio. Nek si i ti na salamet izašao.Rigoletto je napisao/la:Mahir Burekovićcoelho41 je napisao/la:A što je to glazba za punoljetne?
Sve se preokrenulocoelho41 je napisao/la:Allah te nagradio. Nek si i ti na salamet izašao.Rigoletto je napisao/la:Mahir Burekovićcoelho41 je napisao/la:A što je to glazba za punoljetne?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Tuzla Siti?????coelho41 je napisao/la:Pa ja kad mogu oni, možemo i mi. Možda bi dobro bilo dobaviti ovog zraka u Tuzlu na zimu, jedno 2-3 šlepera. Al smiješno mi što pakuju zrak u plastične boce, a u inženjerstvu se PET plastika smatra kao zrakopropusna pa se u nju ne pakuje vrijedna roba ili roba koja će dugo stajati
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Drug moj ko kroz industrijsku i gore onu zonu oko TAS-a po mraku prošeta i preživi u Vogošći može rahat roštiljati u tom pussy getu, nek mi kvoter ne da lagat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
jok eto da nije severina bolja mozda
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
xaviesta je napisao/la:Jest ako ti je 16 godina.
Još samo da je malo ljepša u faci. Ovo ostalo se nema potrebe mijenjat.Oftalmologija ili okulistika je grana medicine koja se bavi proučavanjem građe i funkcije oka u zdravom i bolesnom stanju. Osobito obrađuje patologiju, kliniku i terapiju očnih bolesti i anomalije refrakcije oka.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Hoces mi dat, Hoces li mi dat? 
Afrika
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Radovan2006
- Kontakt:
uhh taman pred spavanjeCaptain4 je napisao/la:
Najbolja čka Juge, ubjedljivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.