Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Bitno je da te Amerika prizna, ostali su nebitni.
A Maršalovi potomci?Osim13 je napisao/la:Kiribati nek puše ****
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Bitno je da te priznaju 4/5 stalnih clanica vijeca sigurnosti UN-a, da bi onda ostali fondovi, organi te programi UN-a bili pravovremeni. Nas je priznalo svih 5 (SAD, Rusija, Kina, Francuska i VB) iako su neki diplomatski odnosi uspostavljeni sa zakasnjenjem pa smo imali odluke koje nisu donesene u pravi cas.
Glede cisto ekonomske strane (takodjer uz pomenute) tu je i Njemacka koja zatvara taj krug renomiranih (prihvat izbjeglica, donacije isl).
Naravno, SAD su putem navedenih organa, organizacija te rezolucijama uvijek bile na nasoj strani i to je sigurno ono najvaznije.
Glede cisto ekonomske strane (takodjer uz pomenute) tu je i Njemacka koja zatvara taj krug renomiranih (prihvat izbjeglica, donacije isl).
Naravno, SAD su putem navedenih organa, organizacija te rezolucijama uvijek bile na nasoj strani i to je sigurno ono najvaznije.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Malo više poštovanja za Bugarsku. Prva država koja je priznala nezavisnu državu Bosnu i Hercegovinu.
I krve se sa Srbima odvajkad.coelho41 je napisao/la:Malo više poštovanja za Bugarsku. Prva država koja je priznala nezavisnu državu Bosnu i Hercegovinu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Fantasista
- Kontakt:
Čuj to, sa nebeskim narodom da se neko krvi, nemoguće
Fantasista je napisao/la:Čuj to, sa nebeskim narodom da se neko krvi, nemoguće

Nullius in verba
- Fantasista
- Kontakt:
Pa jesu li oni radili šta drugo osim ratovanjaHeller je napisao/la:Fantasista je napisao/la:Čuj to, sa nebeskim narodom da se neko krvi, nemoguće

Dugo nisu ratovali Bugarska i Srbija jbt od 44. zatišje, nadam se da će neko nešto da uradi po tom pitanju.
Večiti derbi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Viđoh danas Simu Uhonju, kultnog žutara s djevojkom, ima i za tebe nade.ArtVandelay je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Da hoće krepat svi političari a mi im pišali po leševima
Heller voskrese, vaistinu voskrese!
Nullius in verba
Ja mislim da je Švicarska ušla u UN poslije nas, tj. država osnovana ~100 godina prije današnje BiH.Heller je napisao/la:Tajvan i Kosovo uopšte nisu članovi UN pa ih niko ništa ne pita.Kulesza je napisao/la: A vidi staze slavnih.
Južni Sudan je tek prije 2-3 godine nezavisnot dobio.
Dosta zemalja je i primljeno poslije BiH u UN.
Da ne bi bilo Kine i Rusije već bi bili članovi i Tajvan i Kosovo, a da ne bi bilo SAD, VB i Francuske bila bi Palestina član UN.
Za sad su svi observeri, pa ne mogu glasati na rezolucijama ali imaju delegaciju koja se raspravlja sa članovima u nadi za priznanjem.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- ASD
- Kontakt:
Bakir i Erdogan u Džamiji!

Ramiz Šuta Kada vidim ovu moju dvojicu brace po vjeri zajedno, obuzmu mu takvi osjecaji sigurnosti, sabura, ljepote i ljubavi prema Bosni i Turskoj. Dok su oni tu ja se ne bojim ni za Bosnu, ni za Tursku, da im dragi Allah da zdravlja i rahatluka, amin!!

- Fantasista
- Kontakt:
Ne zna Tursku na mapi naći yebo sebi materASD je napisao/la:Bakir i Erdogan u Džamiji!
Ramiz Šuta Kada vidim ovu moju dvojicu brace po vjeri zajedno, obuzmu mu takvi osjecaji sigurnosti, sabura, ljepote i ljubavi prema Bosni i Turskoj. Dok su oni tu ja se ne bojim ni za Bosnu, ni za Tursku, da im dragi Allah da zdravlja i rahatluka, amin!!
- Sarrifufna
- Fantasista
- Kontakt:
Bitno je da Ramiz zna.
Sestrić gleda ovaj Nickelodeon, jao kako bi satro Arianu Grande. Ko Gotovina RSK.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 6 gostiju.