FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adi3125
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adi3125 » 15 avg 2019, 13:21

Hebiba gurnuti naprijed ići na sve ili ništa

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 avg 2019, 13:42

Preskačemo ovo večeras k'o plitak potok. Ko nam je naredni protivnik?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 avg 2019, 13:44

Slavi vcrs Sarajevoooooooo

Kad Spaho bude slavioo gool vcrs :bih:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 avg 2019, 13:51

Goooolllllllll jeeeeeeeeeeeeeeee.......Povedi nas Velide :opaopa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 avg 2019, 13:59

Iskreno bezvezna propaganda, zasto se negdje tiskati ili obnavljati Kosevo koji je rupa bez dna?
Zar nije bolje otici negdje izgraditi lijep stadion za svoje potrebe. Pa sta ako bi bio malo "zabacen", jbt Bayern napravi onakvu arenu Bogu iza nogu, ali je fora da je autoput blizu, bukvalno prolazis pored nje, isto kao i u Ljubljani Stozice odmah pored autoputa, zbog lakse logistike.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 15 avg 2019, 14:00

Evo ih na balkonu!
Nemere sa Velidom niko.

Al jbt mene nekakva luda spucala isto ko da imamo neki super rezultat iz prve utakmice a ne tih 2:1 koje treba stici. Osjecaj je da prolazimo a sebi govorim tesko, al djaba ne mogu se ubjedit da postoji sansa da ne prodjemo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 avg 2019, 14:01

zagorski je napisao/la:Kosevo Sarajevu! https://sportsport.ba/fudbal/zaljubljen ... evu/329760

Ovo mi vise djeluje da su se pojedinci prepali da Sarajevo ide u Butmir ili negdje drugo, pa pritisak stavljaju na Upravu FKS...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 avg 2019, 14:03

ElCartel11 je napisao/la:Iskreno bezvezna propaganda, zasto se negdje tiskati ili obnavljati Kosevo koji je rupa bez dna?
Zar nije bolje otici negdje izgraditi lijep stadion za svoje potrebe. Pa sta ako bi bio malo "zabacen", jbt Bayern napravi onakvu arenu Bogu iza nogu, ali je fora da je autoput blizu, bukvalno prolazis pored nje, isto kao i u Ljubljani Stozice odmah pored autoputa, zbog lakse logistike.
Ma jaaaaj gdje će neko s Koševa otići do Ilidže da gleda svoj klub. Da je kako da se može gledati s prozora uz dvoguzu i mezu, to bi bilo najbolje, treba im to predložiti da pokušaju napraviti. Ja s Dobrinje dolazim, pa kroz čitav grad i nikad se nisam bunio i ne vidim zašto bih. Nije grad samo od SCC-a pa na gore. Gotovani sve..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 avg 2019, 14:07

ElCartel11 je napisao/la:Iskreno bezvezna propaganda, zasto se negdje tiskati ili obnavljati Kosevo koji je rupa bez dna?
:thumbup:
Bahati, bahati Željkan!
1946

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 15 avg 2019, 14:07

Zip je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Kosevo Sarajevu! https://sportsport.ba/fudbal/zaljubljen ... evu/329760

Ovo mi vise djeluje da su se pojedinci prepali da Sarajevo ide u Butmir ili negdje drugo, pa pritisak stavljaju na Upravu FKS...
Ni govora! Ovo je projekat svih zaljubljenika u bordo boju
Mucnite glavom. Zadnja opcija treba da bude Butmir i svaka cast upravi i na ovome ali na nama navijacima je da ne dopustimo da nas se otjera sa Koseva.

Sarajevo ne smine biti van grada, adresa kluba ne smije biti 71 260. Razmislite malo. Gradski klub kojeg je napravila Carsija se seli van grada!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 15 avg 2019, 14:10

Zip je napisao/la:

I meni djeluje da se sada pokusava prelomi da ne idemo sa Koseva. Valjda onda tih 70 osoba nema nikakve svrhe ako mi odemo a moguce je i da se boje da razni porezi idu iz te opstine.
Sumnjam da ce se ovom akcijom, za koju se ne zna ko je pokrenuo, rijesiti ista po pitanju Koseva. Prije bih se smio zakleti da ce samo produziti agoniju i da ce nas isto to Kosevo muciti godina a sa druge strane mozemo propustiti mali broj lokacija koje su ostale koliko toliko dostupne.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 avg 2019, 14:10

Pa adresa kluba ce i dalje biti Maršala Tita...

Ja sam za, da se srusi Kosevo i izgradi potpuno novi stadion na istom mjestu. Ali to je nemoguće, tako da ako ima opcija da se dobije zemljiste i gradi stadion gdje god, meni to odgovara.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 15 avg 2019, 14:17

ShofaII je napisao/la: I meni djeluje da se sada pokusava prelomi da ne idemo sa Koseva. Valjda onda tih 70 osoba nema nikakve svrhe ako mi odemo a moguce je i da se boje da razni porezi idu iz te opstine.
Sumnjam da ce se ovom akcijom, za koju se ne zna ko je pokrenuo, rijesiti ista po pitanju Koseva. Prije bih se smio zakleti da ce samo produziti agoniju i da ce nas isto to Kosevo muciti godina a sa druge strane mozemo propustiti mali broj lokacija koje su ostale koliko toliko dostupne.
Sta se bolan ne zna ko je pokrenuo?

PAPE2
Kontakt:

Post Postao/la PAPE2 » 15 avg 2019, 14:17

duplakruna46 je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Ni govora! Ovo je projekat svih zaljubljenika u bordo boju
Mucnite glavom. Zadnja opcija treba da bude Butmir i svaka cast upravi i na ovome ali na nama navijacima je da ne dopustimo da nas se otjera sa Koseva.

Sarajevo ne smine biti van grada, adresa kluba ne smije biti 71 260. Razmislite malo. Gradski klub kojeg je napravila Carsija se seli van grada!
A kako mislis rijesiti Kosevo?Prvo,nije tvoj i nece ti ga dati,to je veliki problem,da ga dobijes i pod koncesiju,sta onda?Znas li koliko treba novca da se od koseva napravi moderan stadion?Da sklonis atletsku,priblizis tribine,pa sve ostalo...Ako se budemo drzali samo toga da ne damo Kosevo nece ni nasi unuci upamtiti stadion...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 avg 2019, 14:18

U svakom slucaju, bolje nesto pokusavati nego nista, ali ova akcija je realno bezveze. Dobra je samo ako ce malo skrenuti paznju na ovaj problem.
Da ce opstina Centar dati nekome onakvu lokaciju, hajmo biti realni :)

Ali eto, ovo je dobro, cisto da se cuje i nas glas, da je bilo dosta ovog macehinskog odnosa grada prema nama.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 avg 2019, 14:19

Vala bi i meni zadnja opcija bila Butmir. Ne mora biti na Kosevu, al bar u Novom Gradu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 15 avg 2019, 14:20

Samo neka se skrene paznja, ako nista.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 avg 2019, 14:22

Imal gorih ljudi od “Sarajevo MORA bit na Kosevu”??
De nam objasnite molim vas, zasto to Sarajevo MORA bit na Kosevu?
Kakve nam to prednosti daje Kosevo?
Kakav plan napretka ima Kosevo?
Kakav je potencijal Koseva?
I na kraju, vama je bolje rentat stan citav zivot, pa kad gazdi ode crijevo na lijevo moze prodat/srusit stan/zgradu, i ti ostajes beskucnik, od opcije da imas svoju kucu, i svoju avliju?
Joj kad osobe s iq “bacam baklju u teren na evropskoj utakmici”, odlucuju o buducnosti drzave/kluba ili bilo cega :facepalm:
1946~

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 15 avg 2019, 14:24

TETRAPAK je napisao/la:
ShofaII je napisao/la: I meni djeluje da se sada pokusava prelomi da ne idemo sa Koseva. Valjda onda tih 70 osoba nema nikakve svrhe ako mi odemo a moguce je i da se boje da razni porezi idu iz te opstine.
Sta se bolan ne zna ko je pokrenuo?
Ah da pise simpatizeri.
Nisam upratio ali vidim da raja dijeli a da mediji preuzimaju tekst. Al u pravu si nisam trebao reci da se ne zna ko je dok se ne raspitam.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 46 gostiju.