FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hebiba gurnuti naprijed ići na sve ili ništa
- AlfredNobel
- Kontakt:
Preskačemo ovo večeras k'o plitak potok. Ko nam je naredni protivnik?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Slavi vcrs Sarajevoooooooo
Kad Spaho bude slavioo gool vcrs
Kad Spaho bude slavioo gool vcrs
Goooolllllllll jeeeeeeeeeeeeeeee.......Povedi nas Velide 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kosevo Sarajevu! https://sportsport.ba/fudbal/zaljubljen ... evu/329760
- ElCartel11
- Kontakt:
Iskreno bezvezna propaganda, zasto se negdje tiskati ili obnavljati Kosevo koji je rupa bez dna?
Zar nije bolje otici negdje izgraditi lijep stadion za svoje potrebe. Pa sta ako bi bio malo "zabacen", jbt Bayern napravi onakvu arenu Bogu iza nogu, ali je fora da je autoput blizu, bukvalno prolazis pored nje, isto kao i u Ljubljani Stozice odmah pored autoputa, zbog lakse logistike.
Zar nije bolje otici negdje izgraditi lijep stadion za svoje potrebe. Pa sta ako bi bio malo "zabacen", jbt Bayern napravi onakvu arenu Bogu iza nogu, ali je fora da je autoput blizu, bukvalno prolazis pored nje, isto kao i u Ljubljani Stozice odmah pored autoputa, zbog lakse logistike.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Evo ih na balkonu!
Nemere sa Velidom niko.
Al jbt mene nekakva luda spucala isto ko da imamo neki super rezultat iz prve utakmice a ne tih 2:1 koje treba stici. Osjecaj je da prolazimo a sebi govorim tesko, al djaba ne mogu se ubjedit da postoji sansa da ne prodjemo.
Nemere sa Velidom niko.
Al jbt mene nekakva luda spucala isto ko da imamo neki super rezultat iz prve utakmice a ne tih 2:1 koje treba stici. Osjecaj je da prolazimo a sebi govorim tesko, al djaba ne mogu se ubjedit da postoji sansa da ne prodjemo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
zagorski je napisao/la:Kosevo Sarajevu! https://sportsport.ba/fudbal/zaljubljen ... evu/329760
Ovo mi vise djeluje da su se pojedinci prepali da Sarajevo ide u Butmir ili negdje drugo, pa pritisak stavljaju na Upravu FKS...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma jaaaaj gdje će neko s Koševa otići do Ilidže da gleda svoj klub. Da je kako da se može gledati s prozora uz dvoguzu i mezu, to bi bilo najbolje, treba im to predložiti da pokušaju napraviti. Ja s Dobrinje dolazim, pa kroz čitav grad i nikad se nisam bunio i ne vidim zašto bih. Nije grad samo od SCC-a pa na gore. Gotovani sve..ElCartel11 je napisao/la:Iskreno bezvezna propaganda, zasto se negdje tiskati ili obnavljati Kosevo koji je rupa bez dna?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
ElCartel11 je napisao/la:Iskreno bezvezna propaganda, zasto se negdje tiskati ili obnavljati Kosevo koji je rupa bez dna?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
duplakruna46
- Kontakt:
Ni govora! Ovo je projekat svih zaljubljenika u bordo bojuZip je napisao/la:zagorski je napisao/la:Kosevo Sarajevu! https://sportsport.ba/fudbal/zaljubljen ... evu/329760
Ovo mi vise djeluje da su se pojedinci prepali da Sarajevo ide u Butmir ili negdje drugo, pa pritisak stavljaju na Upravu FKS...
Mucnite glavom. Zadnja opcija treba da bude Butmir i svaka cast upravi i na ovome ali na nama navijacima je da ne dopustimo da nas se otjera sa Koseva.
Sarajevo ne smine biti van grada, adresa kluba ne smije biti 71 260. Razmislite malo. Gradski klub kojeg je napravila Carsija se seli van grada!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
I meni djeluje da se sada pokusava prelomi da ne idemo sa Koseva. Valjda onda tih 70 osoba nema nikakve svrhe ako mi odemo a moguce je i da se boje da razni porezi idu iz te opstine.Zip je napisao/la:zagorski je napisao/la:Kosevo Sarajevu! https://sportsport.ba/fudbal/zaljubljen ... evu/329760
Sumnjam da ce se ovom akcijom, za koju se ne zna ko je pokrenuo, rijesiti ista po pitanju Koseva. Prije bih se smio zakleti da ce samo produziti agoniju i da ce nas isto to Kosevo muciti godina a sa druge strane mozemo propustiti mali broj lokacija koje su ostale koliko toliko dostupne.
Pa adresa kluba ce i dalje biti Maršala Tita...
Ja sam za, da se srusi Kosevo i izgradi potpuno novi stadion na istom mjestu. Ali to je nemoguće, tako da ako ima opcija da se dobije zemljiste i gradi stadion gdje god, meni to odgovara.
Ja sam za, da se srusi Kosevo i izgradi potpuno novi stadion na istom mjestu. Ali to je nemoguće, tako da ako ima opcija da se dobije zemljiste i gradi stadion gdje god, meni to odgovara.
Sta se bolan ne zna ko je pokrenuo?ShofaII je napisao/la: I meni djeluje da se sada pokusava prelomi da ne idemo sa Koseva. Valjda onda tih 70 osoba nema nikakve svrhe ako mi odemo a moguce je i da se boje da razni porezi idu iz te opstine.
Sumnjam da ce se ovom akcijom, za koju se ne zna ko je pokrenuo, rijesiti ista po pitanju Koseva. Prije bih se smio zakleti da ce samo produziti agoniju i da ce nas isto to Kosevo muciti godina a sa druge strane mozemo propustiti mali broj lokacija koje su ostale koliko toliko dostupne.
A kako mislis rijesiti Kosevo?Prvo,nije tvoj i nece ti ga dati,to je veliki problem,da ga dobijes i pod koncesiju,sta onda?Znas li koliko treba novca da se od koseva napravi moderan stadion?Da sklonis atletsku,priblizis tribine,pa sve ostalo...Ako se budemo drzali samo toga da ne damo Kosevo nece ni nasi unuci upamtiti stadion...duplakruna46 je napisao/la:Ni govora! Ovo je projekat svih zaljubljenika u bordo bojuZip je napisao/la:zagorski je napisao/la:Kosevo Sarajevu! https://sportsport.ba/fudbal/zaljubljen ... evu/329760
Mucnite glavom. Zadnja opcija treba da bude Butmir i svaka cast upravi i na ovome ali na nama navijacima je da ne dopustimo da nas se otjera sa Koseva.
Sarajevo ne smine biti van grada, adresa kluba ne smije biti 71 260. Razmislite malo. Gradski klub kojeg je napravila Carsija se seli van grada!
U svakom slucaju, bolje nesto pokusavati nego nista, ali ova akcija je realno bezveze. Dobra je samo ako ce malo skrenuti paznju na ovaj problem.
Da ce opstina Centar dati nekome onakvu lokaciju, hajmo biti realni
Ali eto, ovo je dobro, cisto da se cuje i nas glas, da je bilo dosta ovog macehinskog odnosa grada prema nama.
Da ce opstina Centar dati nekome onakvu lokaciju, hajmo biti realni
Ali eto, ovo je dobro, cisto da se cuje i nas glas, da je bilo dosta ovog macehinskog odnosa grada prema nama.
Vala bi i meni zadnja opcija bila Butmir. Ne mora biti na Kosevu, al bar u Novom Gradu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Samo neka se skrene paznja, ako nista.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Imal gorih ljudi od “Sarajevo MORA bit na Kosevu”??
De nam objasnite molim vas, zasto to Sarajevo MORA bit na Kosevu?
Kakve nam to prednosti daje Kosevo?
Kakav plan napretka ima Kosevo?
Kakav je potencijal Koseva?
I na kraju, vama je bolje rentat stan citav zivot, pa kad gazdi ode crijevo na lijevo moze prodat/srusit stan/zgradu, i ti ostajes beskucnik, od opcije da imas svoju kucu, i svoju avliju?
Joj kad osobe s iq “bacam baklju u teren na evropskoj utakmici”, odlucuju o buducnosti drzave/kluba ili bilo cega
De nam objasnite molim vas, zasto to Sarajevo MORA bit na Kosevu?
Kakve nam to prednosti daje Kosevo?
Kakav plan napretka ima Kosevo?
Kakav je potencijal Koseva?
I na kraju, vama je bolje rentat stan citav zivot, pa kad gazdi ode crijevo na lijevo moze prodat/srusit stan/zgradu, i ti ostajes beskucnik, od opcije da imas svoju kucu, i svoju avliju?
Joj kad osobe s iq “bacam baklju u teren na evropskoj utakmici”, odlucuju o buducnosti drzave/kluba ili bilo cega
1946~
Ah da pise simpatizeri.TETRAPAK je napisao/la:Sta se bolan ne zna ko je pokrenuo?ShofaII je napisao/la: I meni djeluje da se sada pokusava prelomi da ne idemo sa Koseva. Valjda onda tih 70 osoba nema nikakve svrhe ako mi odemo a moguce je i da se boje da razni porezi idu iz te opstine.
Nisam upratio ali vidim da raja dijeli a da mediji preuzimaju tekst. Al u pravu si nisam trebao reci da se ne zna ko je dok se ne raspitam.