Semir Štilić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

drop
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la drop » 13 apr 2009, 20:59

harishp je napisao/la:
drop je napisao/la:daj ne lupajte gluposti,isto djeca mala.
Jeli iko uslovljavao Ibricica da promjeni klub?? pa evo svaku igra ko Ćire i to u prvih 11.
Jeli iko reko "Muratovicu,mjenjaj klub pa ceš igrati u reprezentaciji" jeli ili nije?? koliko vidimo lik svaku igra.
Cuj Jahic nebi nikad zaigrao da je ostao u Želji :lol: :lol: :lol: pa moguce je sve kod naših strucnjaka,kod kojih NIJE BITAN KVALITET IGRACA NEGO GDJE ON IGRA...zbog takvih razmišljanja se nikad i nismo nigdje plasirali a evo prošlo je 15 godina od završetka rata i bruka raznih kvalifikacija,što za EP što za SP.

Cuj Štilić treba da promjeni klub pa ce onda zaigrati jer u ovom trenutnom klubu nije kvalitet za reprezentacije hahahahha...pa ne mogu da vjerujem šta se piše :o :o :shock:
Pa naravno zato su Saraba,Vasilic itd igrali jer nije vazno gdje igraju.
Eh da prosli mec su igrali sa Gljivicama i Stilic zabio :lol:
pa evo i Pjanic je prešao iz Metza u Lyon (dakle iz manjeg u veci klub) pa opet ne igra kod Ćire...dok npr.zove Topic i Muratovica koji imaju po 33 godine.
A Štilica pozove na pripreme,momak odradi pripreme i onda mu se zahvali tako što ga svaku tekmu pošalje na tribine...veoma iskusno,nema šta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 13 apr 2009, 21:02

miky_hz je napisao/la:
MentalitaUltras je napisao/la:Kako onda može Ibričić igrat ??
To Hajduk bolji od Lecha ??

Daj nepricaj Gluposti ..
Važno je kako on igra a ne klub i liga ..
Pa reci mi onda sto Stilic nije bio pozivan kad je igrao u Zelji,Jahic isto??? sto Dzeko nije bio kad je igrao u Teplicama isto odlicno??? ima jos mali milion primjera...

Naravno da promjena kluba moze utjecati na igraceve partije,sto je Dzeko odjednom explodirao dok je u vrijeme kad je igrao u Zelji proglasivan za antitalenta pravog ,da nije bilo Pliseka sad bi igrao u Famosu...Mahath je od njega stvorio ovo sto je on sad,on ga je usavrsio...

Stilic ako predje u Werder naravno da ima priliku da napreduje barem 50% vise nego u Lechu...samim tim ce prije uci u prvi tim reprezentacije nego sada...
ajde ne rise kume...
koliko god ja volio da štila, željino dijete i dijete iz moje mahale zaigra mislim da ibričić snagom i zalaganjem ima trenutno prednost ali ne znači da se ne može izboriti za mjesto...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 apr 2009, 21:04

emchoz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
MentalitaUltras je napisao/la:Kako onda može Ibričić igrat ??
To Hajduk bolji od Lecha ??

Daj nepricaj Gluposti ..
Važno je kako on igra a ne klub i liga ..
Pa reci mi onda sto Stilic nije bio pozivan kad je igrao u Zelji,Jahic isto??? sto Dzeko nije bio kad je igrao u Teplicama isto odlicno??? ima jos mali milion primjera...

Naravno da promjena kluba moze utjecati na igraceve partije,sto je Dzeko odjednom explodirao dok je u vrijeme kad je igrao u Zelji proglasivan za antitalenta pravog ,da nije bilo Pliseka sad bi igrao u Famosu...Mahath je od njega stvorio ovo sto je on sad,on ga je usavrsio...

Stilic ako predje u Werder naravno da ima priliku da napreduje barem 50% vise nego u Lechu...samim tim ce prije uci u prvi tim reprezentacije nego sada...
ajde ne rise kume...
Pa reci mi jel nije??? evo nek ti kazu navijaci zelje ako ih ima jel Dzeko bio standardan u zelji,i sta bi bilo da ga Plisek nije otkiro slobodno pitaj nekoga,a ne tako ne seri,ako hoces da se raspravljamo iznosi argumente a ne tako ne seri i to... ;)

U 40 utakmica je dao 5 golova ;)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 13 apr 2009, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 apr 2009, 21:09

Džeko nije bio standardan ali ga je Amar kao vrlo mladog igraca prekomadovao iz juniorskog pogona u prvi tim.
I velika je laž i podvala da su ga manijaci smatrali i nazivali antitalentom i klocem...to iskompleksirani zlobnici u zadnje vrijeme sve više pišu...bio je na klupi ali mu je Amar davao po 15-20 minuta...protiv Hearts-a je bio i starter.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 apr 2009, 21:25

drop je napisao/la:
harishp je napisao/la:
drop je napisao/la:daj ne lupajte gluposti,isto djeca mala.
Jeli iko uslovljavao Ibricica da promjeni klub?? pa evo svaku igra ko Ćire i to u prvih 11.
Jeli iko reko "Muratovicu,mjenjaj klub pa ceš igrati u reprezentaciji" jeli ili nije?? koliko vidimo lik svaku igra.
Cuj Jahic nebi nikad zaigrao da je ostao u Želji :lol: :lol: :lol: pa moguce je sve kod naših strucnjaka,kod kojih NIJE BITAN KVALITET IGRACA NEGO GDJE ON IGRA...zbog takvih razmišljanja se nikad i nismo nigdje plasirali a evo prošlo je 15 godina od završetka rata i bruka raznih kvalifikacija,što za EP što za SP.

Cuj Štilić treba da promjeni klub pa ce onda zaigrati jer u ovom trenutnom klubu nije kvalitet za reprezentacije hahahahha...pa ne mogu da vjerujem šta se piše :o :o :shock:
Pa naravno zato su Saraba,Vasilic itd igrali jer nije vazno gdje igraju.
Eh da prosli mec su igrali sa Gljivicama i Stilic zabio :lol:
pa evo i Pjanic je prešao iz Metza u Lyon (dakle iz manjeg u veci klub) pa opet ne igra kod Ćire...dok npr.zove Topic i Muratovica koji imaju po 33 godine.
A Štilica pozove na pripreme,momak odradi pripreme i onda mu se zahvali tako što ga svaku tekmu pošalje na tribine...veoma iskusno,nema šta.
Pjanic je nabio minuta u repci sto stilic nece jos za dvije godine :lol:
Muratovica i stilica ne poredi ni za zivu glavu,da te nebi ko cuo.Da mure ima 150 godina prije bi zaigrao zbog defanzivnih sposobnosti sto Stila nema.Vremenomi on skontat kad skonta nece sijediti na tribinama.
ja stvarno ne vidim zasto tu pravite problem.Nema mijesta trenutno u prvih 18 i bog te veselio.
Imamosijecaj da ovi sto Stilica nazor guraju bi isto kao said huseinovic cetiri minute u BL i nosina do neba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 13 apr 2009, 21:31

Ako cemo posteno Stilic je treci ofanzivni vezni po redu u reprezentaciji.
Znaci uvijek ce prvo dati mjesto Misketu, pa Pjanicu, pa ako sta ostane Stilicu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 apr 2009, 21:35

Eto ti znaš ima li Štilic defanzivne sposobnosti i jesu li gore od Muratovicevih...ja mislim da nikad nisi Štilića pogledao uživo ali eto bitno je da nešto napišeš pa makar gluposti bile...Muratovic je spor ko dizel na Bjelašnici i to na -10 a uz to sve u Sturmu uopšte ne igra ono što igra kod Ćire.
I na kraju,kako ce se Štilic dokazati UOPŠTE kad mu Čiro NIKAKO ne daje nikakve šanse,cak ga ni na klupi nema??

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 13 apr 2009, 21:36

Ko gura stilu na silu,recimo ja nikada nebi poredio kvalitete stilica,pjanica,ibricica,daj boze pa imali kamaru istih,ali ja na to gledam na drugi nacin....
Po mojoj logici recimo stila koji trenutno razvaljuje u poljskoj,najbolji je stranac u istoj ligi.....
Prije bi igrao nego ,neki igrac koji igra u mnogo jacoj ligi ali ima minutazu ne vecu od 10 min.po utakmici...
Pokusavam da ne poredim ali moram recimo mislim da je stilic koji je, zaboravih spomenut bio jedan od najboljih u svojoj ekipi i u kupu uefa,znaci vrhunskom nivou,u boljoj takmicarskoj formi nego pjanic(ponavaljam ne poredim kvalitete).
A li opet ima tu druga strana medlje jer njih obojica ne igraju zato sto se jednostavno svojim profilom,ne kvalitetom ,nego profilom ne uklapaju u cirine zamisli,i nebitno koliko stila ili pjanic bili dobri nece igrati jer u cirinoj postavci jednostavno nemogu igrati,realno!
AMAR OSIM!!!

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 13 apr 2009, 23:51

csh je napisao/la:Ko gura stilu na silu,recimo ja nikada nebi poredio kvalitete stilica,pjanica,ibricica,daj boze pa imali kamaru istih,ali ja na to gledam na drugi nacin....
Po mojoj logici recimo stila koji trenutno razvaljuje u poljskoj,najbolji je stranac u istoj ligi.....
Prije bi igrao nego ,neki igrac koji igra u mnogo jacoj ligi ali ima minutazu ne vecu od 10 min.po utakmici...
Pokusavam da ne poredim ali moram recimo mislim da je stilic koji je, zaboravih spomenut bio jedan od najboljih u svojoj ekipi i u kupu uefa,znaci vrhunskom nivou,u boljoj takmicarskoj formi nego pjanic(ponavaljam ne poredim kvalitete).
A li opet ima tu druga strana medlje jer njih obojica ne igraju zato sto se jednostavno svojim profilom,ne kvalitetom ,nego profilom ne uklapaju u cirine zamisli,i nebitno koliko stila ili pjanic bili dobri nece igrati jer u cirinoj postavci jednostavno nemogu igrati,realno!
nemogu zato sto je misimovic jedan od top 10 euro veznih igraca a oni su isti profil...kontam da bi pjanic mogao igrati desnog veznog u formaciji 442 jer je to igrao kad je igrao za metz doduse dosta puta je igrao i lijevog....nadam se da ce do armenije bih igrati sa 442 jer 352 tesko da moze funkcionisati ptoyiv tehnicki jacih ekipa

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 apr 2009, 00:01

ja se nadam da ce stilic dobiti sada priliku protiv armenije pa makar da udje sa klupe...zato sto miske nece igrat, jest da nije atraktivan protivnik za dokazivanje ali makar ce mo ga vidjeti na djelu...i ako udje prognoziram makar asistenciju ako ne i go i asistenciju ;) :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 14 apr 2009, 11:04

19TM87 je napisao/la:ja se nadam da ce stilic dobiti sada priliku protiv armenije pa makar da udje sa klupe...zato sto miske nece igrat, jest da nije atraktivan protivnik za dokazivanje ali makar ce mo ga vidjeti na djelu...i ako udje prognoziram makar asistenciju ako ne i go i asistenciju ;) :D
Valjda će skontat prijateljsku utakmicu prije te utakmice???

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 apr 2009, 12:11

Hoće.
Igrat' ćemo za kladionicu, ovaj put protiv moćnog Šibenika.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 apr 2009, 15:11

slatki je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Stilic ako ode u bolji klub liga petice sigurno dobiti sansu kod Cire,ja bi volio da ode u Bundesligu,a najvise od klubova bi mu odgovarao Werder jer Diego napusta Werder pa ima sansu da bude glavni playmaker u ekipi.
Cuj Stilic plejmeker a stacemo sa naseg Sajida stabi to on mogao igrati kad se vrati na ljeto ha :lol: Donosice lopte izagola pa ja :mrgreen:

Cuj strucnjaka,pa Salihovic igra lijevog veznog,a Stilic ti je playmaker u Lechu pa nebi predstavljalo problem da igramo sa 2 playmakera Stilic I misiovic a na desnoj strani Ibricic ili Pjanic,a iza njih Bajramovic ili Rahimic,cak i obojica kad igramo sa jednim napadacem.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 apr 2009, 21:29

Stilic opet strijelac u remiju Lecha 1-1 u polufinalu kupa.

ibro
Kontakt:

Post Postao/la ibro » 12 maj 2009, 09:59

štilić zaslužuje poziv selektora reprezentacije momak je u dobroj formi

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 maj 2009, 10:30

Trebao bi dobiti sansu barem u jednoj od ovih utakmica sa Omanom, Austrijom, Armenijom i Estonijom...
Siguran sam da bi zabio gol ili barem asistirao...
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 maj 2009, 10:37

RiNo je napisao/la:Trebao bi dobiti sansu barem u jednoj od ovih utakmica sa Omanom, Austrijom, Armenijom i Estonijom...
Siguran sam da bi zabio gol ili barem asistirao...
Trebaju dobiti od pocetka i sa omonom i sa austrijom i njega i pjanica.zadovolje super,ne zadovolje na hladzenje i traziti nesto spremnije.A oni nek se kale i dalje. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2009, 22:32

Boubacar Dialiba je napisao/la:
Kakva kontrola lopte, jbt, mozda zvuci previse, ali ovo je nesto kao Jay Jay Okocha...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 23 maj 2009, 22:43

miske nece igrati jer je suspendovan

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.