FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 15 avg 2019, 15:17

Klub ostaje u Titovoj 38b, ne mijenja se adresa KLUBA kako neki spominju.
Juventus može imat stadion van Torina, Bayern van Munchena... Možemo vala i mi. Bolje da igramo u Butmiru nego u Zenici, je l' de :D
A sad ozbiljno, Butmir je 5 min s autoputa, i svima nama koji nismo iz Sarajeva je 10 puta lakše doći u Butmir nego na Koševo kad začepi kroz Vogošću. Vama iz grada realno dođe na isto, ni na Koševo nemate neku mrežu gradskog prevoza. Ogroman parking bi se mogao napravit a ne da na evropske tekme ostavljamo auta onom čovjeku u dvorište i kokoši mu tjeramo. K'o da gubimo Marindvor a ne Koševo jbt, i jedno i drugo na periferiji grada, samo što Koševo administrativno pripada Centru, dok je geografski centar grada negdje na Pofalićima, bliže Butmiru nego Koševu. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 avg 2019, 15:21

skoroalen je napisao/la:Klub ostaje u Titovoj 38b, ne mijenja se adresa KLUBA kako neki spominju.
Juventus može imat stadion van Torina, Bayern van Munchena... Možemo vala i mi. Bolje da igramo u Butmiru nego u Zenici, je l' de :D
A sad ozbiljno, Butmir je 5 min s autoputa, i svima nama koji nismo iz Sarajeva je 10 puta lakše doći u Butmir nego na Koševo kad začepi kroz Vogošću. Vama iz grada realno dođe na isto, ni na Koševo nemate neku mrežu gradskog prevoza. Ogroman parking bi se mogao napravit a ne da na evropske tekme ostavljamo auta onom čovjeku u dvorište i kokoši mu tjeramo. K'o da gubimo Marindvor a ne Koševo jbt, i jedno i drugo na periferiji grada, samo što Koševo administrativno pripada Centru, dok je geografski centar grada negdje na Pofalićima, bliže Butmiru nego Koševu. :lol:
Ma sve si lijepo objasnio, ali džaba je to pričati. Znam da bi bilo čudno ići ka Butmiru nego Koševu, sve bi to bilo čudno, to stoji, ali navikne se brzo. Dobili bi bolji stadion, manji kapacitet što je ekstra. Pričaju mi ljudi koji su bili u Zenici, kažu dugo bolja atmosfera nije bila, grmi pod noga k'o da je pomjeranje tektonskih ploča ebote. Ne možeš ti na onolikom Koševu napraviti kao na jednom Bilinom nikako, zato nas i kad dođe puno, izgleda kao da nas nema šaka jada, upravo zbog tog kapaciteta. Ja podržavam svaku odluku, makar bio i na Trebeviću.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 avg 2019, 15:25

AlfredNobel je napisao/la: Ma sve si lijepo objasnio, ali džaba je to pričati. Znam da bi bilo čudno ići ka Butmiru nego Koševu, sve bi to bilo čudno, to stoji, ali navikne se brzo. Dobili bi bolji stadion, manji kapacitet što je ekstra. Pričaju mi ljudi koji su bili u Zenici, kažu dugo bolja atmosfera nije bila, grmi pod noga k'o da je pomjeranje tektonskih ploča ebote. Ne možeš ti na onolikom Koševu napraviti kao na jednom Bilinom nikako, zato nas i kad dođe puno, izgleda kao da nas nema šaka jada, upravo zbog tog kapaciteta. Ja podržavam svaku odluku, makar bio i na Trebeviću.
Ma ono u Zenici je bilo strašno, neki na istoku su govorili da treba Bilino prijavit i za ligaške tekme. :lol:
Imali bismo 6 milja prosjek da imamo onakav stadion, 100%. Padaju ćuskije, boli te qrac jer si pod krovom. Da ne pričam o yebenim vjetrovima na Koševu, zbog kojih u augustu moraš u dukserici dolazit.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 avg 2019, 15:26

ThrillerHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Stadion Sarajeva ne smije biti van Sarajeva, mislim da je to svima jasno.
Mozda vama kojima je grad od Sebilja do SCC, jer to smatrate Sarajevom, iako je Sarajevo vece od tog.
Kakve veze ima ta izlizana floskula?
Sarajevo nije do SCC-a niti je to nekad neko spomenuo, damo kažem da Sarajevo ne smije imati stadion van Sarajeva i to je sve.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 avg 2019, 15:32

skoroalen je napisao/la:Klub ostaje u Titovoj 38b, ne mijenja se adresa KLUBA kako neki spominju.
Ma ne možemo se mi porediti sa razvijenim i velikim gradovima i klubovima koji budu europski i svjetski prvaci.
Zavisi kako gledaš na to, geografski centar se mijenja kada se grad razvija i širi, Alipašino će ti biti geografski centar za dvadesetak godina isto k'o što su, k'o što kažeš, sada to možda Pofalići ali historijski to naravno nije tako bilo. Postojalo ti je par naselja u starom gradu i centru i to je sve, jedna od njih je Koševo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 avg 2019, 15:35

MortemHz je napisao/la:
Ma ne možemo se mi porediti sa razvijenim i velikim gradovima i klubovima koji budu europski i svjetski prvaci.
Zavisi kako gledaš na to, geografski centar se mijenja kada se grad razvija i širi, Alipašino će ti biti geografski centar za dvadesetak godina isto k'o što su, k'o što kažeš, sada to možda Pofalići ali historijski to naravno nije tako bilo. Postojalo ti je par naselja u starom gradu i centru i to je sve, jedna od njih je Koševo.
Ma razumijem ja tebe brate al od prošlosti se ne živi. Tradicija jest na Koševu, Manchester, HSV... Al moramo ić u korak s vremenom. Bitno je imat svoje, da sutradan ne bismo tražili opet stadion i moljakali dušmane da nam ustupe da igramo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 avg 2019, 15:41

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ma razumijem ja tebe brate al od prošlosti se ne živi. Tradicija jest na Koševu, Manchester, HSV... Al moramo ić u korak s vremenom. Bitno je imat svoje, da sutradan ne bismo tražili opet stadion i moljakali dušmane da nam ustupe da igramo.
Slažemo se ali ja vidim potencijal u Koševu jer je tu sve već i ogroman prostor i sve treba "samo" rekonstruisati. Rogatički papak je rekao dati stadion za marku i to nam treba biti prvo u glavi čim se probudimo.
Znači zemljište u centru imaš džaba, historija ti je sva tu svakako i imaš dosta prednosti tu samo treba nahvatati nekog Manijaka da baci bombu Ajnadžiću ako se bude lud pravio i to je to.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 avg 2019, 15:44

MortemHz je napisao/la: Ma ne možemo se mi porediti sa razvijenim i velikim gradovima i klubovima koji budu europski i svjetski prvaci.
:clap: Napokon neko. To kod nas ljudi ne razumiju nikako, da je Sarajevo u zaostatku miljama iza obicnih nekih gradova u Evropi, koji imaju isti broj stanvnika i povrsinski. Infrastrukturno smo mi jos u 80- im, ranim 90-im.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 avg 2019, 15:46

Stroj1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Ma ne možemo se mi porediti sa razvijenim i velikim gradovima i klubovima koji budu europski i svjetski prvaci.
:clap: Napokon neko. To kod nas ljudi ne razumiju nikako, da je Sarajevo u zaostatku miljama iza obicnih nekih gradova u Evropi, koji imaju isti broj stanvnika i povrsinski. Infrastrukturno smo mi jos u 80- im, ranim 90-im.
Kakva nam je država Sarajevo je iznad nje e sad skontaj jada i tuge

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 avg 2019, 15:49

Davno sam napisao da treba Nam sjest sa vlasnicima Olimpica i kupiti ga od njih, promjeniti ime u "Sarajevo B" i ostaviti u federalnoj, dat sve mlade trenere nek se kale tamo i Akademce....nestankom Olimpica , Novi Grad gubi mušteriju za stadion otoku i tu treba sa autoubicom sjest i završit koncesiju na onaj prostor i napravit nešto tamo, najmnogoljudnija opština, parkinga svuda okolo, tramvajska.....sve po mjeri....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 15 avg 2019, 15:56

Na Kosovu nesto smrdi, prica se uveliko o stadionu

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 15 avg 2019, 16:01

Logicno da je bolje renovirati Kosevo, inace ce propasti..ili se srusiti. Bila bi sramota, a olimpijski stadion.
Ako nema sluha za Kosevo onda treba ici negdje drugo, Butmir sasvim ok lokacija.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 15 avg 2019, 16:08

Jakog portala hljeb te ****. Igra li ko veceras **** vam familiju? Hoce li ko sta napisat o tekmi? Uhljebi uvedite opciju za brisanje profila na ovoj stranici.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 avg 2019, 16:16

MortemHz je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Stadion Sarajeva ne smije biti van Sarajeva, mislim da je to svima jasno.
Mozda vama kojima je grad od Sebilja do SCC, jer to smatrate Sarajevom, iako je Sarajevo vece od tog.
Kakve veze ima ta izlizana floskula?
Sarajevo nije do SCC-a niti je to nekad neko spomenuo, damo kažem da Sarajevo ne smije imati stadion van Sarajeva i to je sve.
Kaze izlizana floskula i u nastavku je potvrdi. Kaze Sarajevo nije do SCC-a i onda kaze da Butmir nije Sarajevo :facepalm:
Pa bolan sam potvrdjujes da je za tebe Sarajevo samo opstina centar :puke:
1946~

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 15 avg 2019, 16:17

Rule_hz je napisao/la:Jakog portala hljeb te ****. Igra li ko veceras **** vam familiju? Hoce li ko sta napisat o tekmi? Uhljebi uvedite opciju za brisanje profila na ovoj stranici.
Sada su Amar Osim i kompanija glavni urednici portala.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 15 avg 2019, 16:18

Rule_hz je napisao/la:Jakog portala hljeb te ****. Igra li ko veceras **** vam familiju? Hoce li ko sta napisat o tekmi? Uhljebi uvedite opciju za brisanje profila na ovoj stranici.
Ma ovaj forum je postao karinaski .. malo je reci .. samo se pljuje, **** majka svima, stalno neke lose atmosfere, izmisljaju se razlozi za svadje, prepiranje itd .. cast par momaka koji su uredni i imaju kvalitetne informacije..ostalo su sve debili zeljni paznje, lupetaju gluposti, nadgadjaju, izmisljaju a na tekme idu kad je evropa i derby na kosevu ..smijesno
Do pobjede aBd vcs uz podrsku nasih navijaca koji su otisli tamo..mada ne treba se puno nadati

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 15 avg 2019, 16:20

Ovdje se i dalje vjeruje da je Kosevo moguca opcija za nas stadion. To dovoljno govori kakvi smo i koliko smo naivan narod.
Amer Dupovac!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 15 avg 2019, 16:21

Da se nismo odrekli procenta za guzinu, sad bi mogli napravit stadion u hadzicima, husref to predlagao pa mu rahman opsovao, a velkoski skocio da ga brani, a hebib rekao e neka si ga, mogli su ga u mostaru praviti... i sad rahman nema plate, koje svakako nema jer kasne plate, al nas boli briga jer prolazimo bate vcrs aBd
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 avg 2019, 16:22

Ako uspijemo zabiti neki rani gol, onda bi moglo biti svega. Bez toga tesko. Da smo kompletni ocekivao bih novi Atromitos, ovako se muski potuci, pa kako bude...
Bahati, bahati Željkan!
1946

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 avg 2019, 16:26

joker90 je napisao/la:Ako uspijemo zabiti neki rani gol, onda bi moglo biti svega. Bez toga tesko. Da smo kompletni ocekivao bih novi Atromitos, ovako se muski potuci, pa kako bude...
nemamo brzine naprijed s Haretom da bi to uspjeli, morali bi izać sa Milanovićem-Tatarom-Hebibovićem naprijed....da bi mogli brzo kombinovat i zabit nešto na foru, onda poslije uvest Targetmena(Guzinu ili Ahmeta)

ne očekujem to od Husa, očekujem da ponovi isti sastav....i da opet proba sa Ahmetom od prve...i da se ovaj opet ozljedi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 27 gostiju.