FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 15 avg 2019, 16:29

Dom je tamo gdje se osjecamo ugodno i pozeljno !!!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 15 avg 2019, 16:33

Denchi je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ako uspijemo zabiti neki rani gol, onda bi moglo biti svega. Bez toga tesko. Da smo kompletni ocekivao bih novi Atromitos, ovako se muski potuci, pa kako bude...
nemamo brzine naprijed s Haretom da bi to uspjeli, morali bi izać sa Milanovićem-Tatarom-Hebibovićem naprijed....da bi mogli brzo kombinovat i zabit nešto na foru, onda poslije uvest Targetmena(Guzinu ili Ahmeta)

ne očekujem to od Husa, očekujem da ponovi isti sastav....i da opet proba sa Ahmetom od prve...i da se ovaj opet ozljedi....
Najavio je jednu izmjenu i jednu promjenu pozicija. Idealno bi bilo Sabanovic na beku, Mustafic i Djokanovic zadnji vezni, ispred njih Gavric, desno Tatar, lijevo Milanovic i u sredini Krle.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 avg 2019, 16:35

0:1 na poluvremenu bi bilo odlicno. Onda uvesti Ahmeta u 60oj pa da izginemo

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 15 avg 2019, 16:37

Juventus svakako moze imati stadion van Torina, razlog je vrlo poznat. Kod nas je drugacija situacija mi smo mnogo brojniji u centru grada tako da ti odlasci po Butmiru nisu bas prihvatljivi.Opet mislim da se sadasnji stadion moze srediti i to je jeftinija investicija od novog stadiona.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 avg 2019, 16:38

Večeras Milanović zabija, citirajte me poslije. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 avg 2019, 16:46

Da, kad već elementarne stvari ne poznaješ, nisam mislio da takve obične stvari i dalje ljudi ne znaju.
Nisam je potvrdio već sam sasvim suprotno napisao od tvoje konstatacije.
Možda bi ti volio da je meni Sarajevo do SCC-a ili šta si već napisao, neke nasumične nebuloze koje mi pokušavaš staviti u usta.
Valjda je i red da ti ukratko objasnim, Butmir pripada Ilidži, Ilidža ne pripada Sarajevu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 15 avg 2019, 16:47

300 hiljada maraka Zrinjskom za Hadzica... Bas nama to ne bi odgovaralo sta je bio tu mjesec dana... A ostali bi na Ahmetu i Handzicu , Guzini i poslije njega.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 15 avg 2019, 16:50

:nene:
16022019 je napisao/la:300 hiljada maraka Zrinjskom za Hadzica... Bas nama to ne bi odgovaralo sta je bio tu mjesec dana... A ostali bi na Ahmetu i Handzicu , Guzini i poslije njega.
Hoces prestat negativu prosipat dan te yebo vise

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 15 avg 2019, 16:53

ajdohordas je napisao/la::nene:
16022019 je napisao/la:300 hiljada maraka Zrinjskom za Hadzica... Bas nama to ne bi odgovaralo sta je bio tu mjesec dana... A ostali bi na Ahmetu i Handzicu , Guzini i poslije njega.
Hoces prestat negativu prosipat dan te yebo vise
Sta je ovdje negativno ? Samo sam napisao da je ok posao, i da smo mogli i mi zaraditi...

drinagold
Kontakt:

Post Postao/la drinagold » 15 avg 2019, 16:53

Sto citirate ovog ubacenog elementa?
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 15 avg 2019, 16:54

MortemHz je napisao/la:Stadion Sarajeva ne smije biti van Sarajeva, mislim da je to svima jasno.

100%.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 avg 2019, 16:55

Grozan posao i jako neozbiljan na kraju krajeva.Svakako dobro po nas sto ih je napustio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 15 avg 2019, 16:56

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Klub ostaje u Titovoj 38b, ne mijenja se adresa KLUBA kako neki spominju.
Juventus može imat stadion van Torina, Bayern van Munchena... Možemo vala i mi. Bolje da igramo u Butmiru nego u Zenici, je l' de :D
A sad ozbiljno, Butmir je 5 min s autoputa, i svima nama koji nismo iz Sarajeva je 10 puta lakše doći u Butmir nego na Koševo kad začepi kroz Vogošću. Vama iz grada realno dođe na isto, ni na Koševo nemate neku mrežu gradskog prevoza. Ogroman parking bi se mogao napravit a ne da na evropske tekme ostavljamo auta onom čovjeku u dvorište i kokoši mu tjeramo. K'o da gubimo Marindvor a ne Koševo jbt, i jedno i drugo na periferiji grada, samo što Koševo administrativno pripada Centru, dok je geografski centar grada negdje na Pofalićima, bliže Butmiru nego Koševu. :lol:
Ma ne možemo se mi porediti sa razvijenim i velikim gradovima i klubovima koji budu europski i svjetski prvaci.
Zavisi kako gledaš na to, geografski centar se mijenja kada se grad razvija i širi, Alipašino će ti biti geografski centar za dvadesetak godina isto k'o što su, k'o što kažeš, sada to možda Pofalići ali historijski to naravno nije tako bilo. Postojalo ti je par naselja u starom gradu i centru i to je sve, jedna od njih je Koševo.
Ma razumijem ja tebe brate al od prošlosti se ne živi. Tradicija jest na Koševu, Manchester, HSV... Al moramo ić u korak s vremenom. Bitno je imat svoje, da sutradan ne bismo tražili opet stadion i moljakali dušmane da nam ustupe da igramo.
Kakvo svoje u Butmiru ili pod Igmanom? Onom
što je piso o Allianz areni (Bayern) ili Juveu neću ni da odgovaram. Smiješno je poredit situaciju s Koševom i ovim gradovima po bilo čemu, da ne pričamo
o infrastrukturi. Ko bi u Butmir išo, ja prvi ne mada volim
Sarajevo. Rješenje treba tražit u gradu i to je to...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 avg 2019, 16:57

Rule_hz je napisao/la:Jakog portala hljeb te ****. Igra li ko veceras **** vam familiju? Hoce li ko sta napisat o tekmi? Uhljebi uvedite opciju za brisanje profila na ovoj stranici.
:urnebes: :urnebes: najgore sto su to potvrdjeni Pitari @Mortm , @skoro , nisu to raja kojima treba brisati profil , nego ne znaju sta da ocekuju. ne znaju sta da kazu o utakmici koja pocinje za 2 sata . Kontaju provalit ce se , pa se cuvaju komentara i onda ide prica o stadionu . Husref djeluje optimisticno , a nase vedete sa foruma pesimisticno .Dobit cemo , a i ako ne dobijemo , okrenuti se PL i spremati se za festu u maju 2020 .
CEKA NAS DOBRA STARA VJECNA VATRA , POMALO SE NAVIKAVA NA BORDO .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 15 avg 2019, 16:59

16022019 je napisao/la:Juventus svakako moze imati stadion van Torina, razlog je vrlo poznat. Kod nas je drugacija situacija mi smo mnogo brojniji u centru grada tako da ti odlasci po Butmiru nisu bas prihvatljivi.Opet mislim da se sadasnji stadion moze srediti i to je jeftinija investicija od novog stadiona.
Baš tako

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 avg 2019, 17:02

Vratnik10 je napisao/la:
16022019 je napisao/la:Juventus svakako moze imati stadion van Torina, razlog je vrlo poznat. Kod nas je drugacija situacija mi smo mnogo brojniji u centru grada tako da ti odlasci po Butmiru nisu bas prihvatljivi.Opet mislim da se sadasnji stadion moze srediti i to je jeftinija investicija od novog stadiona.
Baš tako
Ko vas je slagao da smo brojniji u centru?
Novo Grad je opstina odakle najvise navijaca dolazi.

Hajmo i ovdje sprovesti anketu, ko je iz koje opstine.

Novi Grad.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 15 avg 2019, 17:05, ukupno mijenjano 3 puta.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 avg 2019, 17:05

Vratnik10 je napisao/la:
Baš tako
Izvinite igramo Evropu , za 2 sata . Bas smo cudni . Sve mi se cini da ste nas prezalili , ali ne mozete izustiti . Okrugla je , jos uvijek je okrugla .
Dobit cemo , ako nista necemo izgubiti . :clap: :clap: :clap:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 avg 2019, 17:07

Evander je napisao/la:
Vratnik10 je napisao/la:
Baš tako
Ko vas je slagao da smo brojniji u centru?
Novo Grad je opstina odakle najvise navijaca dolazi.

Hajmo i ovdje sprovesti anketu, ko je iz koje opstine.

Novi Grad.
Pa imali smo anketu, ja je postavio.
Logično je da ćeš imati više navijača u općini Novi Grad nego u općini Centar, duplo je brojnija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 avg 2019, 17:08

MortemHz je napisao/la:Da, kad već elementarne stvari ne poznaješ, nisam mislio da takve obične stvari i dalje ljudi ne znaju.
Nisam je potvrdio već sam sasvim suprotno napisao od tvoje konstatacije.
Možda bi ti volio da je meni Sarajevo do SCC-a ili šta si već napisao, neke nasumične nebuloze koje mi pokušavaš staviti u usta.
Valjda je i red da ti ukratko objasnim, Butmir pripada Ilidži, Ilidža ne pripada Sarajevu.
U Blazuju stoji natpis dobrodosli u olimpijski grad Sarajevo :kafa:

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 15 avg 2019, 17:11

Nego jedno pitanje u vezi stadiona,
Hoće li Šišič većeras iskoristiti šansu u prvom a Merso ući u drugom da ih dotuće. :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 21 gost.