FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
johntravolta123
- Kontakt:
Hvala
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bježi budalo, zamal da odem da uplatim, kvota 3,05Jadnimi je napisao/la:U Premijeru BATE "BATE Borisov-Sarajevo [1.ut.2:1](-3,5+)", tip "2-v" kvota 51ShofaII je napisao/la:A moze i peticija da ilidza bude dio grada i rijesen problem
Veceras stavit cenera na nas
Hebibe povedi nas u play off
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ja vcrs vjerujem u dobar rezultat kao sto nisam vjerovo u ove tri tekme skupa....
Samo pametno, muda opustite, ne stiscite... Moze se igrati...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
To što si ti gledao je samo broj golova(sama pobjeda Sarajeva je 7.70), ako si na internetu spusti niže na UTAKMICA I ZBROJ GOLOVABordoSarajevo je napisao/la:Bježi budalo, zamal da odem da uplatim, kvota 3,05Jadnimi je napisao/la:U Premijeru BATE "BATE Borisov-Sarajevo [1.ut.2:1](-3,5+)", tip "2-v" kvota 51ShofaII je napisao/la:A moze i peticija da ilidza bude dio grada i rijesen problem
Veceras stavit cenera na nas
Hebibe povedi nas u play off
i tu imaš te kvote, ja sma spremio tiket, kad ga uplatim, poslati ću ti broj da vidiš ako želiš
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
dje ce on 3 penala zaredom pogoditInijesta je napisao/la:1-3 aBd, Krle het trik ( sva 3 iz penala)
Nismo mi AjaxInijesta je napisao/la:1-3 aBd, Krle het trik ( sva 3 iz penala)
Neka brate nek svako piše šta hoće sve dok je u okviru zdravog razuma. Normalno da sam u mislima okrenut tekmi. A ako hoćeš eksplicitno samo o tekmi da se piše otvoriš temu "Utakmica Bate Borisov-Sarajevo" i neće raja o stadionu pisat.Samozdravlje je napisao/la:Izvinite igramo Evropu , za 2 sata . Bas smo cudni . Sve mi se cini da ste nas prezalili , ali ne mozete izustiti . Okrugla je , jos uvijek je okrugla .Vratnik10 je napisao/la:Baš tako16022019 je napisao/la:Juventus svakako moze imati stadion van Torina, razlog je vrlo poznat. Kod nas je drugacija situacija mi smo mnogo brojniji u centru grada tako da ti odlasci po Butmiru nisu bas prihvatljivi.Opet mislim da se sadasnji stadion moze srediti i to je jeftinija investicija od novog stadiona.
Dobit cemo , ako nista necemo izgubiti .![]()
![]()
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Već je otvorena tema FK Sarajevo - Novi stadionVratnik10 je napisao/la:Neka brate nek svako piše šta hoće sve dok je u okviru zdravog razuma. Normalno da sam u mislima okrenut tekmi. A ako hoćeš eksplicitno samo o tekmi da se piše otvoriš temu "Utakmica Bate Borisov-Sarajevo" i neće raja o stadionu pisat.Samozdravlje je napisao/la:Izvinite igramo Evropu , za 2 sata . Bas smo cudni . Sve mi se cini da ste nas prezalili , ali ne mozete izustiti . Okrugla je , jos uvijek je okrugla .Vratnik10 je napisao/la:Juventus svakako moze imati stadion van Torina, razlog je vrlo poznat. Kod nas je drugacija situacija mi smo mnogo brojniji u centru grada tako da ti odlasci po Butmiru nisu bas prihvatljivi.Opet mislim da se sadasnji stadion moze srediti i to je jeftinija investicija od novog stadiona.
Baš tako
Dobit cemo , ako nista necemo izgubiti .![]()
![]()
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, adoado, Aduka87, Antikloc, Atlanta, Babayaro, Beli98, BordoArmy88, bordobijeli, BurekSasirom, casual033, Cwirek, delko, DirkNowitzki, DoktorXabaras, fks74, Fudo, Google Adsense [Bot], Haksss, iliyaa8, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, Kajkutenjoyer, Kaunas, Kkkdbr, kraljlavova, Laganini1986, Lavcina, mnon46, MokraKifla, Mostarac12345, nokee, Oerde, OzmoodPinglewood, perodeformero, Pitar6785, Rahma, relativizam, StarmoCity, svrakino1921, trunks1946, tuitamo, Turo, umrobihzbogtebe1946, w0st, WeekendOffender, XYZA, ŠTA_JE i 524 gosta.