FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pošto vidim da je kolektivna ložiona na ejlaše ko birvaktile na Poturu
stigli smo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sretno.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Za mene ce biti neuspjesan izlazak u Evropu sa 4 poraza(ukoliko dodje do toga) i ovskosa 3 poraza mi je lose, ma koliko pricali da smo dobro igrali...
Ja vcrs vjerujem u dobar rezultat kao sto nisam vjerovo u ove tri tekme skupa....
Samo pametno, muda opustite, ne stiscite... Moze se igrati...
Ja vcrs vjerujem u dobar rezultat kao sto nisam vjerovo u ove tri tekme skupa....
Samo pametno, muda opustite, ne stiscite... Moze se igrati...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1:6
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prolazimo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
To što si ti gledao je samo broj golova(sama pobjeda Sarajeva je 7.70), ako si na internetu spusti niže na UTAKMICA I ZBROJ GOLOVABordoSarajevo je napisao/la:Bježi budalo, zamal da odem da uplatim, kvota 3,05Jadnimi je napisao/la:U Premijeru BATE "BATE Borisov-Sarajevo [1.ut.2:1](-3,5+)", tip "2-v" kvota 51ShofaII je napisao/la:A moze i peticija da ilidza bude dio grada i rijesen problem
Veceras stavit cenera na nas
Hebibe povedi nas u play off
i tu imaš te kvote, ja sma spremio tiket, kad ga uplatim, poslati ću ti broj da vidiš ako želiš
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
3 1
dje ce on 3 penala zaredom pogoditInijesta je napisao/la:1-3 aBd, Krle het trik ( sva 3 iz penala)
Nismo mi AjaxInijesta je napisao/la:1-3 aBd, Krle het trik ( sva 3 iz penala)
Neka brate nek svako piše šta hoće sve dok je u okviru zdravog razuma. Normalno da sam u mislima okrenut tekmi. A ako hoćeš eksplicitno samo o tekmi da se piše otvoriš temu "Utakmica Bate Borisov-Sarajevo" i neće raja o stadionu pisat.Samozdravlje je napisao/la:Izvinite igramo Evropu , za 2 sata . Bas smo cudni . Sve mi se cini da ste nas prezalili , ali ne mozete izustiti . Okrugla je , jos uvijek je okrugla .Vratnik10 je napisao/la:Baš tako16022019 je napisao/la:Juventus svakako moze imati stadion van Torina, razlog je vrlo poznat. Kod nas je drugacija situacija mi smo mnogo brojniji u centru grada tako da ti odlasci po Butmiru nisu bas prihvatljivi.Opet mislim da se sadasnji stadion moze srediti i to je jeftinija investicija od novog stadiona.
Dobit cemo , ako nista necemo izgubiti .![]()
![]()
Ako neko od vas nije u Sarajevu, ili ne može gledati utakmicu pored malih ekrana, evo link gdje ide utakmice...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Već je otvorena tema FK Sarajevo - Novi stadionVratnik10 je napisao/la:Neka brate nek svako piše šta hoće sve dok je u okviru zdravog razuma. Normalno da sam u mislima okrenut tekmi. A ako hoćeš eksplicitno samo o tekmi da se piše otvoriš temu "Utakmica Bate Borisov-Sarajevo" i neće raja o stadionu pisat.Samozdravlje je napisao/la:Izvinite igramo Evropu , za 2 sata . Bas smo cudni . Sve mi se cini da ste nas prezalili , ali ne mozete izustiti . Okrugla je , jos uvijek je okrugla .Vratnik10 je napisao/la:Juventus svakako moze imati stadion van Torina, razlog je vrlo poznat. Kod nas je drugacija situacija mi smo mnogo brojniji u centru grada tako da ti odlasci po Butmiru nisu bas prihvatljivi.Opet mislim da se sadasnji stadion moze srediti i to je jeftinija investicija od novog stadiona.
Baš tako
![]()
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 15 avg 2019, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Hajmo Sisicu povedi nas
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Protiv satane opet u zenici ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma ne srkleti mene ni najmanje , dapace simpaticnoVratnik10 je napisao/la:Neka brate nek svako piše šta hoće sve dok je u okviru zdravog razuma. Normalno da sam u mislima okrenut tekmi. A ako hoćeš eksplicitno samo o tekmi da se piše otvoriš temu "Utakmica Bate Borisov-Sarajevo" i neće raja o stadionu pisat.Samozdravlje je napisao/la:
Izvinite igramo Evropu , za 2 sata . Bas smo cudni . Sve mi se cini da ste nas prezalili , ali ne mozete izustiti . Okrugla je , jos uvijek je okrugla .
![]()
Kad bi mogao stadion negdje u Svrakinu .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Crni gavran
- Kontakt:
Sretno Pitari 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.