PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Donacija za FK Sarajevo iz Vijetnama
Repliciraj ti, picko.ElCartel11 je napisao/la:Neka neko replicira ovom fukashiju, satra se lik.
Par sati nakon utakmice, nigdje nikog na forumu. To je odlika sisica sa sjevera.
Nabijem vam komplet sjever na ****! Zavucite se u rupe, picke jedne.
Nabijem vam komplet sjever na ****! Zavucite se u rupe, picke jedne.
Ja ne znam jel virto pokusava biti smijesan ili sta vec.
I ova plavusa isto.
I ova plavusa isto.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sad kad na ovo dodas jedan kiks sa Radnikom ili Velezom bice odlicno za dalji raspad
Tek sad idu povrede poslije ove utakmice. Nastavlja se Rahman-Oremus sindrom.

ŽELJEZNIČAR 1921
Treće pretkolo, glupsone. Ono koje vi nikad niste prošli, znaš? Kako izgleda Evropa poslije trećeg pretkola, kakav je feeling igrat play-off? Raspitaj se kod komšije.Tekashi je napisao/la:Kosevo Sarajevu, a nisu u stanju proci drugo pretkolo EL

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Merakje1921
- Kontakt:
Mislis li da bi prosao 2 pretkolo da ste igrali? Poklopi se pitarcicu, jedan remi ste samo izvukli iz ovih utakmica, djaba vam dobra igra kad niste pobjede upisali, brukaskoroalen je napisao/la:Treće pretkolo, glupsone. Ono koje vi nikad niste prošli, znaš? Kako izgleda Evropa poslije trećeg pretkola, kakav je feeling igrat play-off? Raspitaj se kod komšije.Tekashi je napisao/la:Kosevo Sarajevu, a nisu u stanju proci drugo pretkolo EL
Nije nase da mislimo mi smo igrali trece pretkolo a to sto si se ti provalio nije ni cudno poznavajuci da vam je mentor Ivan osudjeni sportski radnik.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Misliš li da biste vi upisali ijednu pobjedu da ste igrali Evropu? Al niste igrali, jbg.Merakje1921 je napisao/la:Mislis li da bi prosao 2 pretkolo da ste igrali? Poklopi se pitarcicu, jedan remi ste samo izvukli iz ovih utakmica, djaba vam dobra igra kad niste pobjede upisali, brukaskoroalen je napisao/la:Treće pretkolo, glupsone. Ono koje vi nikad niste prošli, znaš? Kako izgleda Evropa poslije trećeg pretkola, kakav je feeling igrat play-off? Raspitaj se kod komšije.Tekashi je napisao/la:Kosevo Sarajevu, a nisu u stanju proci drugo pretkolo EL

Misliš li da biste uspjeli zabit gol u play-offu da ste ga ikad zaigrali? Al niste. Poklopi se levatu, najveći evropski uspjeh ovom formatu takmičenja vam je 0:1 protiv Ferencvaroša.
Kako se zove onaj brat iz mislim Metalurga sto im ga zavuce u 90+ na Kosevu... Kakav je ono heroj !
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
- Merakje1921
- Kontakt:
E kocijas si pravi, uvijek smo bar jednu pobjedili ako nista, a taj Ferenc igra u playoffu EL protiv Suduve, i vjerovatno ce igrati evropsku ligu? loša je to ekipa? Poklopi se kocijasu, slavite a niste pobjedili utakmice, Celtic je kao velesilaa wow.. rumunci im 4 uvalise tamo
#ButmirSarajevu#
Celtik je najveci klub koji je gostovao u BiH poslije ratnog perioda.Merakje1921 je napisao/la:E kocijas si pravi, uvijek smo bar jednu pobjedili ako nista, a taj Ferenc igra u playoffu EL protiv Suduve, i vjerovatno ce igrati evropsku ligu? loša je to ekipa? Poklopi se kocijasu, slavite a niste pobjedili utakmice, Celtic je kao velesilaa wow.. rumunci im 4 uvalise tamo
- Merakje1921
- Kontakt:
Nemoj zaboraviti NewCastle, koji je u to vrijeme bio medju 3 najbolje ekipe u Engleskoj. Vozdra16022019 je napisao/la:Celtik je najveci klub koji je gostovao u BiH poslije ratnog perioda.Merakje1921 je napisao/la:E kocijas si pravi, uvijek smo bar jednu pobjedili ako nista, a taj Ferenc igra u playoffu EL protiv Suduve, i vjerovatno ce igrati evropsku ligu? loša je to ekipa? Poklopi se kocijasu, slavite a niste pobjedili utakmice, Celtic je kao velesilaa wow.. rumunci im 4 uvalise tamo
"U to vrijeme " je sasvim dovoljno. Pricamo o velicini kluba a ne o nekom vremenu mitomane. Porediti Celtik i Newcastle kao klubove moze samo fudbalski amater. Celtik je sad los igracki ali ce uvijek biti veci klub o Newcastlea.
Zadnja izmjena: 16022019, dana/u 16 avg 2019, 11:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Da li ce FK Sarajevo na utakmici protiv Borca 25.9. organizovati kakav referendum medju navijacima o Kosevu (da li ga uzeti za "dom" FK Sarajeva ili ne) kao sto su im braca po raši iz Banja Luke (kojem su btw navijaci FKS uvijek davali podrsku) na taj dan prije 3 godine glasala od danu rs-a... kakav bi to samo bio festival demokratije i to bas na taj dan... simbolika i sudbina ujedinjeni...
moj babo jaci od tvog babe, ja imam veci ****, mi dali go, vi niste, znam da su prepucavanja, ali ovo je na nivou trogodisnjaka
Glupko mali, Celtic ima haman 100 trofeja više.Merakje1921 je napisao/la:Nemoj zaboraviti NewCastle, koji je u to vrijeme bio medju 3 najbolje ekipe u Engleskoj. Vozdra16022019 je napisao/la:Celtik je najveci klub koji je gostovao u BiH poslije ratnog perioda.Merakje1921 je napisao/la:E kocijas si pravi, uvijek smo bar jednu pobjedili ako nista, a taj Ferenc igra u playoffu EL protiv Suduve, i vjerovatno ce igrati evropsku ligu? loša je to ekipa? Poklopi se kocijasu, slavite a niste pobjedili utakmice, Celtic je kao velesilaa wow.. rumunci im 4 uvalise tamo

Demantuješ svoju vrstu, smatraš vas najvećim BH klubom zbog trofeja a sad govoriš da je klub koji ima 14 trofeja veći od kluba koji ima 103 trofeja.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Eto igraju trofeji na terenu a ne igraciskoroalen je napisao/la: Glupko mali, Celtic ima 100 trofeja više.![]()
Demantuješ svoju vrstu, smatraš vas najvećim BH klubom zbog trofeja a sad govoriš da je klub koji ima 14 trofeja veći od kluba koji ima 103 trofeja.

A mi nismo samo veci zbog trofeja,nego i zbog veceg evropskog uspjeha pitaj nekog starog zeljovca kako je igrati europu kad kalendarski krene proljece

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Merakje1921 je napisao/la:Nemoj zaboraviti NewCastle, koji je u to vrijeme bio medju 3 najbolje ekipe u Engleskoj. Vozdra16022019 je napisao/la:Celtik je najveci klub koji je gostovao u BiH poslije ratnog perioda.Merakje1921 je napisao/la:E kocijas si pravi, uvijek smo bar jednu pobjedili ako nista, a taj Ferenc igra u playoffu EL protiv Suduve, i vjerovatno ce igrati evropsku ligu? loša je to ekipa? Poklopi se kocijasu, slavite a niste pobjedili utakmice, Celtic je kao velesilaa wow.. rumunci im 4 uvalise tamo

Kad je ono to bilo, prje 20 godina ?

Trenutno korisnika/ca: Semper, supervizor i 23 gosta.